Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 345
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 150
Моля някой да ме осветли какво има в клипа от youtube, че нямам достъп или поне Мира да поясни точно в каква ситуация е хванала мъжа си.
Много съм любопитна и трудно ще изтрая до довечера да отворя линка  Simple Smile.

Клипът е от филма Risky Business от 86-та година и Том Круз на ранна детска възраст е сам вкъщи. Танцува по риза, бели гащи и бели чорапи.

По подразбране, всички, когато сме сами вкъщи, малко подивяваме, та ситуацията явно е била танци на Old Time Rock'n'Roll.

Въпросът е- бихте ли отказали секс, ако разберете, че мъжът до вас си пада по пресъздаване на този танц, като остане сам вкъщи...

# 151
Benisima, Mamacita Bandida   bouquet
То било съвсем невинно... Аз, мръсницата, си представях, че мъжът се е заиграл сам със себе си или с някой подръчен Американски пай  Embarassed

# 152
И в никакъв случай с мустаци и бради.

Абе то едно мустаче около добре епилирания ти пубис едва ли е толкова лошо  Thinking ?
Да кажат изпробвалите.

Ох,момичета,знам че за друг вид мустаци и бради говорите,обаче не можах да сдържа-винаги като го видя и ме напушва луд смях  Joy
http://neverblog.net/do-you-love-gunther-if-you-knew-him-you-would/

# 153

Въпросът е- бихте ли отказали секс, ако разберете, че мъжът до вас си пада по пресъздаване на този танц, като остане сам вкъщи...

Като остане сам, нека си пресъздава каквото си иска. Важното е да не се опитва да ме прелъсти мен със съблазнителни движения на фона на Джо Кокър.

# 154
  • BG

Ох,момичета,знам че за друг вид мустаци и бради говорите.......

Друг, друг, е такъв например!

# 155
Свекър ми е с мустаКи и е секси дори на 60г Peace
Нито той,нито някой от синовете му умеят да танцуват.ММ знае,че заденси ли ще го копна

# 156
  • Kопенхаген
Нито той,нито някой от синовете му умеят да танцуват.ММ знае,че заденси ли ще го копна

Кой свекъра ли? Мира, сега да не ти излезе приказка...?

# 157
  • където ми харесва
Случи ми се само веднъж да се откажа от секс, след като съм се съблякла. Буквално изтрезнях. Опита на въпросния мъж да ме докосне гола, завърши с фиаско. Опротивя ми, ако щете ми вярвайте. А всъщност, единствения му проблем беше, че беше доста пълен (нещо, което знаех, очевадно бях видяла преди да си легна с него) и просто ме втресе. Той така и не разбра какво ме е прихванало.

Обаче, нито веднъж не ми е нинала през ума мисълта да отблъсна някого, защото не си е обезкосмил интимната зона, или подмишниците.

# 158

Мадам,все едно ми е баща!Никви приказки, молим

# 159
четох, четох и имам въпрос - какво се е случило с Мира?  Mr. Green

по темата - косми не ме плашат, гол охлЮв не обичам, а пък ми става смешно ако видя някой добре окосмен да се е обезкосмил на слип примерно  Mr. Green Бели гащи и чорапи биха ме разсмели, но сигурно постфактум  Mr. Green Обаче съмнителна чистота - на секундата бягам.

# 160
ееееееееееееееее,Шанс,намерих си мъж и......така де

# 161
  • out of space
Добре де , когато правите  Whistling свирка на мъжа си ........

Аз откакто целувам деца с тая уста, тазвиз раоти не правя!

Shocked Не вярвам

Що? Психика просто.

От 18 години не си правила свирка?!  Shocked

# 162
а пък ми става смешно ако видя някой добре окосмен да се е обезкосмил на слип примерно  Mr. Green
Скоро бях на детски рожден ден в заведение с басейн, което бих определила от типа "мутрариум". С голям интерес наблюдавах. Жените - бонбон, слаби, тунинговани, силиконови, с тен. Мъжете - дебели, с голи глави, татуировки и шкембета (какво им стана на тия младите мъже, не знам). Разбира се, епилирани, та да се вижда тая сланинеста прелест още по-добре. Та един такъв сладур беше епилирал ръце, крака, гърди... но гърба беше пропуснал  Crazy Дали защото сам се бръсне (не ми се вярва), дали го боли повече, отколкото може да понесе - не знам, но гледката беше потресаваща, все едно се беше наметнал с пуловер  Joy

# 163
Мира допълнителен мъж ли намери? С цел запълване на пропуските в семейното ложе? Не съм разбрала, ако е така, честито, време беше  Mr. Green Обаче така те е треснал хормонът, че те чета с възхищение  Joy Ето затова такива ситуации не трябва да се допускат  Mr. Green

Добре де, бръснат добре окосмен мъж не боде ли? Мен дори брадата ми дразни кожата, а цялостно обръснат си представям все едно се е облякъл със шкурка... Не ги разбирам аз тия моди  Mr. Green

# 164
  • Kопенхаген

Мадам,все едно ми е баща!Никви приказки, молим

*Мира*, аз правилно те разбрах, ама други да не им се стори двусмислено та за това са тези уточнения  Grinning

Ери , има жени, които цял живот не могат да го преглътнат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт