Nuxe - нова тема

• 81 282
  • 373
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен. Харесвам марката и често купувам техни продукти. Последната ми покупка е този шампоан http://apteka.framar.bg/30009923/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D1%80 … -200-%D0%BC%D0%BB
Много добър продукт, фин и деликатен. Като малък минус ще отбележа, че не е много икономичен за средно дълга коса. Поради това, че за хубава пяна трябва да се нанася повече количество.

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 16:39 от feria99

# 76
  • Варна
Здравейте, смятам да си взема Нукс Нирванекс - този, който е за суха кожа, подходящ ли е за под грим? Много ли е тежък и лесно ли се разнася?

# 77
  • София
Моята кожа е доста суха, кремът ми хареса лятото, но сега ми е слабичък. Ползвам само руж и не мога да коментирам за грима.

# 78
  • София
На моята кожа не е тежък, нормална с леко сухи участъци ми е. В началото леко ми мазнее, но това е в първите 5 мин може би. След това всичко попива.
Един минус забелязвам обаче - сякаш не ми хидратира достатъчно.

като цяло е хубав крема, не е тежък в никакъв случай. Но съм ползвала и по-хубави.

На Нирванеска има много тестери. Не е евтин и по-добре да се пробва преди това.

# 79
  • София
На моята кожа не е тежък, нормална с леко сухи участъци ми е. В началото леко ми мазнее, но това е в първите 5 мин може би. След това всичко попива.
Един минус забелязвам обаче - сякаш не ми хидратира достатъчно.

като цяло е хубав крема, не е тежък в никакъв случай. Но съм ползвала и по-хубави.

На Нирванеска има много тестери. Не е евтин и по-добре да се пробва преди това.

Съгласна съм за хидратацията...

# 80
  • София
Взех си мицеларната вода на Нукс и нощния крем от серията Prodigieuse.
 От мицеларната вода с рози и съм много доволна,използвам я и като тоник за лице,освен за премахване на спирала,с която много добре се справя,а спиралите е от трудно чистещите се.
 От кремчето все още нямам кой знае какви впечатления,понася се добре от кожата ми,което е добър знак.

Някой ползвал ли е ексфолианта?Какви са частичките му?

# 81
Ако става въпрос за ексфолианта за тяло Nuxe body ползвала съм го и много ми харесва, има фини частички.

# 82
  • София
Ако става въпрос за ексфолианта за тяло Nuxe body ползвала съм го и много ми харесва, има фини частички.
За лице ме интересува повече,този с розите където е.

# 83
Искам да сменя фон дьо тена си с този тониращ хидра гел http://apteka.framar.bg/30009916/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D1%82 … D0%BE%D0%B6%D0%B0 . Имате ли впечатления от него, покривен ли е, хидратира ли добре?

# 84
Взех си мицеларната вода на Нукс и нощния крем от серията Prodigieuse.
 От мицеларната вода с рози и съм много доволна,използвам я и като тоник за лице,освен за премахване на спирала,с която много добре се справя,а спиралите е от трудно чистещите се.
 От кремчето все още нямам кой знае какви впечатления,понася се добре от кожата ми,което е добър знак.

Някой ползвал ли е ексфолианта?Какви са частичките му?

Аз имам ексфолианта за лице и много ми допада. Частичките са едновременно не много малки, но много нежни. Кожата на лицето ми става много мекичка след ексфолианта. След това слагам и маската от същата серия.

# 85
  • София
Имала съм крем Нирванеск, Рев де Миел и сега Продижио, но за зимата нито един от тях не ме хидратира достатъчно, кожата ми е все опъната и имам сухи участъци около устата. Крем вреш по-хидратиращ ли е, или да се насочвам към друга марка?

# 86
  • София
Не съм ползвала много кремове на Нукс, но от хидратацията не съм доволна и аз. В момента сравнявам с хидратиращия серум и крем на Биодерма и съм много по-доволна от вторите. Като се намажа с Нирванеска - хидратацията почти я няма. С Биодерма се чувствам много по-добре.

Честно казано малко съм разочарована от Нирванеска.

# 87
  • Belgium
При мен Creme Fraiche de Beaute хидратира много добре, даже си мисля че през лятото ще ми идва прекалено тежък и ще го сменя.

# 88
  • Пловдив
За лице ме интересува повече,този с розите където е.

*Bubble*,аз съм ползвала тестер на този за лице- много е добър Peace лек и финн Peace

# 89
  • София
Значи засега приключвам с марката и се насочвам към друго. Бих купила отново многофункционалното масло и измиващият reve de miel. Кремовете явно не са достатъчно силни за мен. Като цяло обаче съм доволна, защото не се обринах както от други продукти, а текстурите и ароматите са чудесни.

Общи условия

Активация на акаунт