Отговори
# 675
Бютка, това с Ния ми го каза предния път ММ като си мислех, че избирам име за Димето. Но той е толкова цветущ, че за всяко име може да измисли по някоя такава простотия.

Хайде замина и тази тема..........

# 676
а, да.. то човек, ако реши на всяко има може да измисли  hahaha

# 677
 Joy Харесах Бриана и си викам на галено - Бри.... И ще й търсим мъж Камембер  Mr. Green

# 678
  • Варна
Честит син, Дарлена, нека ви е жив и здрав, да ви носи само радост!   bouquet

Леле, Блонди,
всички свикнахме с Камито, вие сега ще го сменяте  Simple Smile Ние след дебатите преди 2 месеца не сме отваряли вече въпроса за имената, накрая ще го мислим в последния момент. Борис и на мен ми беше фаворит и то доста отдавна, но много Борисовци станаха напоследък... Мисля си за Борислав, но пък мъж ми не е особено ентусиазиран. Той предложи още в началото да е на баща ми - Любомир, първоначално не ми харесваше и предложих Лъчезар, но мъж ми наложи вето и на него, та колкото повече мисля, толкова повече клоня към Любомир - не е лошо и не е често срещано Confused Абе имаме още време да го измислим Laughing

# 679
  • София
ох Бюти, ще се задавя от смях  Joy

Честито бебче на Дарлена!!!!!!!!!!! Да расте жив и здрав малкия Борис! Вярно че тя беше зачезнала от няколко дни та ето я причината  Wink

Честито и на мама Мила Б! Да й расте здраво и щастливо детенце малкото синче!

ЧРД на Ани Захиф!!!!!! Много щастие и безпроблемно раждане!

За спането тая нощ - егати въртенето, егати нещото. но упорито не пусках РС то че съвсем щях да се разбудя.
Към 5 малката я чух от коридора да вика татееееееее, пишка и той докато изхвърли гърнето и чух босите краченца да шляпат в ситен тръс към спалнята. Хвърли се на леглото при мен и няма махане. Е то и ние не бяхме много настоятелни  Mr. Green. И само в просъница я чух да обяснява на баща си че "това е моята мама" и "мама спинка". Та продължих да си спя с усмивка на уста  Grinning

за УЗ за луксация - в Токуда го правят веднага, най-късно до месец знам че трябва да се направи, първия път ходих при Алексиев в частния му кабинет, мисля и сега така да направя.

Аз изпратих малката при свеки - че ми идва в повече тичането в градинката, пък да видя дали няма да ми стане много скучно следобяда  Mr. Green

Блонди  hahaha, хареса ми за зетя Камембер

# 680
Бютка, моят вариант е Ния и аз напр. много се дразня, че някои казват ния, вместо ние, ноооо това и нито нещо както твоята история не би ме спряло. И наистина децата измислят хиляда глупости . Имах една приятелка тя разправяше, че щяла да си кръсти детето Алекс да не му викали Сандо??

# 681
Joy Харесах Бриана и си викам на галено - Бри.... И ще й търсим мъж Камембер  Mr. Green
Истинска история- Тя се казва Ягода, а Той Малин- мъж и жена над 40 годишни са, според мен само заради това са се оженили.

# 682
А, да, може, аз имах две колежки в стаята - Ягода и Малина  Joy

# 683
Честито бебче на Дарлена !!!! Да е жив и здрав и много щастлиииив  baby_neutral Heart Eyes  bouquet

За името и ние още се чудиме  ooooh! направихме си списък, но така и неможе да решиме и да стигнем до някакъв консенсус - спрели сме се на Александър, Виктор, Константин, Юлиан - на баща ми, и вчера измислих Емилиан  Mr. Green  и накрая каквото ми дойде на ум така ще го запиша  hahaha Казаха ми че на Александър щели да му викат - Сандо  Shocked  ама то на всички имена може да се измислят смешни производни...  Whistling

Гунди - нощничката е страхотна   Heart Eyes И аз сега ще ходя да си взема две подобни съм харесала с халатче  Flutter

Аз тази нощ спах много хубаво за първи път от две седмици, даже мисля после да легна и да си доспя  Mr. Green

# 684
Ихааа, бебета, оправи ми се настроението. Simple Smile

MilaB, честит ти Александър. Прекрасен е. Пожелавам му да е жив и здрав и много обичан.

Дарленa, жив и здрав да ти е Борис. Много положителни емоции да си вдъхвате взаимно.

Бързо възстановяване на маминките.

Стискам палци на chy76 (май така беше ника). Ако не се лъжа, днес й беше секциото. Simple Smile

loa, благодаря. Обожавам зеленчуци, но и явно след това трябва да мина на тези здравословни салатки за кърмещи маминки. Дай Боже всичко да е наред само.

Сауронче, звучиш ми толкова успокояващо, че просто... Същото чувство ми вдъхва и Шехина. Благодаря ви момичета.

branka07, аз също изпрах с течен Сано. Веднага след като ги изплакнах ги лепнах в бял Чико- омекотител. 0 + е. Няма лошо да си набавиш някакъв, не виждам нищо лошо.

Блонди, напълно те разбирам. Вярно сме свикнали с Камито, но ще свикнете и с каквото и да изберете. И ние му викахме на моето Шуши Мартин, но ето, че на 99 % ще е Виктор, но се свиква.

Ехее, още една рожденичка. Any_Zahaf, жива и здрава, миличка и едно леко и прекрасно раждане ти желая с прекрасно бебче накрая. Simple Smile  newsm59    ura

Време е да се оплача и аз от адски кошмарна нощ. Такова чудо не бих си и представяла. Спала съм не повече от 3- 4 часа. Малкият мърдаше през 5- 6 секунди- БУКВАЛНО. Адски много се изплаших, мислих, че се гърчи нещо, просто, оууу, не не ми се мисли, оправяше е само като се изправя. Часове наред да мърдаш на всеки 5- 6 секунди си е адски притеснително. Само станах и се молих всичко да е наред, че вече не знаех какво да правя. Дано всичко му е наред. Сега отивам да се мъча да полегна на дивана, за да може да поспи. Такова въртене не бях виждала, а аз просто си ревах от страх какво ли му има.

# 685
БейбиАти, с твоето активно бебе Simple Smile - замисляла ли си се дали не е от някоя храна или напитка, т. е засичала ли си някаква такава зависимост?

# 686
Ани, честит рожден ден! Да не си направиш някой подарък сега? Laughing Много здраве и много лесно раждане ти желая!! bdbaloni
Бейби Ати, отиди на преглед за всеки случай- много шаване може и да не е на добре. Аз много се шашакам също от такива неща. Моето парче рита адски силно, но по веднъж.

# 687
  • София
Истинска история- Тя се казва Ягода, а Той Малин- мъж и жена над 40 годишни са, според мен само заради това са се оженили.
Joy

може, може

# 688
  • До морето
Честит син Борис на мама Дарлена! Да расте здрав и силен и много да ги радва!

Блонди, Бриана мноооого ми харесва, страхотно е!

Месечинке, една позната кръсти сина си Лазар, на мен много мъжкарски ми звучи!

Ние пък се спряхме на Самуил и Симеон и не можем да изберем и решихме като се роди да го оставим то да реши, ще чакаме знак от съдбата  Laughing

# 689

Any_Zahaf,
Честит рожден ден! С много здраве, късмет и любов да си обградена и скоро най-хубавия подарък!   bouquet Hug baloni

baseinik, ние които ще раждаме в Токуда(предполагам всички), ще си ги правим тези изследвания, защото там си е практика. Аз ги правих и на Бобо и си бях определено спокойна от това. Peace

Блонди, тия в ресторанта верно са се уляли... Close Другия път  само по едно шуменско на крак, значи!  cheers
Цитат
Бях ви питала, ама никой не отговори- какво мислите за тези неща дето са 15 в едно- термометър на въздуха, влагометър, часовник, лампа и т.н.
Аз си бях взела такова като се роди Бобо, докато си беше с оригиналната батерия си показваше екстра, после като я смених нещо сдаде багажа, ама и на земята го изпуснах, та не съм сигурна кое е причината...  Rolling Eyes Абе като цяло повече от 2-3 в едно не си е работа според мен, все нещо ще му куца!

Ох, това за името и аз трябва да го мисля, днес вече съм се зарекла списък да си правя от който мъжа ми ще орязва...Той сега я нарича Ивайла - на него и каза, ако не измисля нищо че така ще я кръсти!  Whistling Все едно пък него ще питат... Блонди, а пък Беа ми харесваше много навремето, заради Синьо лято  Grinning thumbsup
Цитат
Харесах Бриана и си викам на галено - Бри.... И ще й търсим мъж Камембер  
 rotfImbo

Йеее, Честит Борис на Дарленка! Много да сте щастливи с него!  Hug Hug[/color]

Общи условия

Активация на акаунт