Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 533
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 705
А не изпадат ли в на жената....сачмите де

Изпадат понякога. И после трополят когато ходи.

# 706
Мира, цепи се кожата на главичката, слагат се сачмите и после си зараства отгоре. Нищо не изпада.
Това не знам колко време отнема да зарастне.Звучи отвратително.И с каква цел се прави?

Бих отказала секс ако има копчета,топчета и каквото се сетите "там" Ай,сиктир #Crazy Пък нека съм консерва #Crazy

# 707

Но това е само, когато го разпориш от секс.

# 708
Ама още никой не се е обадил категорично да заяви, че отказва напълно обрязан/необрязан...

# 709
  • Варна
Аз и пиърсинг и татуси харесвам и имам, от доста време, някои махнах други не .Не ме притесняват никак, напротив мисля че би ми било много гот, но мъже с такива съм нямала  Laughing.Не говоря за крайности и импланти, а за съвсем нормални неща, но факт че друг тип мъже ме харесват явно мен. Моите са ми ги харесвали обаче, дори им е било винаги много интересно и секси.

# 710
  • България-Швейцария
Сигурно и скенерите по летищата ги регистрират тия сачми, ужас Laughing

Mamacita, доста жени трудно разпознават обрязан ли е или не, особено в напреднала фаза, разбират постфактум.

# 711
Ама още никой не се е обадил категорично да заяви, че отказва напълно обрязан/необрязан...

В тази връзка - чудя се какво ли е процентното съотношение обрязани/необрязани мъже у нас  Rolling Eyes

# 712
Обрязаният няма да те изненада със скрити сачми.

# 713

Mamacita, доста жени трудно разпознават обрязан ли е или не, особено в напреднала фаза, разбират постфактум.

Стига бе, толкоз ли е сексуално неграмотна българката...

# 714
На обрязан не съм попадала...

# 715
Ами ако първият, който виждаш наживо, е обрязан, откъде ще знаеш какво е да не е? Едно време в "Мъжът и жената интимно" нямаше много подробни илюстрации, само схеми.

# 716
Хахахаха, оххх, това с "изпадането" на съчмите направо ме остави без дъх...)
Сега хората измислиха разни силиконови пръстени да се надяват от горе....та няма нужда да си тъпчат съчми и др. подобни мъжете. )

# 717
Да де, ама днес има Гугъл, има и моди. Освен това няколко деликатни въпроса могат да определят дали е по религиозни причини. А и винаги може да питаш.

Имах предвид обидното като цяло отношение към обрязаните в БГ, по обективни причини. Ама явно майките не обясняват.

Колкото до процентът- зависи от региона на страната и е между 0 и 99%

# 718
В САЩ масово мъжете са обрязани. И не е по религиозни причини.
За мен лично е все тая.
Не знам защо хората реагират по този начин на едното, или другото.

# 719
Имаше едно време тема (ох, за втори път днес го казвам това, чувствам се като рок-динозавър) за обрязаните и необрязаните, там обяснявах, че необрязаният ми е по-интригуващ.

Общи условия

Активация на акаунт