Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 516
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Това му е хубавото, че всички сме различни - и мъже и жени.
Къде с вкус за бельо, къде за окосмяване и т н..Дори един вид храна не се харесва на всеки, един обича месо, друг не го понася.
Секс не отказвам след като съм вече гола, не бих стигнала до там ако нямам намерение да съм с някого.Не мисля, че е ок подобно поведение със събличането и обличането след това .
Не се сърди човече, дъщеря ти ли е на снимката? Все забравям да те питам.Много е хубава, много... Heart Eyes Винаги се усмихвам като я видя.

# 526

По принцип да, но пък много хора на моите години, включително в темата, имат "гладки" предпочитания, така че си е въпрос и на вкус  Simple Smile
Да , въпрос на вкус, не просто на поколение, но се предполага, че този вкус не се е променил коренно на 35- 40 години. До тогава да харесва едно и после хоп нещо съвсем друго, само защото това се показва повече.

На мен например като подрастваща във възрастта преди да правя секс мъжките косми ме ужасяваха, защото баща ми е от типа мъже дето нямат ( не съм го виждала гол все пак, ама по гърди хич ,ръце и крака слабо, и като виждах по окосмени мъже по плажа и направо си казвах, леле как ги докосват жените им тези, за филмите да не говорим.  Laughing Обаче личния опит е съвсем различно нещо. Харесвам всякакви мъже, стига да не са изпаднали в крайност с борбата с природните си дадености и вместо косми да имат враснали такива или пъпки. Да ги поскъси с машинка е едно, а да прилича на скубано пиле , съвсем друго. Ако няма космати гърди, нито ще е причина да го върна, нито да го накарам да си залепи изкуствени  Laughing , нито пък обратното, ако е силно окосмен да го накарам да се подлага на скубания и пр, които имат повече негативен в случая, отколкото положителен ефект за мен.

# 527
Анди, според теб излиза че чрез реклама и пропаганда, жените могат да бъдат научени да се възбуждат от ниски, плешиви, бедни мъже с малки членове  Joy Хехех.....много би им се искало, но няма да им помогне нито рекламата, нито пропагандата. Признай си  Joy

# 528
Колкото по-космат е един мъж, толкова повече тестостерон има и би трябвало да се очакват по-добри резултати.

# 529
  • София
Анди, според теб излиза че чрез реклама и пропаганда, жените могат да бъдат научени да се възбуждат от ниски, плешиви, бедни мъже с малки членове  Joy Хехех.....много би им се искало, но няма да им помогне нито рекламата, нито пропагандата. Признай си  Joy

Да, могат!

# 530

Ама вместо да го пишеш така публично, първо вземи патент, че така ще ти откраднат идеята  Mr. Green

...
Не се сърди човече, дъщеря ти ли е на снимката? Все забравям да те питам.Много е хубава, много... Heart Eyes Винаги се усмихвам като я видя.

Да. Благодаря   bouquet

# 531
  • град-държава
Една от причините, които би ме отблъснала чисто физически от един мъж, то това е да е оскубан и "гол" като невръстно момиченце... бляк. Да не споменавам оскубаните под конец веждички, които ми докарват стомашни позиви.
Добре е, че това са все неща, които се забелязват на пръв поглед, та такъв "мъж" да си се върти в таргета.
За добра хигиена ти трябват само вода, сапун и добри навици, не козметик и т.н.
Изглежда и аз съм от тези дето се разминават с новите тенденции в поддръжката и хигиената, въпреки 26-те ми години.  Mr. Green

Единственото нещо, за което се сещам, че би ме накарало да се облека и да си тръгна е мръсно бельо. Всичко останало мога да видя, помириша и преценя много преди да се стигне до събличане.

# 532
Рекламите са с цел промиване на мозък.Латино сапунките и женските списания-също.Не ми влияят.Нито един мъж от реклама,сериал,списание не ми харесва и не мога според това,което ми се показва по ТВ да се изградя като характер и предпочитания.
Те и мъжете за това залитат по чалгарки и маКекенки.Ама забравяме за фотошоп,грим,светлина.....айде молим.Това дето го виждаме на снимка или в реклама няма нищо общо с действителноста!
Ако един мъж ме привлича-с или без косми пак ще си го поискам.Ако смърди на пор,обаче няма как да се случи.И това не е насадено от реклами и сериали за бедни жени изпаднали в немилост и видиш ли мачото ги спасява Peace

# 533
  • Kопенхаген
Да не споменавам оскубаните под конец веждички, които ми докарват стомашни позиви.

Да, и аз така. Това да видя мъж с оскубани и изписани вежди ми е слабо казано  Sick

# 534
  • Варна
и с грим и с оскубани вежди мъжа си е мъж да ви кажа Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 15:53 от Vessi_to

# 535
Веси.......Ц,тоя не ми харесва.Нищо лично.Просто не е мой тип.Аз съм си поствала симка на типа груб космат,но поддържан мъж.Тялото му на този е добре ако съдя по снимката.Но в лице не.И не е заради веджи или грим Peace

# 536
  • Варна
Веси.......Ц,тоя не ми харесва.Нищо лично.Просто не е мой тип.Аз съм си поствала симка на типа груб космат,но поддържан мъж.Тялото му на този е добре ако съдя по снимката.Но в лице не.И не е заради веджи или грим Peace

снимката е професионална, с грим.В реалния живот е различен този човек, но въпреки грима пак си е готин и си личи че е мъжкар, това е според мен..
Това е "момчето" от предната снимка за окосмяването като го постнах, след малко ще го трийна.Снимката  тази обаче е от преди 2-3 години.Сега не е така гримиран като преди ...хахаха

# 537
Той модел ли е бе, Веси?

# 538
  • Варна
Той модел ли е бе, Веси?
не, не е Simple Smile
за кратко е бил Simple Smile преди време

# 539
Този,дето е на 42 ли  newsm78
Младее си определено.Не е мой тип,но която го хареса да си се гледкат щастливо  bouquet
п.с. Не се сърди човече-страхотна е дъщеря ти,наистина.И предния ти аватар с нея също много ме радваше Hug Пу,пу

Общи условия

Активация на акаунт