Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 611
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 600
  • София
и тази мода с пълното обезкосмяване ще мине по нашенско. Който иска и главата си да обезкосмява напълно, негова си работа! Може някои да имат идеал като някои фантастики за висшата нова човешка раса - грацилни, снежнобели и без никакъв косъм, без полов диморфизъм - всичко унисекс.

# 601
Има такъв филм, Барбарела от седемдесет и някоя година. Докато не я награби един космат ловец...

Това с обезкосмяването не е ли и доста фиксирана част от ислямската култура?

# 602
и тази мода с пълното обезкосмяване ще мине по нашенско. Който иска и главата си да обезкосмява напълно, негова си работа! Може някои да имат идеал като някои фантастики за висшата нова човешка раса - грацилни, снежнобели и без никакъв косъм, без полов диморфизъм - всичко унисекс.

Не ми се вярва. Който е изпитал комфорта да е обезкосмен, не се връща към храстообразните.

# 603
  • В царството на мечтите
Аз не виждам да е мода това обезкосмяването  newsm78 Аз например се чувствам по добре така.

# 604
  • София
Ще мине, ще мине, ако героините от новия сезон на Отчаяни съпруги или Сексът и градът го кажат и покажат, или пък го пише в Космо и клюките за звездите, да видиш как ще са готови не с храсти натурални, ами и ще си слагат интимни перуки даже! На мен ми е много забавно да гледам колко малко е нужно.  Simple Smile

# 605

Който е изпитал комфорта да е обезкосмен, не се връща към храстообразните.
Грешиш.  Simple Smile

# 606
Да се върнем на най-важната тема, а тя е- какво да правят тези от нас, за които бразилската кола маска е съдба, по-страшна от смъртта?
Примерно:

Хем после няма враснали косми, фоликулит и други възпаления на кожата.  
Епилирането на чувствителни зони, каквито са мишниците и интимната зона, според мен е вид извращение и не се прави от хора със здрав разсъдък. Това е лично мое мнение, само уточнявам.
пп: и аз мисля, че Трещи греши, на някои не им е комфортно нито да са обезкосмени като деца преди пубертета, нито пък обичат да ги дращят набождащи косми по интимните части като правят секс с епилиращ се индивид.

# 607
Ще мине, ще мине, ако героините от новия сезон на Отчаяни съпруги или Сексът и градът го кажат и покажат, или пък го пише в Космо и клюките за звездите, да видиш как ще са готови не с храсти натурални, ами и ще си слагат интимни перуки даже! На мен ми е много забавно да гледам колко малко е нужно.  Simple Smile

За който се води по модите, да. Аз лично, когато започнах бях много малка и по това време нямаше такава мода. Не следя и как се развива като тенденция, нито ме интересува.

Mamacita Bandida, бръснач.

# 608
Янечек, как се води този уред? И аз съм от лудите с епилатора  Embarassed, но знам че не трябва, дори е нездравословно, от лекар съм го чувала

# 609
Мисля, че се нарича дамска самобръсначка или дамска машинка за подстригване, има няколко приставки за регулиране на дължината, също и бръснеща глава. Много удобно приспособление.

# 610

Който е изпитал комфорта да е обезкосмен, не се връща към храстообразните.
Грешиш.  Simple Smile

Да, греши много. Какъв комфорт, какви пет лева?

# 611
Янечек, как се води този уред? И аз съм от лудите с епилатора  Embarassed, но знам че не трябва, дори е нездравословно, от лекар съм го чувала

Има доста епилатори, които се продават с допълнителна бръснеща глава. Ако решиш да си го сменяш, огледай се за такъв. Simple Smile Удобно е, понеже няма дори минимален риск да се порежеш и бръсне много гладко.

# 612
Винаги съм твърдяла и съответно прилагала правилото, че стигна ли до потник по нататък не продължавам! Потниците винаги са ми се виждали ужасяващо селска дреха.... Но нали знаете - на каквото си се смял, винаги те е настигало. Срещнах съпруга си и не стига другото ами сега собственоръчно му гладя потниците и редя в шкафчето Simple Smile

# 613
Стигнем ли до леглото не бих отказала нищо вече , тя работата е ясна , освен ако не трябва да му го търся с лупа.

atenan Joy и аз бях като теб , но когато го направихме с моя съпруг за първи път и аз видях, че е без потник се зарадвах , но радостта ми трая до зимата само. Но после това не ме отказа. Свикваш. Да гладя потници? :ooooh Shocked Shocked: Това не няма как стане!

# 614

Има доста епилатори, които се продават с допълнителна бръснеща глава. Ако решиш да си го сменяш, огледай се за такъв. Simple Smile Удобно е, понеже няма дори минимален риск да се порежеш и бръсне много гладко.

Добре де, ама то си е живо бръснене, знам за тия глави, но не обичам бръсненето като метод  Confused

Общи условия

Активация на акаунт