Кафене на езиколюбителите

• 23 120
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Ænima/Albuquerque
Нали не превеждаме имената на Faith No More (или Фейт Ноу Мор)

О, май прешъс...  Heart Eyes

# 196
Джам, популярен е, даже развлекателен, тъй да де каже.  Grinning Преведох, преведох, съгласна съм с логиката.

# 197
  • n/a
Aбе, първият ми пример беше за Guns N' Roses, ама пусто не можах да си припомня правилото (!) за с/з  Joy  Не че не харесвам Faith No More, напротив, но ми е по-удобно откъм озвучаване и не изпадам в чуденки и куменки ...

# 198
  • гр. София
Е как! ГънЗ ендЗ роузиЗ, разбира се!  Naughty

# 199
  • Ænima/Albuquerque
Меехехехех  hahaha

# 200
  • n/a
Роза, забелязала съм за себе си, че никак не мога да си наложа да НЕ отхвърлям правилата, идващи от отвъдморско. Действам като картечница на автоматичен режим. Затуй е. Блокирам, спичам се и ни хък, ни мък ...

И нека малко музика за цвят Simple Smile
Evidence

# 201
  • Ænima/Albuquerque
И нека малко музика за цвят Simple Smile
Evidence

Ъъъх, че ми е хубаво...  smile3544

# 202
  • Mars Hotel
Тук ли е новата тема за музикални поздрави?  Flutter

# 203
  • София
въъъъъъъъъъъъъъ... на място ли са ми мозъците? моят изтече завинаги! (до края на лятото)...

# 204
Роза, забелязала съм за себе си, че никак не мога да си наложа да НЕ отхвърлям правилата, идващи от отвъдморско. Действам като картечница на автоматичен режим. Затуй е. Блокирам, спичам се и ни хък, ни мък ...

Това е от сърпа и чука, дето са ти се вдълбали между двете полукълба мозъчни.  Naughty

И аз ще се поразмажа, мерси за музичката.  Grinning

# 205
  • София
въъъъъъъъъъъъъъ... на място ли са ми мозъците? моят изтече завинаги! (до края на лятото)...

Колко такива имаш?  Mr. Green Hug Дай няколко, моят се втечни и замина.

# 206
 Joy Joy Joy И аз съм нуждаеща се, но нежелаеща, всъщност.  Mr. Green

# 207
  • гр. София
Кой раздава номерцата? И аз се нареждам на опашката  Laughing

# 208
Нещо безплатно раздавате, м?
МозъкЗ? Шса възползвам и аз, нищо че са втечнени  Whistling

Иначе от вчера ме мъчат едни КУХИ ЛЕЙКИ, че много преобладават напоследък, ама липсата на онова втечненото си казва думата  Laughing Заприщило се е до Крякащи Уруспии, Хленчещи и Истерясващи и до там. Викам си от жегата е, ма явно по-дълбоко плитчнинни корени има...

# 209
  • n/a

Това е от сърпа и чука, дето са ти се вдълбали между двете полукълба мозъчни.  Naughty

Oooo, предвид диагнозата хич не ти требе мозък, не си от нуждаещите се. Тъй бърже разчете причината за отвъдморската ми запънатост ала' магаре на мост, че направо си в интелектуален излишък Simple Smile

Я да ви питам. От вчера ме яде ей това заглавие: "Очевидка разказа за последните секунди преди взрива в Бургас". Ако може да ми кажете с какво не ми харесва думата "очевидка". Много ще съм ви признателна  Mr. Green ИрПуц току що материализира способността да открива у мен онова, което аз не мога да видя  ...

Общи условия

Активация на акаунт