Nuxe - нова тема

• 81 242
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мисля да го взема. Дали има мостри. И такъв тип крем преди излизане ли се нанася или от сутринта

# 286
*АДРЕНАЛИНКА*, има тестер, но само в аптеката. Аз помолих да ми отсипят в контейнерче. Пробвах го, но за мен е тежък.... по-скоро е за суха или нормална към суха кожа.

# 287
  • Щастлива мама на 3 слънца
*АДРЕНАЛИНКА*, има тестер, но само в аптеката. Аз помолих да ми отсипят в контейнерче. Пробвах го, но за мен е тежък.... по-скоро е за суха или нормална към суха кожа.
Ок Мерси много.

# 288
  • Варна
Аз влизам да похваля новото им гел олио със златни частици и с аромата на олиото Heart Eyes
Другият им нов продукт е слънцезащитен крем с SPF 50, но от него нямам никакви впечатления Simple Smile

Може ли линк към това гел олио, че ме заинтригува? Аз имам само сухото в двата варианта и сега за първи път чувам за  гел олио ...
              И на мен ми е много интересно какво е това гел-олио.....?   Thinking 

# 289
  • Бургас
Вече купих ДД крема и не ми се струва тежък. И много важно не е оранжев дори най- тъмния цвят. Като цяло са три цвята ама при нас пак само 2 , нямам си на идея защо .

# 290
Аз влизам да похваля новото им гел олио със златни частици и с аромата на олиото Heart Eyes
Другият им нов продукт е слънцезащитен крем с SPF 50, но от него нямам никакви впечатления Simple Smile

Може ли линк към това гел олио, че ме заинтригува? Аз имам само сухото в двата варианта и сега за първи път чувам за  гел олио ...
              И на мен ми е много интересно какво е това гел-олио.....?   Thinking 
Вероятно става въпрос за това Peace
http://www.marvi.bg/nuxe-prodigieux-nejno-izmivashto-gel-olio-sa … 200-ml-11471.html

# 291
  • Велико Търново
sugar_baby, точно за това става въпрос Peace

# 292
  • Бургас
Трябва да го преслушам този  душгел, дано само не се обеля като другия им.
Днес отново съм с DD крема им, страхотен ееее  Heart Eyes . Добре че съм с шал, макар и да имам на врата мацнато. И напук на отвратителното пролетно временце тена ми е точно като "целуната от слънцето" .
Остава да се проверя как ще издържи края на работния ден  Laughing .

# 293
# 294
  • София

Май ще я поръчам, страхотно звучи  Grinning

# 295
  • Варна
Да, наистина е страхотна офертата!   Peace   Flutter

# 296
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,от скоро и аз станах фен на марката. Първо си купих крема Фраиче, а сега и олиото със златни частици. Слагам го в краищата на косата след къпане, а също и на ръцете. Доволна съм.

# 297

В аптеки Субра е на 33 лв същата оферта. Mr. Green

# 298
  • на последния етаж
А това ново измиващо гел-олио за лице ли е, за тяло ли? В сайта им не открих продукта.

# 299
  • Варна
Гел-олиото е за тяло, за къпане и е уникално!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт