Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 560
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 120
Е,добре де.Не харесвам косми-не и "там".Харесвам френските ласки.Добре ни е с половинката да сме така интимни.Нито той нито аз имаме гори тилилейски. Peace
Шанти-така става ли или да съм още по-умерена  bouquet
Еееее стига бееееее.1000 нови отговора

# 121
Мадам, говориш за по-късни и по-просветлени дворове.

В средновековния двор дамите са били с девствени пояси, мъжете- с доспехи и са се обичали само в стихове. Е, не са имали проблеми с космите, но пък ако имаше форум, щеше да има оплаквания- ох, пък бях с един, дето не може една рима да върже, а ямбичният му пентаметър е прекалено къс.

Освен това пише само елегии и отказва да композира ода за новата ми рокля. Пък после замина на кръстоносен поход и аз трябва да се утешавам с наемни трубадури...

# 122
Я кажете това сега не е ли секси. От една страна има бели гащи и чорапи, от друга- обезкосмени крака...

http://www.youtube.com/watch?v=G2UVsyVLLcE

О, майн год!   smile3544

Мамасита, мерси за кефа!   bouquet

П.П. Забелязахте ли съотношението уиски-кола?   Crazy

Всеки човек трябва поне по веднъж да е правил това сам в къщи:) ако не сте, побързайте:) класика е...

# 123
  • Kопенхаген
Поне да му бяха изпрали чорапите на том преди да му ги обуят  Laughing

Mamacita Bandida , предполагам имаш предвид Ранното Средновековие  Grinning Изглежда и ти се увличаш от тази епоха  Grinning

# 124
Ще ме спукате от смях днес..

Най-готиният секс съм правила с косматко..Wink
Така че - не ги връщам..Wink

Имам си други критерии..

# 125
  • BG

С всичко съм съгласна, само не и с Том Круз.

Стига дееее, прекрасен мъжки екземпляр!  

Поне да му бяха изпрали чорапите на том преди да му ги обуят  Laughing

Ама поне гащите му са чисти!

# 126
Я кажете това сега не е ли секси. От една страна има бели гащи и чорапи, от друга- обезкосмени крака...

А, виж, на тоя бих му отказала заради сциентологията.

# 127
  • BG

А, виж, на тоя бих му отказала заради сциентологията.

Дъль? Я си го представи, че ти застане насреща хапсалютно на живо...
Чунки ще се сетя за сциентологията.

# 128
Заварвала съм ММ така!Не е било по голям смях просто Joy Но той не беше по чорапи.Беше си изцяло гол.Най смешното беше,че се хвана с едната ръка за /как се казва ако е мъж-цици ли newsm78/ а с другата за дупарата.Отвися му се висулката,която от срам взе,че се вирна hahaha

# 129

С всичко съм съгласна, само не и с Том Круз.

Стига дееее, прекрасен мъжки екземпляр!  

Ама поне гащите му са чисти!

Този „прекрасен мъжки” екземпляр ще да е висок точно до моето рамо. Какво ще го правя? Ще го дундуркам?
 hahaha

# 130

Mamacita Bandida , предполагам имаш предвид Ранното Средновековие  Grinning Изглежда и ти се увличаш от тази епоха  Grinning

Да, защото е нямало секс. Аз тайно мразя секса. Обичам епохите, когато човечеството е оставяло секса настрана за малко.

Колкото до сциентологията- не ми пречи, обичам научната фантастика, ще си имаме теми за разговор. Таман ще го зарибя по колегите на Л. Рон, Хайнлайн и Хърбърт. Ама тогава може да реши, че е я марсианец, я квизац хадерах. Не че ще ми пука особено, таман ще е интересно.

# 131
  • BG

Този „прекрасен мъжки” екземпляр ще да е висок точно до моето рамо. Какво ще го правя? Ще го дундуркам?
 hahaha

Е то и до моето. Ама ти виждала ли си го с жена, на която да не е  Grinning ? Едва ли само са се дундуркали...  Thinking А и гащите му, пак казвам, са чисти!  Laughing

# 132
Може да са му чисти гащите, ма яде плаценти  Crossing Arms

# 133
Ш'го накърмя направо.Какво да го друслява само
Ааааааааааааааа стига бе,Дона.Какви са тея работи.Днес плаценти,утре..........бахти

# 134
Ох, много ми е любимо като почнат да се бъркат космите и хигиената.
 За някои хора това е явно едно и също. Преди минути в магазина пред мен на опашката беше млада жена, която буквално вонеше, но инак си купи самобръсначка. Явно за нея бръсненето веднъж месечно върви с банята.  Mr. Green

Иначе по темата щом сме стигнали до там и ми е харесал и е чист  и поведението е ОК, не виждам за какво да откажа секс. Пък относно космите, аз предпочитам да има. Не, че ако се е обръснал там долу ще го върна, но по добре да не е.

Общи условия

Активация на акаунт