Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 416
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 200
Joy Охххххххх  Joy
Искаш да кажеш, че тая с Биг Мака - с конска опашка отпред - вече няма да се забелязва ли  Joy
Не се издържаш ти, каква си такава, разрева ме от смях, ще събудя детето Joy
Но кажи, не съм ли права...

# 1 201
  • София
Леле, Вили, какво ще правиш, ако не можеш да се обезкосмяваш редоовно! Направо загиваш, моме, мъжът ти на сухо няма да стои заради тебе, ще се пусне на някоя друга, пък нека си стои натюр! Накрая ще видиш ти поддръжка и естествен подбор като забегне мъжът ти по небръсната, ама дашна!
 Аз си мислех, че съвременната западняшко-нашенска цивилизация ще загине от сблъсък с метеорит или заради мигграция, пък то ще е заради невъзможността населението да прави секс, защото не може да се обезкосмява редовно!

# 1 202
Защо да не мога?  Какво би ме спряло според теб?

# 1 203
  • София
Викаш, една борова кора ще откинеш от дърво и ще търкаш между краката, обаче ще докараш до гладко!  Joy

# 1 204
Викаш, една борова кора ще откинеш от дърво и ще търкаш между краката, обаче ще докараш до гладко!  Joy

Ето защо говорех за съвремието...
Има трайни начини за обезкосмяване, да ти кажа - като имам ходене някъде - си знам колко време имам и какъв начин ми трябва на обезкосмяване...Направо падам, като прочета нещо от сорта  Tired
Щото по твоята логика и с мазна коса може да ходя, и с немит задник - ако няма поточе наблизо...

# 1 205
  • Варна
Самата аз повече се наслаждавам на себе си в бебешкоподобно състояние.............Предполагам, че и мъжът ми също..............

Не ти ли е извратено мъжът ти да предпочита да си ляга с детеподобно същество, а не с нормална, пораснала жена?

Честно, четейки темата и особено мъжките мераци, уж, все по-педофилски ми звучи.
Сори, за което.

Хич не ми е извратено, защото аз съм по-извратена от него.  Mr. Green

# 1 206
 Laughing в повече ни е дошла "цивилизациата" явно. Макар че се бях зарекла никога повече да не уча, не ми се получи и сега пак ходя на лекции, та последния ни лектор много обича да дава разни "ненужни" факти. единия от тях беше свързан с традицията да има цветя на свадбите:
Годишна баня - през април, свадба - август = все с нещо трябва да прикриеш миризмата.
та не е БГ традиция да се честити баня, пък хората и тогава са се плодили.

# 1 207
Те и сега някои хора са плодят в смрад и вагинални течения Sick. То не пречи . Тея орди циганета от къде идват , а?
И, сватба мило, с т се пише  Peace

# 1 208
Между другото, гледам днес дори циганките си махат космите... Thinking
На път за вилата минаваме покрай един катун такъв и една градинка - все засукани моми виждам с гладки крака, вчесани, напудрени...

# 1 209
Къде пък им се навря под полите да ги гледаш махат ли ги, не ги ли.

# 1 210
  • София
краката вече не са интересни, важно е междукрачието. Тъкмо рекох, че си станала свидетел на пълно обезкосмяване, ти за крака говориш!

# 1 211
  • Варна
Понякога не е задължително да се "навираш"  Sunglasses, те сами ти предоставят щедър материал за размисъл.

# 1 212
Къде пък им се навря под полите да ги гледаш махат ли ги, не ги ли.

Явто теб това те влече, затова го споменаваш - аз лично написах "крака"  Laughing

# 1 213
Ама кой говори за крака изобщо - в темата става дума за пълното интимно обезкосмяване все пак, нали? Краката и подмишниците са си ги обезкосмявали още вашите майки (надявам се).

# 1 214
Ама кой говори за крака изобщо - в темата става дума за пълното интимно обезкосмяване все пак, нали? Краката и подмишниците са си ги обезкосмявали още вашите майки (надявам се).

Виж сега - опитай малко да вдяваш поне от последните постове, някак като контекст го приеми.
Щото звучиш неадекватно вече.

Общи условия

Активация на акаунт