Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 339
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 165
  • където ми харесва
Добре де , когато правите  Whistling свирка на мъжа си ........

Аз откакто целувам деца с тая уста, тазвиз раоти не правя!

Shocked Не вярвам

Що? Психика просто.

От 18 години не си правила свирка?!  Shocked
Това и аз не мога да го повярвам.
И какво общо имат децата?! Аз с тая уста и преди съм  Whistling , все едно да се правя, че не е случвало, щото сега целувам децата си с нея ли? Това е скандално смешно.

# 166
Жената каза - въпрос на психика.
И у вас има много скандално смешни неща, но вие си ги харесвате, нал тъй? Айде, молим. Stop

# 167
Би ме смаял неприятно само ако не мога да му видя пениса без лупа....
Нищо друго за мен няма значение ако съм стигнала до събличане.....

Напълно подкрепям , но бих се изразила,така - ако не мога да му го намеря от косми. Тези косми бе, а някъде се смятат се расовост, но някъде... Mr. Green

Квооо, кой не правил свирка? Ми лосиони за уста и други разни неща на пазара не ползвате ли , като толкова децата ви са болката. Срамота! Crossing Arms

п.п. това е петъчна в Сексуални Отношения(СО), не съм се объркала, нали?! Flutter

# 168
  • където ми харесва
И у вас има много скандално смешни неща, но вие си ги харесвате, нал тъй? Айде, молим. Stop
Ами, за това ми е смешно, заради психиката. Сигурно има нещо сбъркано в мен, след като не смятам за грешно да ползвам устата си както аз преценя, без да ме е срам.

# 169
  • BG

Бре, големи свиркаджийки сте се събрали тука! И не мога да разбера какво толкова сте се опулили и разтресли от смех! Ще каже човек, че от свирката по-важно и стойностно нема. Не ме кефи, не правя.
Не го намирам като източник на удоволствие за мен самата. Който иска да му посвирят, да си намери къде и кой.  Ако реша, че това се превръща в проблем за мен, ще си отворя нова тема. Тази е за друго, плийз!

# 170
  • Бургас
Ами бих отказала при лоша хигиена или ако ми извади камшици отнякъде.
За космите - дойде модата на обезкосменото тяло и бодящата брада.  Sick
Наистина доста хора бъркат хигиената с обезкосмяването.
Ако е много космат или като от снимката на Зилозавър - удачно е да мине с машинка, да ги скъси. Но бръснене и епилации, по-гладка кожа от моята - айде няма нужда, искам да съм с мъж. Ако по природа е слабоокосмен, рус (имала съм такова гадже) - няма проблем, още по-добре. 
А доколкото не ме лъжат сетивата, самият пенис не е обрасъл, малко косми по топките не са навредили никому, важното е да ухаят на чисто.  Laughing

# 171
  • Kопенхаген
Голяма работа, че жената е спряла да прави свирки, някои пък тук ще кажеш, че сутрин, обед и вечер все от свирката се държат.
Отдавана фелациото е спряло да бъде връх в секс уменията изключвам само Кралската Свирка  Grinning

# 172
Ами, за това ми е смешно, заради психиката. Сигурно има нещо сбъркано в мен, след като не смятам за грешно да ползвам устата си както аз преценя, без да ме е срам.
И на мен ми беше трудно да приема, че има хора, които не обичат шоколад или такива, на които им харесват зелени блузи, ама нА...

# 173
Това - с децата и свирките, не беше ли шега?  Или поредното оправдание на жени, които до сватбата са били големи свиркаджийки, ама после научават мъжа си, че това не е важно.

# 174
Не, съвсем сериозно е. Другото решение е да не си целуваш децата.

# 175
  • под Витоша
 Joy Joy Joy

# 176
Както каза някой по-напред: свирките вече не се считат за нещо грандиозно. Peace

# 177

Бре, големи свиркаджийки сте се събрали тука! И не мога да разбера какво толкова сте се опулили и разтресли от смех! Ще каже човек, че от свирката по-важно и стойностно нема. Не ме кефи, не правя.
Не го намирам като източник на удоволствие за мен самата. Който иска да му посвирят, да си намери къде и кой.  Ако реша, че това се превръща в проблем за мен, ще си отворя нова тема. Тази е за друго, плийз!

+1

И да уточня, че до сватбата си не съм била голяма свиркаджийка.

# 178
Това - с децата и свирките, не беше ли шега?  Или поредното оправдание на жени, които до сватбата са били големи свиркаджийки, ама после научават мъжа си, че това не е важно.
Aко приемем, че и той е уплътнил колана с едни двайсетина килограма и е почнал да я нарича 'мойта' на мен си ми изглежда като съвсем честна сделка. Даже нема нужда и от оправдания и степенуване по важност

# 179

Не го намирам като източник на удоволствие за мен самата. Който иска да му посвирят, да си намери къде и кой.  Ако реша, че това се превръща в проблем за мен, ще си отворя нова тема. Тази е за друго, плийз!

Не се казва свиркаджийки, а свирулинки.  Flutter
 Не прави , кой те кара и за чий споделяш, като после се сърдиш?!

Общи условия

Активация на акаунт