Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 327
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 765
Може да пъшка, стига гласът му да не става все по-тънък и по-тънък, докато не се превърне в скимтене, което еднакво може да мине и за плач, и за кискане.

# 766
 Joy Ох, тук има жени, които наистина не трябва да имаш нещо в устата докато ги четеш  Peace

# 767
Може да пъшка, стига гласът му да не става все по-тънък и по-тънък, докато не се превърне в скимтене, което еднакво може да мине и за плач, и за кискане.
#Crazy Joy Joy Joy представих си го

# 768
# 769
...а какво стана с истинските мъже,дето грухтят и се потят докато правят секс....ми то си е къртовски труд,не е шега работа Naughty

# 770
Ще ви откаже ли мъж, който има ароматизатори борчета в обувките?

# 771
Не съм имала досадно пъшкащ мъж, не си го представям. Обичам да ми говорят обаче.
Ооооооо.... мммммммм..... колко си сексииииии.... колко си сладкаааа...... ще изям малката ти прасковкаааа..... дададададаад.... От тоя вид ли?   Joy

# 772
Joy Ти и Дона, не мога да си изпия кафето от вас.

# 773
Не съм имала досадно пъшкащ мъж, не си го представям. Обичам да ми говорят обаче.
Ооооооо.... мммммммм..... колко си сексииииии.... колко си сладкаааа...... ще изям малката ти прасковкаааа..... дададададаад.... От тоя вид ли?   Joy
Ох,Дона,това мен ще ме отврати и откаже от секса с въпросния
Иначе и аз обичам да ми говорят Peace
Борчета от тея висящите в колите ли.....ауууууууу не,ш'ма уморИте

# 774

Та това е гениално! Laughing

# 775
Сетих се за един филм с Венсан Перес, той играеше Волтер Дидро, сори за объркването, все тая. Та заедно с още един пич водят труден философски разговор за етиката, само че нещо се разконцентрират, та се оказва, че две мадами им правят свирки, докато не забравиха философията.

Та в такъв смисъл, ако устата не ми е заета, и за философия мога да говоря, може да се получи интересен ефект:)

Филмът се казва The Libertine, но не този с Джони Деп.

# 776
Ооооооо.... мммммммм..... колко си сексииииии.... колко си сладкаааа...... ще изям малката ти прасковкаааа..... дададададаад.... От тоя вид ли?   Joy
С подходяща интонация и леко фъфлене може да го докара като мъдреца от "Абаносовия кон", когато се възхищава от принцесата докато тайно я наблюдава.
пп: "Безбожник" май беше този филм Simple Smile

# 777
  • България-Швейцария
hahaha Направо си представих как си събирам дрехите в движение и хлопвам вратата полугола, докато въпросният пич се чуди ко стаа Joy
При обръщение 'коте' и от сорта със сигурност и дотам няма да се стигне.

# 778
А как хем ще и яде прасковката,хем ще и говори newsm78 малко като бълбукащ звук ще да излиза от устата му Joy

# 779
Мира, ти много буквално си ги представяш нещата май Laughing

Общи условия

Активация на акаунт