Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 100
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 285
А вие самите как се предпочитате - с косми или без. Някои от вас сега да са с косми подмишниците.

аууу започна се... се ще стигнем и до тях.. знам си...Laughing

# 286
Аз се предпочитам без никакви по тялото . Един да има и ме дразни .
Обаче скоро каква мадама видях в една съблекалня - такъв китеник си беше отгледала отпред , че ей - такива  Shocked ми станаха очите . Все се чудя как ли изглежда с бански  Sick

# 287
Ами все мъжете коментираме, аз по улиците не съм видяла жена с пудели подмишниците.  модерни са дългите поли, та не знам отдолу какво отглеждат.

# 288
А вие самите как се предпочитате - с косми или без.

Без, разбира се. Щавя се навсякъде, включително и ръцете  Peace Не знам защо се предполага, че ако предпочитам мъжкото тяло в натурален вид, то аз самата имам хайдушки мустаци  Rolling Eyes  Laughing

# 289
Защото и за мъжете е много по-приятно да са без косми. Представете си в тази жега по едно храстче на възлови места. Но като прочетат тук колко са по-привлекателни с косми, ще се замислят.   

# 290
Може, не съм се замисляла от тази гледна точка, винаги съм завиждала, че могат да си спестяват досадата от епилацията  Laughing

# 291
Обезкосмени сЪ Аресваме!Той ми бръсне дупето аз неговото.......и те така си живеем

# 292
  • София
Защото и за мъжете е много по-приятно да са без косми. Представете си в тази жега по едно храстче на възлови места. Но като прочетат тук колко са по-привлекателни с косми, ще се замислят.   

напротив, наличието на растителност служи И за охлаждане, освенза задържане на половите миризми!

Стига де, говорим за мъже, все пак! Поне космите да им оставим! И без това ги кастрирахме по другите параграфи в живота!

# 293
А вие самите как се предпочитате - с косми или без. Някои от вас сега да са с косми подмишниците.

Без никакви. Но не виждам връзка, все едно да кажем - щом вие слагате грим, защо и мъжете да не слагат.
Не мисля, че космите правят жега, знам ли, отдавна не съм имала, но нямам спомени да са ми правели едно време...

...Той ми бръсне дупето...

Той по-добре друго да му прави на дупето ти, пък ти и сама можеш да си го избръснеш  Simple Smile

# 294
  • Boston, MA
Мен винаги леко ме е притеснявало, че мъже, които харесват напълно обезкосмени жени, имат някаква педофилия в себе си. От какъв зор тоя предпубертетен вид?

Иначе редовно виждам жени с всякаква степен на окосмяване, навсякъде. Живея в свободна страна, и за някои си е израз на феминизъм да не си махаш космите. Особено в съблекалнята на женския фитнес има всякакви случаи. За азиатките отглеждането на вълна е повод за гордост.

# 295
Имам някакъв бегъл спомен, че азиатките май имат и перуки за пубис, ако не са толкова космовно надарени  Simple Smile

# 296
  • София
Това е то, черна неблагодарност към природата! Който има ги маха, а друг е готов на всичко, за да си ги отгледа!  Wink

# 297
  • Пазете Гор
Ако намеря една тема за секс, дето след третата страница не е станало въпрос за козината човешка, ще походя час-два на ръце. За да отбележа случая, не за друго.

Инак по темата  - отказвали са ни девойки във всякакви фази. И плочки колкото щеш , и сапунец сме ползвали, и моливчета не предлагаме, старая се и да мълча, та чак и чисти гащи сме случвали да обуем - ама на - отказват се.

Мен ако питате - ищяхът им е бил малко. Охотата. Желанието. Меракът.

# 298
Имам някакъв бегъл спомен, че азиатките май имат и перуки за пубис, ако не са толкова космовно надарени  Simple Smile

Ами такава им е културата и мъжете ги кефи. )
Иначе ще ли си слагат перуки на оная работа...)
Едва ли...

# 299
напротив, наличието на растителност служи И за охлаждане, освенза задържане на половите миризми!

Не си представям как едно кече вълна ще ме охлади.

Общи условия

Активация на акаунт