Кафене на езиколюбителите

• 23 232
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Ма подготвам те за довечера. Днеска определено ще я открият! Сигурна съм!  Mr. Green

Дан' си пущила кристалната топка, или звездите ти го подшушнаха. Или да пази Господ- от отвъдморско ти дойде прозрението?  Laughing

# 286
  • Ænima/Albuquerque
Сарко е обещала, че ДНЕС олимпиада ще има.

Ше има! Казах.  bowuu

Дан' си пущила кристалната топка, или звездите ти го подшушнаха. Или да пази Господ- от отвъдморско ти дойде прозрението?  Laughing

Мне, мен английските мъгли ми го спускат.  Mr. Green

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, добро ви утро! Петъчно, моля ви се ... Тоя петък ме преследва от сряда.
И вчера ме преследва, ама до такава степен, че вечерта гледах програмата за ТВ-то за петък,
категорично реших, че това Е вечерта на откриването на Олимпиадата, стоях будна - сакън да
не изпусна нещо, после, като не видях олимпийския дух да се лее на талази от екрана, благославях
БНТ (викам си, бреййй, колко са неточни тия, веднъж на 4 години не могат да се стегнат) ... Честно.
Някъде след 30 минути (т.е. към 23.30!!!!) стоплих, че все още е четвъртък  Embarassed Мноу съм зле, мноу ... Затова реших и казах "Стоп, ще се почива!" От тази вечер докато не се усетя, че съм си наместила чакрите ...  Joy
От понеделник съм така Laughing

иде, идеее Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Аз така ще следя- с обилно количество течност под ръка (градусови и с ментичка в чашката за предпочитане Whistling)

# 288
Добре, айде да се позасрамите малко. Станало пуцък, реших аз да се разходя, да подишам ергенски въздух и кво - не спрели се!  hahaha

Докато се разхождах, попаднах на магазинче със забележителното име "Бейби Пауар", в което се продаваха бельо и сувенири.

Све, ако те придружа до Лондон, обещаваш ли да изчакаш с мен следващия ми полет?  Blush

Терминаторите ти, Лоана, ми терминираха два предни зъба.  Joy

# 289
  • Mars Hotel
Промяна в плана. Отивам в Buckinghamshire, на село.  Embarassed

П.С. Виж ми подписа. Затъвам, затъвааааааам.  help

# 290
Е, начи.  Crossing Arms Хохохо, чак сега ли смени подписа.  hahaha Дави се, шсе видим долу.  Mr. Green

# 291
  • Mars Hotel
Ами не обичам да променям нещата. Трябва да е нещо апокалиптично, за да го променя.
А и не намирах нищо подходящо досега. Но като видях това, си познах подписа просто. И поет, да му се не знае.

# 292
  • n/a
ИрПуц, само да не изпаднем в библейски времена и да поискаш "око за око, ЗЪБ за ЗЪБ" ...

"Бейби пауара"  Joy бельо и сувенири ...

# 293
 Mr. Green Няма, няма.

Ами не обичам да променям нещата. Трябва да е нещо апокалиптично, за да го променя.

Апокалиптично, да, да.  Sunglasses

# 294
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
БУХ ('Бах ти - Умрях от Хленч) за вас, а вие кафепиете без мен Crazy

в духа на Д-плитчинните традиции и следвайки основната концепция на първоначалната тема, представям на Фниманието ви Спирит ъф Бъргъз  Crazy

и нещо ново, поне за мен  Crazy обходимо като опозит на необходимо, което пък е отрицание  Crazy

# 295
БУХ, верно.  hahaha

Аз обходимото го ползвах в детството си, беше ни семеен сленг.  Mr. Green

# 296
  • n/a

в духа на Д-плитчинните традиции и следвайки основната концепция на първоначалната тема, представям на Фниманието ви Спирит ъф Бъргъз  Crazy

и нещо ново, поне за мен  Crazy обходимо като опозит на необходимо, което пък е отрицание  Crazy

Добре дошла ... В това кафене се биропие, тъй че бъди спокойна - не кафепием без теб.
Спирит оф Бургас твърдо и категорично, още от самата му поява, за мен е Спирт оф Бургас. И нищо не мога да направя със себе си ... единствено и само така то битува в главата ми. А в момента направо се шири, поради липса на друго присъствие ...

# 297
Спиртове, терминатори... силна си, дума да няма.  hahaha

# 298
  • n/a
Сега, аз ако напиша всичките лапсуси и каламбури, дето ми се случват,
особено в последните дни ...

Пример, пак по поста на st. Dobri...

Това "прочетох" по следния начин:
Бах за вас, а вие.... мен  Crazy

Сори ... това беше само пример. Не ми е лесно с мене си. Проявете разбиране, моля  Praynig

Но, край, край, взимам се в ръце, още няколко часа останаха ...

# 299
  • Mars Hotel

Това "прочетох" по следния начин:
Бах за вас, а вие.... мен  Crazy

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт