Re: SportsDirect-45

• 58 231
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Дивия Северозапад

Може и само артикула,пиши им от контактната форма  или на майла,който ти е дала Тедичка Peace

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/contactus.aspx

Благодаря ,Мими !  bouquet

Не бях сигурна дали може да се отказва само 1 артикул. Peace
Може,на мен веднъж ми се наложи. Късно вечерта пуснах маратонки Пре ордер,които трябваше да са налични от утрешния ден,обаче те им увеличили срока след това..... Sick После цяла седмица чаках отговор.....
Отговориха ми в рамките на 2 часа и канселираха артикула. Благодаря на ЗМЕЙКОВИЦА и ЛЪВИЦАHug СТРАХОТНИ СТЕ!!!

# 226
Тези дали си отговарят на номерата... имам 5,5 Адидас подобни(което предполагам трябва да е 6 на тези (стелка 25см): http://www.sportsdirect.com/everlast-sneaks-hi-top-trainers-ladies-275108
 Thinking Thinking Thinking

# 227
  • София
Здравейте,

Ще поръчвам за първи път от Спортс Директ и съм малко като в небрано лозе. Въпроса ми е някой поръчвал ли е с директна доставка ? Има ли някакъв лимит за килограми , за колко време пристига ? Благодаря много и съжалявам, че така цопвам тук от нищото Simple Smile

# 228
  • Дивия Северозапад
Здравейте,

Ще поръчвам за първи път от Спортс Директ и съм малко като в небрано лозе. Въпроса ми е някой поръчвал ли е с директна доставка ? Има ли някакъв лимит за килограми , за колко време пристига ? Благодаря много и съжалявам, че така цопвам тук от нищото Simple Smile
Винаги поръчвам с директна доставка. Забелязвам че до 90 артикула или приблизително 500 лири доставката е 20 лири, след това става 30 лири, над 1000 лири става 40 лири и т.н. Това не е правило обаче. Понякога поръчката над 1000 лири пак е с доставка 30лири, но при по-малък брой артикули и така. Пристигат за около 10 дни, ако нямаш проблем като моя, за който писах по-горе. Но и това не е правило.

# 229
  • София
  bouquet Благодаря ти много за инфото. Мисля, че се бях шашнала защото прочетох в сайта им ,че в зависимост от големината могат да разделят поръчката на няколко пакета. Далеч съм от мисълта да поръчвам в размер над 200 паунда така че си отдъхнах  Simple Smile

# 230
Поръчах на 3 август и току-що ми ги донесе куриера. доста обемен пакет - 6 куфара и няколко чанти. на едно бяха.

# 231
Дайте някой код за отстъпка моля ви спешно ми трябва

# 232
Здравейте момичета, имам проблем с една поръчка и ви моля да ми помогнете. Винаги избирам доставка до БГ , но в последната ми поръчка се е запазил старият  адрес в Англия на Гъбите:
Delivery Address:
Veselina Vukova
ACCESS SELF STORAGE
15 TOTTENHAM LANE
LONDON LONDON
UNITED KINGDOM
N8 9DJ

Сега не знам какво да пиша на спорта ибих ли могла да си върна поръчката или да сменя адреса. Получих мейл, че поръчката е диспачната.
Има ли някой идея, какво да направя  Praynig

# 233
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте момичета, имам проблем с една поръчка и ви моля да ми помогнете. Винаги избирам доставка до БГ , но в последната ми поръчка се е запазил старият  адрес в Англия на Гъбите:
Delivery Address:
Veselina Vukova
ACCESS SELF STORAGE
15 TOTTENHAM LANE
LONDON LONDON
UNITED KINGDOM
N8 9DJ

Сега не знам какво да пиша на спорта ибих ли могла да си върна поръчката или да сменя адреса. Получих мейл, че поръчката е диспачната.
Има ли някой идея, какво да направя  Praynig

Това е адреса на Габиели в Лондон - UKTOBG
можеш да се свържеш с тях http://www.uktobg.com/

# 234
ДейзиГ много благодаря  Peace

Проблемът е че съм сигурна ,че съм си избрала моя адрес, освен това са  ми  начислили европейска доставка 19,90  Rolling Eyes
Просто не знам как е станало Sad

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 20:59 от selina

# 235
  • Пловдив
Щом е вече диспачната май няма какво друго да направиш
 Confused
Поне за доставката им пиши - ако е до английски адрес трябва да ти е безплатна доставката /предполагам ти е над 75 лири поръчката

А във фактурата по мейла какъв адрес пише

# 236
Може ли някой да ми даде информация за това дали при поръчка от sportdirect мога да получа фактура? Благодаря предварително.

# 237
  • Дивия Северозапад
Искам да попитам тези, които са запознати, събота и неделя предават ли пратките на куриер или ще чакат понеделник?

# 238
  • София
Искам да попитам тези, които са запознати, събота и неделя предават ли пратките на куриер или ще чакат понеделник?

DHL не доставя в почивните дни. Чакаш понеделник Peace

Ако става въпрос за Спорта - да предават пратки.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 09:59 от tedichka07

# 239
  • Дивия Северозапад

ДЛЧ не доставя в почивните дни. Чакаш понеделник Peace
Имах в предвид дали сайта предава пратките на куриер през почивните дни. Дали да очаквам статуса на поръчката ми от received да стане shipped.

Общи условия

Активация на акаунт