Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 591
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 630
От изчетеното следва ли да си направя извод,че има жени с рунти под мишниците Thinking Щото кожата е деликатен орган...а там е свръх деликатно

# 631
Пак подхванахте техниката. Не е въпрос на техника- в малкото случаи, в които се е налагало да се разделя с храстчето, съм се чувствала, все едно липсва някаква част от женствеността ми. Нещо ми се разваля композицията с тази липса на архетипно черно. Не искам да изглеждам като момиченце, а като жена.

Куриоз на форума е, че дами, които иначе държат на "поддържаното" отиват в алтернативния да се борят срещу "рутинното бръснене" в родилния дом.

# 632
Няма такова нещо като "завинаги"  Naughty
Освен това фотоепилацията има други минуси, които касаят здравето... Сигурно има хора , на които им е по-важно да са секси, отколкото здрави, но ... въпрос на избор, както всичко в тази тема  Peace

Има, има, но не ми пофаща темата. Не бъди категорична - няма сми. Grinning

Защо? Ако знаеш нещо, което може да бъде полезно - сподели го  Hug

Естествено, всичко е въпрос на избор, но е добре човек да познава възможните алтернативи. Аз лично на фото- или лазерна епилация не бих се подложила, но имам наблюдения и се интересувам.

# 633
  • София
Вероятно има, но в момента е опасно за живота й някоя да си признае, защото ще бъде накълвана безмилостно. Като в тийнеджърските филми за американските гимназии, когато всяко кривване от мейнстрийма предизвиква изолация и тормоз, а първата реакция на дружките е  Sick. Добре че не си калибрирам живота по писанията тук, че в противен случай би трябвало още преди години да се гръмна публично, за радост на народонаселението. Разбрах, че ССФ е винаги гладко епилирана/избръсната, а ако случайно мъжът-кандидат да топне чушката не е гладък като бебе, то ще бъде наритан най-позорно и ще остане без поколение.

Куриоз на форума е, че дами, които иначе държат на "поддържаното" отиват в алтернативния да се борят срещу "рутинното бръснене" в родилния дом.

Това е добро попадение! В коя тема се развива действието, че ми стана интересно?

# 634
Защо все във връзка със секса ги обсъждате тези косми.  Ако толкова стане модно, ще си купя перука, ама си предпочитам удобството.

# 635
Космите,разбрахме се,имат функция-лятото да охлаждат,зиме да топлят.Етооо пускам си аз косми навсякъде и това е-решено е Peace

# 636
Mamacita,
едно е сам да се щавиш, друго е да те заколи едра Гертруда с тежка десница и ръждив сатър в родилното. Всеки да си има грижата за собственото храстче, на чуждите да не посяга.

# 637

Защо да е куриоз?
Аз също ги защитавам.
Първо, защото това е право на избор, ако моят е да съм гладка, не значи, че го считам за единствен вариант, който не търпи коментар.
Второ, от жени, които не желаят, може да се възприеме като унижение и насилване.
Трето, кожа, която не е свикнала на подобни неща, има голяма вероятност да се възпали при израстването на косъма, което съвпада със следродилния период и не е желателно. Затова в нормалните държави не го правят, а се използва машинка, само когато се налага, например при епизиотомия и то само на срязаното място. А пък каква е логиката да се бръсне жена, влязла за планирано секцио, нямам обяснение, освен сляпо следване на измислица.

# 638
На някои жени,влезли за планово секцио им се казва изрично "и да обръснеш корема" Мястото на операция се бръсне независимо гръб,корем,г*з или глава Peace
Моя лекар ми каза,че ако искам и с грива мога да си родя,ноооооо акушерките щателно ме прегледаха за косми навсякъде #Crazy Явно не ми е естетично да ти правят клизма на обраслото дупе....знам ли
п.с.-Едно време и преди аборт са бръснели жените.И така тези натуралните са ги хващали мъжете им,че нещо там се е случвало

# 639
А пък каква е логиката да се бръсне жена, влязла за планирано секцио, нямам обяснение, освен сляпо следване на измислица.

Ами защото шева е точно в окосмената част, как без  newsm78 На мен са ми правени много операции и винаги преди това мястото се бръсне, затова никак не ми е чудно.

# 640
А сега почни и с клизмата, какво посегателство е.

# 641
На някои жени,влезли за планово секцио им се казва изрично "и да обръснеш корема" Мястото на операция се бръсне независимо гръб,корем,г*з или глава Peace
Моя лекар ми каза,че ако искам и с грива мога да си родя,ноооооо акушерките щателно ме прегледаха за косми навсякъде #Crazy Явно не ми е естетично да ти правят клизма на обраслото дупе....знам ли

Нито клизма са ми правили, нито нещо др.
Корема също никой не ми е пипал, освен със скалпел. Аз се обезкосмявам изцяло, но корема не съм си пипала никога.

Ако на някоя акушерка й е неестетично да прави клизма на обрасло дупе, да си смени професията. Не е там за да гледа естетични тела.

raja_nikol, имам предвид гладко избръсване долу.

# 642
За клизмата ми беше друга идеята.Не съм казала,че е посегателство.Операция и то коремна без клизма не може.А и обездвижен 24 часа ако ти се доака #Crazy Не мерси.
Мястото на операцията можем и сами да го обръснем.Поне според мен де

# 643
Освен ако аналният секс не стане на мода, тогава ще е мейнстрийм за ССФ, че как иначе ще радва миуото.

# 644
За клизмата ми беше друга идеята.Не съм казала,че е посегателство.Операция и то коремна без клизма не може.А и обездвижен 24 часа ако ти се доака #Crazy Не мерси.
Мястото на операцията можем и сами да го обръснем.Поне според мен де

Ох...след тия последни постове секса май ще е мираж ама да питам и това- какви клизми бе, кой век сме вече, отдавна вече дават хапчета

Общи условия

Активация на акаунт