Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 407
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 140
....имам предвид последните години, когато наистина обезкосмяването е задължително................
Тъй ли?    Shocked
Може ли линк към закона, който ме задължава ?Плийс?    Grinning
Че не чета Държавен вестник и съм пропуснАла обнародването точно на тоз тъй важен за жените закон......   Mr. Green

# 1 141
По-дългите космИ могат да се сплетат и украсят с перлички, цветенца, фибички, въобще всичко което позволява дължината на косъмА.

Сега ще стане модерно и ще се появи услуга "изграждане на косми с гел".

# 1 142
  • Варна
Смешно ви е на вас, но си има цяла обособена група мъже, които се възбуждат само от натурални некастрени храсти. Ако си прилоложила намеса - тцъ, не те ощастливяват.
Перверзници, к'во да ги прайш?!?

# 1 143
Смешно ви е на вас, но си има цяла обособена група мъже, които се възбуждат само от натурални некастрени храсти. Ако си прилоложила намеса - тцъ, не те ощастливяват.
Перверзници, к'во да ги прайш?!?

Joy Попадала ли си на такъв - дето не те иска, щото ти обезкосмена?

# 1 144
  • Варна
Не съм попадала на такъв, който да не ме иска. Обезкосмена/необезкосмена, фризирана/нефризирана, дори потна  след фитнес Whistling

# 1 145
Не съм попадала на такъв, който да не ме иска. Обезкосмена/необезкосмена, фризирана/нефризирана, дори потна  след фитнес Whistling

Но вярвам, че продължаваш да се фризираш, обезкосмяваш и къпеш - поне от време на време?

# 1 146
  • Варна
Да ти кажа, честно, случва ми се  Mr. Green

Самата аз повече се наслаждавам на себе си в бебешкоподобно състояние. Предполагам, че и мъжът ми също Mr. Green Не че би ми отказал, ако имам 2 косъма.

# 1 147
  • Варна

Но вярвам, че продължаваш да се фризираш, обезкосмяваш и къпеш - поне от време на време?

Понякога нарочно космясваме семейно - да се почувстваме млади, като преди 20+ години, в Онези времена, ех! Но това е в графата семейни перверзии, разбира се.

# 1 148
  • Варна

Понякога нарочно космясваме семейно - да се почувстваме млади, като преди 20+ години, в Онези времена, ех! Но това е в графата семейни перверзии, разбира се.
хахах, не се бях сещала за подобна машина на времето  Sunglasses

# 1 149
Joy Попадала ли си на такъв - дето не те иска, щото ти обезкосмена?

един познат мъж ми каза , че не харесва съвсем гладко - приличало му на педерастки задник , точно така се изрази .

# 1 150

Не че би ми отказал, ако имам 2 косъма.
A ако са повече би ли ти отказал?  

п.п. Признавам използването на  думата бебешкоподобно ме смути.   Mr. Green

# 1 151
Да се чудиш как не съм девствена с косми на места, дето принципно останалите жени нямат. Whistling Whistling

Намира се кой да оножда китовете, приматите и глиганите, да знаЙти. Twisted Evil Че и готини мъже се намират...

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 12:50 от Зилозавър

# 1 152
  • Варна

Не че би ми отказал, ако имам 2 косъма.
A ако са повече би ли ти отказал?  

п.п. Признавам използването на  думата бебешкоподобно ме смути.   Mr. Green
по точка 1 - не, не би.
точка 2 - що? Rolling Eyes

# 1 153
...

Човече - чети, чети, те списанията и статиите са пълни с тъпизми - справка е самата бг-мама и последната статия за държанието ни на плажа например....Космо четеш ли?

Не чета статии и списания по въпроса, Космо също не.
Онова го четох в секс форум Peace

# 1 154
Самата аз повече се наслаждавам на себе си в бебешкоподобно състояние.............Предполагам, че и мъжът ми също..............

Не ти ли е извратено мъжът ти да предпочита да си ляга с детеподобно същество, а не с нормална, пораснала жена?

Честно, четейки темата и особено мъжките мераци, уж, все по-педофилски ми звучи.
Сори, за което.

Общи условия

Активация на акаунт