Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 336
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 180
Хаха, как съм изтървала забавната тема. )

Стигала съм с един мъж до леглото и...станах и си тръгнах. ) Имаше безумно ледени ръце, като пипала на октопод. Ужасно просто...не можах да го изтърпя.
Иначе косми и др. подобни не ми пречат, стига да не е обрасъл като орангутан.

# 181
Както каза някой по-напред: свирките вече не се считат за нещо грандиозно. Peace

Направо са си ежедневие.

# 182
Сещам се в тази връзка за две неща.

Първото е за един мой познат, който си търси и получава свирките извън семейството, защото "Тая жена с тая уста после ми целува децата, аз *** ще си завирам там!". На плахото допускане, че същите тези деца по всяка вероятност са правени с помощта на същия този ***, те изглежда съжалително-снизходително, и казва "Онова е друго  Naughty "

Второто, за което се сещам, е един виц, за двама младоженци и една бърза свирка преди тръгване за партито: мъжът си мисли "Ейййй, какъв щастливец съм аз, от утре всяка сутрин ще се събуждам с това, всяка вечер така ще заспивам, рай!", а жената си мисли: "Докарахме я до тук, ще се постарая още малко, така и така това е последната свирка в живота ми!"  Wink

# 183
  • Linz
Това за свирките и целуването на децата го каза Де Ниро в един филм, май беше "Анализирай това".
Стига с тия свирки, нали темата беше за космите.

# 184
Ами ей тоз косматко ако ми хареса какво крие в ръка, дори и за свирка няма да се притесня.  Laughing

# 185
Ой, я ме просветлете баналните и изтъркани свирки с какви сексуални майсторлъци са заменени напоследък, че да не изоставам от форумските секс трендове.

# 186
  • Linz
Ами ей тоз косматко ако ми хареса какво крие в ръка...
Не ще да е голямо съкровище Thinking

# 187
Това за свирките и целуването на децата го каза Де Ниро в един филм, май беше "Анализирай това".

Хм, не познавам Де Ниро, може познатият ми да го е изплагиатствал, но пък ето, това ме подсеща, че на Де Ниро не бих отказала, при никакви обстоятелства  Sunglasses

# 188

Че що се приема, че по снимки мъжете трябва да са с на...вен член?. )
А и в ерекция може да се увеличи 3пъти. ))))) че и повече. )

# 189
Ами ей тоз косматко ако ми хареса какво крие в ръка, дори и за свирка няма да се притесня.  Laughing

Оле...какво му хареса пък на този, то само козината му се вижда  Rolling Eyes

# 190
  • Linz

Че що се приема, че по снимки мъжете трябва да са с на...вен член?. )
А и в ерекция може да се увеличи 3пъти. ))))) че и повече. )
Така не буди любопитството ми, още повече, че не се вижда от раменете нагоре.

# 191
  • Бургас
Ой, я ме просветлете баналните и изтъркани свирки с какви сексуални майсторлъци са заменени напоследък, че да не изоставам от форумските секс трендове.

Да, и аз се зачудих. Щом свирката вече не е интересна, че не се и прави...
Мернах, че някой коментира, че свирката не му носи на него лично никакво удоволствие. (Чисто физически - да, досега не съм чувала за гърлен оргазъм, но прихологически за жената е вълнуващо да го прави. А и при хармонична връзка, изпълнена с чувства - удоволствието на единия е удоволствие и за другия.) Ами за удоволствието на партньора? Ако той обича и много го желае, ще му откажете ли?

# 192
Не знам, през ръка в нормално състояние не мога да гадая. Има дълги висулки, които почти не си променят размера и твърдостта, докато други значително. Пък и аз от твърде голямо бягам, нямам бездънна яма.  Laughing

Цитат
Оле...какво му хареса пък на този, то само козината му се вижда
Плочките на корема. И с просто око през козината се виждат.  Laughing

# 193
  • Kопенхаген

Ъ... ню- ню... като гледам колко му е свита ръката  Grinning

Mirama , той нека му е като палец, а пък ти се надявай на увеличение 3 пъти  Grinning

# 194

Ако е много космат или като от снимката на Зилозавър - Но бръснене и епилации, по-гладка кожа от моята - айде няма нужда, искам да съм с мъж. Ако по природа е слабоокосмен, рус (имала съм такова гадже) - няма проблем, още по-добре.  

Да, точно това му трябва на това момче, как правилно си го написала. Не да е гладък като бебе, просто да не е чак така. Peace
А  моя мъж е светъл също , няма много косми по принцип. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт