Кафене на езиколюбителите

• 23 148
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Знаех си аз, че до валеж ще се стигне рано или късно  Tired
 Joy

Аз съм наринала реколтата КАРТОФИ, но ще чакам да се изсипе самосвалът и ако забележа пропуски, тогава ще адд-на от моите.

# 121
Цитат
"Снежинки се реят безброй, алофони валят под строй."

hahaha Липсва нещо - минки. Извинете. Ужас.

# 122
  • в морето до колене
Аз мога все пак да го взема Лот Й, но ще имам възможност да се заема с него едва след седмица вероятно - главно поради проблеми с нет-а в домашни условия...
Ако това не е проблем - пишете ме мен.

# 123
Концесия отдадена на Мячик!  Mr. Green

Мяч, срокът за изпълнение е до кестенопадно време, така че - време мнооогоо!

Пуц, минки не ни трябват, а ЛЕВЕНТИ ПО ГАЩИ и ЮНАЦИ БЕЗ НИЩО (тъй ли бяха?) си имаме доволно.  Mr. Green

Което ме подсеща, кой ще води ТАЗИ ни леха прилежно, старателно и редовно, за да не я прекопаваме на всеки 50 страници?  Mr. Green

# 124
Как да не ни трябват? Кой ше посреща ЛЕВЕНТИТЕ и ЮНАЦИТЕ?  Mr. Green

Не смея да се кандидатирам за градинар на този етап.  Blush

# 125
  • София
Алеле, шУмрЪ от смях. Прекопах първия си лот! Шумръ, казвам ви...
Разревах се, изплюх бисквиДа задавих се...

# 126
  • Mars Hotel
Оххх, чувствам, че ще ме отлюспите скоро, но за съжаление лингвистът в мен не напира, а е заминал на безсрочна почивка, заедно с по-голямата част от умствения ми багаж. Това, което ми е останало за ползване е доста ...ъъъ, ограничено и заето с други неща.

Иначе казано - чета ви, но не мога да участвам.

# 127
Как да не ни трябват? Кой ше посреща ЛЕВЕНТИТЕ и ЮНАЦИТЕ?  Mr. Green

Не смея да се кандидатирам за градинар на този етап.  Blush

Как кой ще посреща, 'ми ние. Малък отбор ЗАФАТНИ МОМИ ли сме? (Засмени Атрактивни Фило-знаете си-там с Академични Таланти и Ненаситни Изследователски ... Мозъци, а вие какво си помислихте  hahaha, Опрени над Микроскоп по Избор )

П.П. Обедно време е, не сте ли гладни? Аз се чудя дали да не вкарам една МУФТА, но се колебая между нея, ЗЛО ДУПИ и ДУПИНЦИ. (Да, знам, наличният хладилник е по-зле и от кухнята на Кари Брадшоу.)

Ване, сподели. Виж как гледаме жално и чакаме гладно за сал' едно картофче да ни се подхвърли.

# 128
  • София
Ми... то в тая леха само запетайки и канадски КАРТОФИ...

# 129
  • София
За мен КОНОПЧЕ, моля  Praynig Без малко да се хвърля и на КИФТЕ, обаче то се оказа свързано с физически усилия, без да включва ЮНАЦИ и ЛЕВЕНТИ, та се отказвам  Crossing Arms

# 130
Атти, вземи си БАСИ КАК СЕ ПРЕЦАКАХ, щом ти е месно, а за мен една ДРУСАНИЦА.

Пие ми се, колеги, а как ми се... яде, да не ви споделям. Да **** и лятото, и постите му от всякакъв вид. Грмпф!

'Скюз май френч.  Blush

# 131
  • София
Това е джънк  Crossing Arms Предпочитам един ПМС (печен месен специалитет), а.к.а. пилешка пържола.

Таман сега му е времето на онзи полилей на Пуци.

# 132
Как е възможно изобщо да има колебание между МУФТА и ДУПИНЦИтата?  Shocked

И аз съм навита на ПМС с БИРИЧКА (блага, извънредно радваща и чудесна компания за антипасти)

Све, щях да кажа, че се тревожа и да ти предложа кратък престой в санаториум, но ме заболя празната глава от напън да сътворя горното и затова нищо няма да ти казвам, освен приятни сънища, па току-виж те осенило вдъхновението.

# 133
  • гр. София
Чакаме и Розе с камиона от служебния харддиск.

Пфу, вчера интернетът спука гума, та не можах да долазя с камиона, но днес съм на линия!  Grinning
Академичният съвет на С ФУСТА И ГАЩИ представя на вашето внимание следния речник:

ЗЛО КУЧИ - "зърнени люспи, от които ужасно чувствителните се изриват" – корн флейкс

ЗЛО ДУПИ - "зърнени люспи, отключващи диария, уртикария, пришки и ишиас" – корн флейкс

КУЧИНЦИ – „Караща ужасно чувствителните да се изриват - невероятна царевична иновация” – царевична попара

ДУПИНЦИ - "домашно успокояващо предястие - изкъртващо-невероятна царевична иновация" - царевична попара

ПАРЦУЦА – „питетелна, апетито-разпалваща царевица, удивителна за ценители и аристократи” – царевична попара

ЯКО ДУПИ - "ястие от късчета отрязан "Добруджа", умело поръсени с извара" – попара

БАБИНО - "българско апетитно блюдо - истинско, непреходно и обичано" – попара

ПОТКА - "питка с овкусен топъл кренвирш за апване" – хот-дог

ВРЪТ Г*З - "въртеливо ритмично-ъпсурдно тресене на гиздави задници" – кючек

ПУЩИНА – „Проста за Управление Щайга за Истински Напредничави Ахмаци” - компютър

ХАРТИШКА – „хартиено артистично творение за информиране - шарено и с картинки аранжирано” – етикет

КИФТЕ 1 - "калорийно изгаряне с физическо-тренировъчни елементи” – фитнес

КИФТÈ 2 - кафе и фреш на теферич по екиндия

ЮФКА – „юзер-френдли кюлотен артикул” – прашки

ЧЕРВО – „чисто и ефективно редуциране на вредното окосмяване” – епилация

МУФТА - "меки, уханни, фантастични тортички-асорти” – мъфин/къп-кейк

С ФУСТА И ГАЩИ – „Софийски философски университет за стилистично-терминологични анализи, идеологично-граматически асоциации и щури идеи”

ДУПКАТА – „Държавен университет по перифразиране на ключови алогизми, тъпизми и архаизми”

ОВУЛАЦИА- „овехтели возила, управлявани от луди, авантюристи, циници и идиоти, амин!” – маршрутки

КОНЧЕ – „кафява ободряваща напитка с чудодеен ефект” – кафе

КОН – „кафява ободряваща напитка” - безкофеиновото кафе

КОНОП – „кафява ободряваща напитка, одма готова – инстантно кафе

ВОДИЦА - "вълшебна отвара, доставяща истински ценни антиоксиданти" - чай.

БАСИ КАК СЕ ПРЕЦАКАХ - "безмесен артикул със соеви ингридиенти, категорично и абсолютно количествено смесени с екстрахирани, преварени и редуцирани елементи от целокупния асортимент на кулинарните атрибути на химията" – кренвирш

ДРУСАНИЦА - "дайкири с ром, уиски и скоч - аперитивът на истинските ценители на алкохола" – коктейл

РОДЗЕВ Г*З - "родово обособен дзвер, залитащ по епилация, веждоскубане, грим и зъбоизбелване" - метросексуален

ЧВОР - "човек, вършещ отгоре-отгоре работата си" – недодялан

ЩУКА - "що не употреби кондом, бе, аланкоолу?" – сифилис

КУКУ - "Кифленски Уъркшоп за Кокони в Уъркфлоу" - Кифленска работилница за кокони в работна среда

ВИМЕ - "внимателно избиране на модни елементи" – фешън (списание)

ХУРКА - "хрумки: умни, различни, качествени и алтернативни" – креативност

БАХТИ – "без алтернативно хоби тихо ще истерясам" – скука

СКУКА - сюрреалистична корелация между умотворенията на кифла и аспирант по физика на елементарните частици в БАН

СКУКА - Съвършено кротуване у кръгла алея

ЩИ БИЯ ДУЗПАТА - щатен инспектор по българска история и японистика в Държавния университет за земеделска и психиатрично-анатомична терминология и анализи

РЕЧНИК ПРАВОПИСЕН - разработена енциклопедична читанка за назадничави илитерати и канцеларисти, позорно, раболепно и автоматично възпроизвеждащи определени правописни изисквания по сбъркан или екзотичен начин

ДВЕ ГОЛЕМИ ГРОЗДОВИ: дискусия по владеене на елементарно глаголознание и оценка на лексикално-етимологичната мисъл на индивида и градусовата му резистентност на определени замайващи домашноварени отслабващи виталитета ичкии

ТУРШИЯ: тест за усвояване на речевите шаблони и интонационните явления

ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯ: граматическо-редакционна анкета за драматично-импликативни литературни излияния, логично изхождащи от ясно конструирани идеи, лансирани с идеална яснота

НОСЯТ МЕ, МАМО, ВЛАЧАТ МЕ: национален образователен сертификат за ясновидство, телепатия, модулиране на езика, метафизично-алхимично металообработване, оценка на вариативната лексика, алтернативното чугунолеярство и алкохолното тестване с мезе по екиндия

БИРА и ШКЕМБЕ - Българо-Ингилизки Разговорни АктуализациЙ и Школа за Крайно Ентусиазирани Мастъри на Българския Език

БЕЙЛИС - Боза с ЕклериЙ или Лимонада И Слънчогледови семки

БАСИ - Бира с Асортимент Солетени Изкушения

ЕБАСИ - Една Бира с Асортимент Солетени Изкушения

МЕДАЛЕ - „мощен емоционален драйвер за активни лидери от елита” – медали (тиквени)

КВАК -  „Къф' Върховен умерено-Алкохолен Кеф” – коктейл „Жабешко око”

ВУРСТ – „Всеочистващо Устройство за Разни 'Скременти и Течности” – обществена тоалетна

КОЗИ - кафе и оринз зус по икиндия

ГОЛ ЛЕВЕНТ- „газиран охладен лечебен лимонов еликсир за всекидневно и евентуално нощно телоосвежаване” – лимонада

ЮНАК БЕЗ ГАЩИ – „юлска напитка с анасон от камерата за бързо и ефективно заменяне на горещината с алкохолно щуро издивяване” – мастичка

МАЗАНИЦА – „мезе от асорти зеленчуци, апетитно нарязани и изтипосани за целодневно апване” – салата

КАРТОФИ - крилати абревиатури за развлечение на талантлив отбор филологично-настроени интусиасти

ЗАФАТНИ МОМИ – Засмени Атрактивни Фило-знаете си-там с Академични Таланти и Ненаситни Изследователски ... Мозъци, Опрени над Микроскоп по Избор

ПМС – „печен месен специалитет” - пилешка пържола

БИРИЧКА - блага, извънредно радваща и чудесна компания за антипасти

За момента е това. Моля, допълвайте, ако нещо съм пропуснала.  Peace

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 11:12 от Зимна роза

# 134
 hahaha Самосвала ли изсипваме?
Ето моята реколта. Ако нещо се повтаря ще сортираме и рециклираме  Laughing

ЧВОР - "Човек, вършещ отгоре-отгоре работата си"
ЩУКА - "що не употреби кондом, бе, аланкоолу?" (за сифилис)

КУКУ
- Кифленски Уъркшоп за Кокони в Уъркфлоу
ВИМЕ - внимателно избиране на модни елементи.
ХУРКА - "хрумки: умни, различни, качествени и алтернативни"
БАХТИ - "без алтернативно хоби тихо ще истерясам"

СКУКА -сюрреалистична корелация между умотворенията на кифла и аспирант по физика на елементарните частици в БАН

СКУКА 2
- "Съвършено кротуване у кръгла алея"
СКУКА 3 - Сюрреалистична Корелация, упражняваща креативна англонадежност

СДК- След Дъжд Качулка

РЕЧНИК ПРАВОПИСЕН = разработена енциклопедична читанка за назадничави илитерати и канцеларисти, позорно, раболепно и автоматично възпроизвеждащи определени правописни изисквания по сбъркан или екзотичен начин

ДВЕ ГОЛЕМИ ГРОЗДОВИ- дискусия по владеене на елементарно глаголознание и оценка на лексикално-етимологичната мисъл на индивида и градусовата му резистентност на определени замайващи домашноварени отслабващи виталитета ичкии

ТУРШИЯ- тест за усвояване на речевите шаблони и интонационните явления

ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯ- граматическо-редакционна анкета за драматично-импликативни литературни излияния, логично изхождащи от ясно конструирани идеи, лансирани с идеална яснота

НОСЯТ МЕ, МАМО, ВЛАЧАТ МЕ- национален образователен сертификат за ясновидство, телепатия, модулиране на езика, метафизично-алхимично металообработване, оценка на вариативната лексика, алтернативното чугунолеярство и алкохолното тестване с мезе по екиндия

БИРА и ШКЕМБЕ Българо-Ингилизки Разговорни АктуализациЙ и Школа за Крайно Ентусиазирани Мастъри на Българския Език

БЕЙЛИС- Боза с ЕклериЙ или Лимонада И Слънчогледови семки

БАСИ КАК СЕ ПРЕЦАКАХ - "безмесен артикул със соеви ингридиенти, категорично и абсолютно количествено смесени с екстрахирани, преварени и редуцирани елементи от целокупния асортимент на кулинарните атрибути на химията"
С дргуги думи – кренвирш

МЕДАЛЕ
(мн. ч. за да се чувства изобилието))  - мощен емоционален драйвер за активни лидери от елита

БМВ - бутилка минерална вода

КВАК - Къф' Върховен умерено-Алкохолен Кеф

Кифла с луууук         
Аз пък съм кифла с Често Епилирана СЪвършено Натокана.

Общи условия

Активация на акаунт