Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 345
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 795
Ей тоз тип, наричаше момичето си "Луна на живота ми" ... Вярно, на филм, ама...  Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

Този може и "Путкооо" да ми изръмжи в ухото, няма да му се обидя.

# 796
Този може и "Путкооо" да ми изръмжи в ухото, няма да му се обидя.
За едни може,за други не Laughing Laughing Laughing
Абе стига сте я нищили тая тема,аз като ви чета направо се чудя как изобщо стигате до секс,с тия прищевки и превземки. Rolling Eyes Аз пък си мечтая за мъж с излъчване на мъж,секси и страстен. Да ме награби страстно,пък на мен да не ми остане време да му гледам окосмяването или да се вслушвам какво говори или пък да търся символиката на татуровките му.

# 797
Сладурка,пропусна размера да му огледаш Joy

# 798
  • Viena
Кой е филма?  bouquet

# 799
"Ииискам да се любя с теб, сааааамо да се любя с теб!";
"Имам чувството, че нещо не е наред" ... кратка тишина ... "Според теб наред ли е всичко, ти О.К. ли си?";
"Добре му ебнахме, сега да карам майка ми на профил в поликлиниката, че е вторник, днес са до обяд".
Като цяло, мълчанието е злато.

# 800
Сладурка,пропусна размера да му огледаш Joy
Е,какво да оглеждам? Аз,ако стигна дотам да го оглеждам,значи няма да го намеря,пък няма и да го търся.

# 801
Да ме награби страстно,пък на мен да не ми остане време да му гледам окосмяването или да се вслушвам какво говори или пък да търся символиката на татуровките му.

Ами ако те награби преди да си махне раницата от гърба и като се метне върху теб, тя да му се нахлупи на главата?

# 802
"Ииискам да се любя с теб, сааааамо да се любя с теб!";
"Имам чувството, че нещо не е наред" ... кратка тишина ... "Според теб наред ли е всичко, ти О.К. ли си?";
"Добре му ебнахме, сега да карам майка ми на профил в поликлиниката, че е вторник, днес са до обяд".
Като цяло, мълчанието е злато.
Joy

# 803
Да ме награби страстно,пък на мен да не ми остане време да му гледам окосмяването или да се вслушвам какво говори или пък да търся символиката на татуровките му.

Ами ако те награби преди да си махне раницата от гърба и като се метне върху теб, тя да му се нахлупи на главата?
Това лични преживявания ли са или просто предположения? Пак повтарям,че ако е мъж,който си заслужава няма да си слагам на сърце такива неща,ще го отдам на нетърпението му да ме грабне Laughing (стига раницата да не тежи колкото него)

# 804

Първи сезон на сериала  GAME OF THRONES, от миналата година (2011). Във втория сезон от тази година (2012) точно таз любовна история вече я няма. Но беше страхотна, заслужава си да се види   bouquet

# 805
  • Viena
Мерси,вече го свалям.  bouquet

# 806

Ооооооо.... мммммммм..... колко си сексииииии.... колко си сладкаааа...... ще изям малката ти прасковкаааа..... дададададаад.... От тоя вид ли?   Joy

Joy Joy Joy

# 807
Някаква тема от 2007г попрочетох....цитата е от нея "по-леко,че имам р-во" Joy Joy Joy Това дали ще ви откаже от секс Sunglasses
Под раница гърбица ли се имА впредвид

# 808
Някаква тема от 2007г попрочетох....цитата е от нея "по-леко,че имам р-во" Joy Joy Joy Това дали ще ви откаже от секс Sunglasses
Под раница гърбица ли се имА впредвид

Зависи кой е с р-во-пасивната,или ативната страна  Joy

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 18:22 от Мидичка

# 809
Лято е....ентеровирусите пъплят.Лесно ще се заразя и бих избегала Joy
Е кво ако е активната....мълиии това като да сте препили и на някой от двамата да му се доповръща Sick

Общи условия

Активация на акаунт