Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 044
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:

Това пречи ли на някого? Whistling

Мммммм... с кеф да завъртиш пръстче около снопче интим- косъмчета  Laughing

Да бе, като го гледам дотук, представям си с каква разтителност е надолу Stop

# 76

Имам дружка с висящ до коленете клитор, но мъжете я обожават. Имах друга навремето, космата и по корема и между гърдите, но мъжете я обожаваха.

Ми обожават я, щото не са форумки (и слава богу). Добре, че истинският живот протича в друга, паралелна вселена, в която жените не напускат мъжете си заради повишен тон и не отказват секс заради бели гащи.

# 77
Скрит текст:

Това пречи ли на някого? Whistling

Определено не е за мен.
Този сериозно ще го пратя първо в банята с епилатора. Но надали ще стигнем дотам, защото тези косми по гърдите няма как да не бъдат забелязани.
Мъжът трябва да е космат само на определени места - т.е. крака и ръце. Другото - под ножа.

# 78
Като природата наддаде зов и нищо не ти пука.Като разгонени мачки и котарани ставаме и мъже и жени.
Лизет,моя е нисък не е 2м, и смятай как още повече си личи Joy hahaha
Смях,смях ама един познат чука с очила-слънчеви Sunglasses Дали е фетиш,дали друго.И е факт,че никога не повтарят мадамите с него.А е супер чистоплътен,красив,поддържан.Абе-слънце.Ама с очилата действа-като капут му служат явно Joy

# 79
Добре де , когато правите  Whistling свирка на мъжа си , и отдолу косми бол , никакво поддържане , как се чувствате , не ви ли влизат тези косми в устата или когато си целувате телата , в случея неговото не лапате ли косми...щото на мен ми се е случвало , на една нощна свалка , уж барнато гадже политик , и докато му правих някои неща сори , ама бая косъмчета налапах Sick затова поне х*я да си бръсне де , вие не се ли поддържате долу , не е ли по хигиенично и по красиво едно добре оформено интимно място

и за протокола , може да не съм със супер тяло , но това не значи , че си легна с някой Годзила , поне се уважавам като човек и ценя като жена  и имам нужната лична хигиена , не като повечето мъже лъхащи на пор и мислещи си "ей к'ъв мъж съм щот имам косми Sick"

# 80
  • BG

Този сериозно ще го пратя първо в банята с епилатора.

Малейй, как си ги пращате така се чудя... newsm78
Ако можеш да ми пресъздадеш сцената, ще ти бъда благодарна!  Peace

# 81

Имам дружка с висящ до коленете клитор, но мъжете я обожават. Имах друга навремето, космата и по корема и между гърдите, но мъжете я обожаваха.

Ми обожават я, щото не са форумки (и слава богу). Добре, че истинският живот протича в друга, паралелна вселена, в която жените не напускат мъжете си заради повишен тон и не отказват секс заради бели гащи.

Егати, може ли да сравняваш подвиквания с подобни глупости? Shocked

Ми извинявай ама ако ще да е последния Квазимодо, струва сто пъти повече от първия красавец, но подвикващ. Дръж си го сама такъв който да ти държи тон, а аз и с космат ще се задоволя, но уважаващ ме.

# 82
Има един момент на "point of no return", в който дори да се окаже, че човекът е с два атрибута, а тялото му е покрито със зелени люспи - продължавам  Peace Стигне ли се до тази точка, става каквото има да става, пък след акта никой не ми пречи - и да се посмея, и да се посамосъжалявам за грешната преценка... Като се замисля обаче, само два пъти съм имала неприятни изненади, и то нищо фатално...

По въпроса с космите - не ми пречат ни най-малко, нито моите, нито чуждите. Започнала съм да водя полов живот по времето, когато косъмът не беше враг №1 на човечеството, а интимното обезкосмяване по-скоро би озадачило сексуващите се, отколкото да ги отблъсне, така че това никога не ми е било фактор.

# 83

Оффф, тая с клитора едва ли има какво да направи ,но ми стана интересно, тая с космите по гърдите и корема , защо не си ги е махала? Tired

# 84
Долу гащите горе космите.И като конец за зъби стават след  Whistling

# 85
  • BG
Добре де , когато правите  Whistling свирка на мъжа си ........

Аз откакто целувам деца с тая уста, тазвиз раоти не правя!

Оффф, тая с клитора едва ли има какво да направи ,но ми стана интересно, тая с космите по гърдите и корема , защо не си ги е махала? Tired

Беше много отдавна, нямаше ги сега модерните методи за епилация. С бръснач точно там не става, а с колата - сигурно ще е много болезнено. Всъщност не знам, никога не сме го обсъждали. Ама и явно не и пречеше на активния живот, де.

# 86

Shocked Не вярвам

# 87
  • BG

Shocked Не вярвам

Що? Психика просто.

# 88
Някой хора като започнат да се шегуват, чак прекаляват Laughing Дайте по-сериозно дее Peace

# 89
  • Kопенхаген

Иначе навремето на евин плаж съм виждала хубави иначе жени с потресаващи (за мен) вулви. Сигурно мъжете бягат с писъци от тях, нали.

На подобна гледка попаднах в един клип, приличаше на мини членче  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт