Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 173
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 210
Ами не е лошо децата да действат като отказ от гадни неща, които се извършват с уста - като да речем викове и крясъци или псувни.

И свирките ли причисляваш към гадните неща?
Ами ако са пред детето да.  Mr. Green

# 211
Значи моят палец е 8 

Shocked Палец, 8 какво - сантиметра ли? А колко са ти останалите пръсти? Или просто са някакви примерни стойности?

# 212
...

Значи моят палец е 8, ако му се увеличи двойно ще стане 16,което си е напълно нормално.  

Да де, но знаеш ли колко са ги излъгали, че това е 20 см.  Simple Smile

# 213
  • Kопенхаген
pasinet, след така изложените научни факти моите доводи просто издишат, но въпреки всичко един къс при нормално състояние може сериозно да повлияе на решението ти за секс  Grinning

# 214
Значи моят палец е 8 

Shocked Палец, 8 какво - сантиметра ли? А колко са ти останалите пръсти? Или просто са някакви примерни стойности?
Да палец. Най дълъг ми е средния 9 и половина. Имам дълги и тънки пръсти.  Simple Smile Мъжете с тънки пениси не дават да им го обхващам с ръка.  Mr. Green

п.п. Мадам Дьо Помпадур , обикновено го виждам, първо във възбудено.Уголемява се преди да стигнем махането на дрехите.  Laughing 

# 215
  • В царството на мечтите
МНОГО ИНТЕРЕСНА ТЕМА

# 216
Значи моят палец е 8 

Да палец. Най дълъг ми е средния 9 и половина. Имам дълги и тънки пръсти.  Simple Smile Мъжете с тънки пениси не дават да им го обхващам с ръка.  Mr. Green

Извинявам се за отклонението, ма се комплексирАх  Crossing Arms Искам и аз такива дълги пръсти, пъъъъък  Crossing Arms

# 217
Дълъг и тънък или къс и дебел - това е въпросът.

# 218
Я вижте на линийката колко са 8 санта.

# 219
  • Бургас
Накарахте ме да си меря палеца Mr. Green - 7,5см. е моят newsm78
По темата - не ми се е случвало да отказвам секс. Какво би ме накарало Thinking - нечистоплътност, но тя си личи доста преди събличането.
А, сетих се - едно лято ходихме на плаж с познато семейство. Мъжът очевидно си епилираше гърба, но абсолютно целият му гръб беше в кистички от враснали косми Sick Не беше особено приятна гледка. Тогава се запитах дали на жена му не и е неприятно да го докосва по гърба Embarassed

# 220
Дълъг и тънък или къс и дебел - това е въпросът.
Ако това са крайностите къс и дебел е по добре. Макар че средно дебел и средно дълъг е най добре, ако може и да не е много крив. Laughing  Но най важното е да е твърд и работлив, другото ще го преживеем, стига да не е къс и тънък все пак.  Mr. Green

# 221
Тццц, къс ли е, хич не ме интересува дали е тънък, или дебел. )

# 222
  • Варна
Тццц, къс ли е, хич не ме интересува дали е тънък, или дебел. )

newsm10

# 223
  • Пловдив / София
Не, неща като бели слипове или необезкосмености не могат да ме стреснат, ако веднъж съм стигнала до леглото с него. Даже, напротив, не харесвам навсякъде обезкосмени мъже.

Най-голямата ми претенция да е чист, да ухае приятно, с изрязани нокти и т.н. Ама то това се вижда и преди леглото.

# 224
Отказвам само след преяждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт