Кафене на езиколюбителите

• 23 235
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
 Joy Joy Joy Още! Още!

# 301
  • n/a
А, не, няма още. Първо - наистина се взимам в ръце. И второ - нали съм при езиколюбителите, а мойто заприличва на езикоизвратените.

# 302
Много езици станаха у тоя форум, много нещо  Laughing
После, що приличало на змиярник  Crossing Arms

# 303
За кога да се взимаш в ръце, петък вечер приижда.  Mr. Green

# 304
  • n/a
За кога, за кога ... за 23 часА Simple Smile Знаеш ли колко сериозна бях снощи. Мно-го!
И днес мисля да съм, освен ако не се пренеса в полетата на Морфей преди кулминацията.

# 305
  • гр. София
представям на Фниманието ви Спирит ъф Бъргъз  Crazy

Това в началото сума ти време го чувах като "Спирит ъф бъргър" и се чудех като какво точно искат да кажат на хората  Mr. Green

и нещо ново, поне за мен  Crazy обходимо като опозит на необходимо, което пък е отрицание  Crazy

А това ми напомни как навремето една съученичка се ядосваше на братчето си и го нарече "нещастник такъв", а то, детето, да не остане по-назад, се изтъпани пред нея и заяви "щастничка такава".  Laughing

# 306
Юхуууууу  newsm19
Дебнете ли Олимпиадата  Mr. Green
Вече е 9:15, там вероятно вече е започнала  Crazy

Изтрещела съм, не ми обръщайте внимание  Crazy

Абе да ви питам, тия новите "двусимови" телефони, не можаха ли да им измислят по-адекватно наименование?

# 307
  • Ænima/Albuquerque
К'во например?  Thinking

# 308
Де да знам. Кат го чуя тва "двусимов" и направоооо  ooooh!

# 309
  • Ænima/Albuquerque
Дуалсим звучи по-яко, да.  Mr. Green

# 310
Ааааааа, виж, че можело  Laughing Laughing Laughing
Онова "двусимова" ми бърка (както се казва) "в окото на душата"  Laughing

# 311
  • Ænima/Albuquerque
Ми аз така си го знам, за двусимов не бях чувала, реших, че ме гъбаркаш.  hahaha

# 312
  • гр. София
Юхуууууу  newsm19
Дебнете ли Олимпиадата  Mr. Green
.
.
.
Абе да ви питам, тия новите "двусимови" телефони, не можаха ли да им измислят по-адекватно наименование?

Аз дебна  Mr. Green Застанала съм на пусия и чакам. Само да не стане като със слънчевото затъмнение преди дванадесетина години, дето Канал 1 трябваше да излъчи... ама само трябваше  Mr. Green

Пък "двусимов" ми звучи като нещо, дето е два пъти на Симо  hahaha

# 313
Как ш'те гъбаркам, бре Сарко?  Съвсем сериозно си го говорят по телевизионната реклама.
Ноу ме дразни, мааа... ко да го правя...

Розе, аз ся точно гледам дали няма по някоя друга телевизия да го дават, че като си помисля само как снощи Лоана ги е чакала тия баламурници от Канал едното да пуснат Олимпиадата и не са я пуснали... няма да го изтърпя и аз  Laughing Laughing Laughing

# 314
  • гр. София
Не се ли излъчва само от телевизията, купила правата да излъчва Олимпиадата? Освен БНТ кой друг има право да излъчва?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт