Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 730
  • 1 512
  •   2
Отговори
# 870
  • Galaxy 13197853088
 Stop

# 871
Аз обаче не разбрах как се връща тъпкано на мъжа, като изневери на жена си newsm78 Разчиташ съвестта ли да го бори после, или? Моля за разяснения Simple Smile
Разчиташ жена му да го бори.

# 872
А той... дали ще иска?  Или се приема, че иска по дифолт, няма значение каква е бившата Tired

# 873
Връща се като снимаш сексО тайно и после хоп "случайно" попадат на жена му Peace
Или като завържете връзка,и се явяваш лИбовницата и накрая....разчиташ да му разбиеш семейството
Макар,че това е безумие,ама някои жени много сериали са гледали
Шанти,там дето е тетко пак ще тече.В много случаи е така!
Пак казвам,ако и двамата го искат.Ако той не ще,какво сега да го насилваме ли.

# 874
  • София
Аз пак не разбрах...Да отмъстиш на жена, като спиш с мъжа й и по този начин искаш да я нараниш - разбирам. Но на мъжа какво му е - спи с две мадами и се очаква от това да му е зле?

# 875
А собственият мъж какво - той няма ли да е против подобно отмъщение?

# 876
А собственият мъж какво - той няма ли да е против подобно отмъщение?
Та той да не би да знае. Никой не го осведомява за пъклените планове. Whistling

# 877
  • София
Аз пак не разбрах...Да отмъстиш на жена, като спиш с мъжа й и по този начин искаш да я нараниш - разбирам. Но на мъжа какво му е - спи с две мадами и се очаква от това да му е зле?

Може да му причини разни неща по време или след секса, та да я помни цял живот.  Banghead

# 878
  • Galaxy 13197853088
Може да покаже висш пилотаж и после той да се терзае защо я е зарязал.

# 879

Може да му причини разни неща по време или след секса, та да я помни цял живот.  Banghead

Да му го...гризне и да стане като оня виц?

# 880
  • Пловдив
А мъжът ако не ще?

Сетих се за едно приятелче, дет му се натиска "първата и голямата" лИбоФ /дет го е зарязала преди кусурнайсе години.../...Та според него; квот е било- било...страдал тогава, ама ся я не ще... Mr. Green

# 881
  • Kопенхаген
 smile3502

Гледам интересна дискусия се е получила  Laughing

# 882
  • Kопенхаген
Може да покаже висш пилотаж и после той да се терзае защо я е зарязал.

Нали...  Grinning

# 883
  • София
Аз съвсем сериозно питах. А ти, вместо да ми отговориш, правиш балончета... Simple Smile

# 884
Ако не ще,ш'му сипне хапченце в пиенцето.Или аправо ще го напие.Ще се разприказват за старите времена....ех какъв секс беше....и всякакви такива.
Нема да откаже Laughing
Идеята е,не да му кажеш "айде",а така да извъртиш нещата,че той да ти каже "айде"

Общи условия

Активация на акаунт