Жената зодия ОВЕН 29 - Освежаващо лятна и Коледна с аромат на канела!

• 46 653
  • 704
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви още веднъж за милите пожелания  bouquetНие сме добре,храним се,гледаме се.

# 616
  • гр.Варна
Мерси момичета за хубавите пожелания.Ами да ви се връщат много тъпкано пък.  bouquetЧестит празник на юриста ако имаме такива де.На всички много  Hug и   bouquet Оф забравих бебчето на Ася- много да е здрав и послушен малкия юнак.Да радва мама и тати и да е гордост за целия си род

# 617
Добро утро, красотни! Хайде, идвайтеееее! Имам рожден ден, почерпете се:

# 618
Фортунче, честит празник!Здрава, красива, щастлива, обичана и с верни приятели!
П.П. чакаме снимки на малката красотичка!

# 619
Фортунче

# 620
  • Terra incognita
Приемате ли още една овенка в клуба ? Rolling Eyes

# 621
Честит рожден ден на патерици на всички, които изпуснах. Да сте много здрави и щастливи.
Фортунка, честит рожден ден и на теб, много здраве, любов, щастие и всичко най-най. Чакаме снимки на малката красотичка.
  bouquet
БиЮ, и ти не се ослушвай отдавна не си ни показвала Ая. Представям си колко е порастнала.

Ася, честит син. Много радост да ви носи, бързо възстановяване на теб и нека е кротичък, че да можеш да се наспиваш  Hug

vasilissa1, добре си ни дошла в клуба Simple Smile

# 622
  • при моите деца .....
Добро утро, Овенки!
Минавам да почерпя за мое здраве

Да си имате за НАЗДРАВЕ, ако не мина до късно вечерта  Laughing
vasilissa1  welcome
Хубав ден!

# 623
  • Terra incognita
В най- прекрасния месец, месецът на ОВЕНКИТЕ, честитя на вече отминалите и настоящи празнуващи, бъдета все така упорити и добронамерено "твърдоглави", приятно инатливи и истински всеотдайни и не забравяйте, че именно позитивизмът и добронамереността са едни от най- добрите ни качества   bouquet   bouquet   bouquet Прекрасен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 624
Боби-Честит Рожден Ден-да си жива и здрава и все така усмихната!

vasilissa1-добре дошла.

# 625
Боби, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много късмет, много щастие, много усмивки!  Hug newsm59

Добре дошла, vasilissa!  Hug

Момичета, благодаря за пожеланията!  Hug

# 626
Момичета почерпете се за мое здраве-днес ставам с една година по-мъдра...Внимавайте какво си пожелавате,защото моето желание от миналия рожден ден се сбъдна-сега съм най-щастливата майка!

# 627
  • при моите деца .....
Асе, здраве, късмет, любов и всичко, което си пожелаеш и този рожден ден - да се сбъдне!

# 628
Ася, малко на патерица, но честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, обичана, винаги да се сбъдват мечтите ти!  Hug  newsm59

# 629
 Simple SmileСега забелязвам овнешката тема,добавете ме и мен,ако може,18.04.
Бъдете здрави и усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт