Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 416
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 135
Остави го на мен, аз съм фина и деликатна и точно с пет санитметра по-ниска. Посления път малко се зачудих какво да правя с прораслия екземпляр, извисяващ се на 30 сантиметра над мен. И да го хоризонтираш, там пък е прекалено дълъг и като цяло заема много място...не обичам...

# 136
Може да са му чисти гащите, ма яде плаценти  Crossing Arms

По груба преценка в този форум витаят поне 20 човека, които ядат плаценти или правят други странни ритуали с тях.

# 137
Остави го на мен, аз съм фина и деликатна и точно с пет санитметра по-ниска. Посления път малко се зачудих какво да правя с прораслия екземпляр, извисяващ се на 30 сантиметра над мен. И да го хоризонтираш, там пък е прекалено дълъг и като цяло заема много място...не обичам...

За теб е екстра. Ние с мъжО и двамата сме дългички, пасваме си идеално в това отношение. Grinning

# 138

По груба преценка в този форум витаят поне 20 човека, които ядат плаценти или правят други странни ритуали с тях.

Мисля, Дона и на тях би отказала. Или...  Thinking ?

# 139

Абе свидетел бях в болниците какво ги правят Sick Никой не ги ядеше,заделяше или друго

# 140
  • Kопенхаген
Том ми идва малко селяндур, не го харесвам и не ми е тип за мъж.

Може да са му чисти гащите, ма яде плаценти  Crossing Arms

Хм... то стана като темата: Кърмите ли мъжете си?  Grinning

# 141
Ми трябва да видим дали са с чисти гащи и обезкосмени и ще преценяваме.

# 142
И в никакъв случай с мустаци и бради.

# 143
ММ е виаги гладко избръснат,сресан,мирише страхотно и е изгладен с лъснати обувки!Сам се поддържа и като го видя на улицата се гордея с него.
Секс не бих му отказала.Едва ли и друга ще му  откаже
Красиииии,ела тук да удариш едно рамо Blush

# 144
  • BG
И в никакъв случай с мустаци и бради.

Абе то едно мустаче около добре епилирания ти пубис едва ли е толкова лошо  Thinking ?
Да кажат изпробвалите.

# 145
ММ е виаги гладко избръснат,сресан,мирише страхотно и е изгладен с лъснати обувки!Сам се поддържа и като го видя на улицата се гордея с него.

Кел файда, като не изпълнява съпружеските си задължения и жена му ходи немила-недрага да се отърква в колегите, и се чуди как да си задоволи потребностите  Stop Мерси, казвам аз на такава "гордост"  Crossing Arms

# 146
Моля някой да ме осветли какво има в клипа от youtube, че нямам достъп или поне Мира да поясни точно в каква ситуация е хванала мъжа си.
Много съм любопитна и трудно ще изтрая до довечера да отворя линка  Simple Smile.

По темата - отказвам на всички подред - бръснати, епилирани, космати и т.н. Аз съм ССФ и секс правя само с мъжа си!

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 11:38 от zigizagi

# 147

Кел файда, като не изпълнява съпружеските си задължения и жена му ходи немила-недрага да се отърква в колегите, и се чуди как да си задоволи потребностите  Stop Мерси, казвам аз на такава "гордост"  Crossing Arms
Ами гордея се,че го заглеждат и има причина за това!Останалото не е важно

# 148

Кел файда, като не изпълнява съпружеските си задължения и жена му ходи немила-недрага да се отърква в колегите, и се чуди как да си задоволи потребностите  Stop Мерси, казвам аз на такава "гордост"  Crossing Arms
Ами гордея се,че го заглеждат и има причина за това!Останалото не е важно

О_о Не бих преживяла дълго така... Ти как преживяваш, не знам....

# 149
  • BG
Моля някой да ме осветли какво има в клипа от youtube, че нямам достъп или поне Мира да поясни точно в каква ситуация е хванала мъжа си.
Много съм любопитна и трудно ще изтрая до довечера да отворя линка  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт