Re: SportsDirect-45

• 58 157
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте, извинявам се за нахлуването първо! Видях в първия пост, че има отделен блог за общи поръчки до БГ. Има ли групи за Варна? Може ли някой да помогне с линк?
Много благодаря на всички отзовали се!  bouquet  bouquet

# 436
змейковица, a как ти връщат парите за пощата, в смисъл превеждат ги по сметка или? Защото на мен така ми връщаха от Германия едни 9лв, та ми взеха 20лв за превода от банката, и ми беше интересно Спортса като връщат как става номера, дали е същата работа, или е като refund  и няма такса. Сега споря за едни обувки с номера 6 и 6,5, те пък спорят, та ще пращам снимки на paypal, и вече задължително през пейпал, иначе с месеци си чакам връщане на пари, пък аз на хората си им ги връщам веднага, или им поръчвам нови. Преди бяха много по-коректни и бързи, сякаш смениха персонал или политика.
Freshh очила съм взимала на децата на тази марка, не им разбирам особено, но според мен са си ОК Simple Smile И маратонките на евърласт са ОК, но може би ще намериш и ест кожа за тези пари, зависи какво точно търсиш де Simple Smile
22 благодаря за инфото,но дали си отговарят на размера

На мен веднъж са ми възстановявали сума директно по сметката - имах удържана такса от банката в размер на 1% върху сумата.

Nati_bg: мъжо ми има не точно същите, но подобни и е супер доволен.

# 437
Един стюпид въпрос... Sunglasses харесала съм си ето тези, но са от юношеската номерация, аз нося 40-ти номер, най-голямото от тях е 6 1/2 - има ли разлика между детската и дамската, логично би било да няма , но аз да попитам за всеки случай, и отговаря ли си марката на номерата като цяло, за детските имам инфо, че са леко уголемени... newsm78

http://www.sportsdirect.com/british-knights-atoll-pu-mid-junior- … ?colcode=09135226

# 438
Здравейте,може ли някой да ми каже отзиви за марката Golddigga и дали си отговарят номерата.Харесала съм тези ботуши http://www.sportsdirect.com/golddigga-festival-wellies-ladies-18 … ?colcode=18010191 , но до сега не съм поръчвала на тази марка.Аз нося 36 номер.Какъв трябва да си поръчам:)Благодаря

# 439
Здравейте,искам да ви попитам за мнение по един въпрос-на детето крачето му е с дължина 14,5см.Достатъчно ли е да взема маратонки(на Найк съм избрала) със стелка 15,5см.Адифит зоната пише че е 14см.Това дали ще означава че ще са и малки?

# 440
Здравейте искам да попитам ако дължината на крачето е17,5 см С11 ли като номер трябва да поръчам от тизи маратонки ? http://www.sportsdirect.com/everlast-sneakers-patterned-high-top … ?colcode=02322690

# 441
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте и от мен   bouquet И аз влизам с въпросче  Embarassed Някой дали си е купувал колело DUNLOP? Някакви впечатления, дали си заслужава да се купи от там или тук са по - качествени съответния клас колела? Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 442
..: Някой дали си е купувал колело DUNLOP? Някакви впечатления, дали си заслужава да се купи от там или тук са по - качествени съответния клас колела? Благодаря на отзовалите се   :bouquet

Ние имаме детско,от най-малките.Бива като качество,преди повече от година ни излезе по-евтино от същия размер в БГ.

Вие отваряте ли сайта,на мен от вчера ми дава табелата. Трих бисквити,не се оправя. ИЕ само имам,други браузери не работят  Rolling Eyes

# 443
..: Някой дали си е купувал колело DUNLOP? Някакви впечатления, дали си заслужава да се купи от там или тук са по - качествени съответния клас колела? Благодаря на отзовалите се   :bouquet

Ние имаме детско,от най-малките.Бива като качество,преди повече от година ни излезе по-евтино от същия размер в БГ.

Вие отваряте ли сайта,на мен от вчера ми дава табелата. Трих бисквити,не се оправя. ИЕ само имам,други браузери не работят  Rolling Eyes

Благодаря, нямам проблеми с отварянето на сайта. С Модзила съм.

# 444
  • на морето
Може ли някой да ми измери стелката на 1 или 2 от тези.И нали те бяха от ест.кожа?
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-v-childrens-035328?colcode=03532837

# 445
Нати, да - дънките на Lee Cooper си отговарят.

За колелото Dunlop - аз си поръчах пролетта. Карам си го без проблеми, само дето е тежко. Накладките му обаче ги смених още на 2рия месец - изтъркаха се супер бързо.

Една колежка си купи същото, заедно с мен. Обаче веригата и прави проблеми и го носи на сервиз. Казаха и, че е супер смотано. Ама за тез пари се ядва..

Аз лично нямам забележки, особено за 120лв.

# 446

За колелото Dunlop - аз си поръчах пролетта. Карам си го без проблеми, само дето е тежко. Накладките му обаче ги смених още на 2рия месец - изтъркаха се супер бързо.

Една колежка си купи същото, заедно с мен. Обаче веригата и прави проблеми и го носи на сервиз. Казаха и, че е супер смотано. Ама за тез пари се ядва..

Аз лично нямам забележки, особено за 120лв.

Можеш ли да ми го покажеш (линк) Simple Smile Ниe сме харесали ТОВА 90 паунда е в момента, намалено от 240  newsm78 Тук за тези пари няма с такива параметри. Ох, направо не знам вече  ooooh!

# 447
Bmbulka, нищо не ти се вижда от линка... Моето беше със стоманена рамка, амортисьор, mountain bike. Няма го вече в сайта, за да ти го покажа. Беше намалено пролетта на 60 паунда.

# 448
  • София
Може ли някой да ми измери стелката на 1 или 2 от тези.И нали те бяха от ест.кожа?

Кожа са ,както повечето модели на тази  фирма. Peace

# 449
  • на морето

Кожа са ,както повечето модели на тази  фирма. Peace
Благодаря отново Тедичка HugСега чакам някой ако ги има да ми ги измери или да ме ориентирате-стъпалото на детенце е точно 21см

Общи условия

Активация на акаунт