Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 616
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 645
...Операция и то коремна без клизма не може...

Аз явно живея на друга планета. Имам 2 коремни операции - апендисит и секцио. Никой не е отварял дума за клизма. Не че ще дам съгласие, де, но явно не е задължителна практика.

Освен ако аналният секс не стане на мода, тогава ще е мейнстрийм за ССФ, че как иначе ще радва миуото.

Откога пък е мода? Хората го правят от векове.

# 646
Ама той не е ли на мода? Леле, как се прекарвам.

# 647
Клизмите също са на мода, даже няма връзка със секса. Който е пропуснал - да наваксва.

# 648
Не знам.Не се сърди,казвам как е било и при двете ми раждания/в тази болница е задължително,явно/
А анален секс с или без клизма newsm78 Май без не можело-ама не ги разбирам аз тея неща

# 649
Не знам.Не се сърди,казвам как е било и при двете ми раждания/в тази болница е задължително,явно/

Няма такова нещо като задължително, щом не засяга пряко рязането. Никой не може да те насили, ако ти имаш желание, тогава вече - да.

А анален секс с или без клизма newsm78 Май без не можело-ама не ги разбирам аз тея неща

Ако нямаш проблеми с перисталтиката, според мен, е излишно. Не съм много наясно с клизмите, но все си мисля, че честото им прилагане няма как да няма последствия.

# 650
  • София
Ооо, някои верно са изостанали с клизмите! Това е новата стара мода за отслабване и ненапълняване, изчистване от токсини и прочие, "любимо средство на холивудските звезди". Просто на клизмата вече й казват "енема" по нашенско, че някак вулгарно и просташко звучи да кажеш, че ти правят една обикновена клизма, друго си е да кажеш "правя детоксикация чрез процедури в спа-центъра с енема".  Laughing

# 651
Аалното не е ли черешката....клизмите не са толкова чести.Иначе,да чувала съм,че накрая има последствия Peace и от клизмата и от другото
Оооооооооо ако така се отслабва...........не ме търсете в следващите часове...заминавам на спа

# 652

Между 2008 и 2010 го беше изместил фистингът, но оттогава май придоби мейнстрийм популярност. Но не бързай, след 50 shades of Grey ще са на мода кожите и камшиците за сезон есен-зима 2012.

# 653
Andariel  Laughing
Не я знаех тази думичка Simple Smile Ама който предпочита да ходи в спа център вместо на планина, сигурно му се налага да се детоксикира чрез енема  Mr. Green

# 654
Като заговорихте за тия работи се замислих защо акушерките са толкова настоятелни, явно им е фетиш  Mr. Green

# 655
Ооо, някои верно са изостанали с клизмите! Това е новата стара мода за отслабване и ненапълняване, изчистване от токсини и прочие, "любимо средство на холивудските звезди". Просто на клизмата вече й казват "енема" по нашенско, че някак вулгарно и просташко звучи да кажеш, че ти правят една обикновена клизма, друго си е да кажеш "правя детоксикация чрез процедури в спа-центъра с енема".  Laughing

Моля ти се, в спа центъра се вика "колон хидротерапия" и се прави с...дръжте се...над 30 литра вода, разбира се, не всичката наведнъж. Много е полезно, освен в случаите, когато някой не умре от разстроен водно-солеви баланс.

# 656

Между 2008 и 2010 го беше изместил фистингът, но оттогава май придоби мейнстрийм популярност. Но не бързай, след 50 shades of Grey ще са на мода кожите и камшиците за сезон есен-зима 2012.
Аналният е мейнстрийм при ССФ поне от 2 години. Фистингът няма как да стане тук, защото всички ССФ повтарят колко са тесни след 2-3 вагинални раждания, не върви някак.

# 657
  • София
гледай ти, още по-засукано са го направили!

ще питам гугъла какво е фистинг.Уау, загубих говор и картина какво означавало!  Shocked

# 658
Човече, бръсненето в родилните не е по естетични причини, кактои клизмите. Всички го знаем, за кво посегателство иде реч. Grinning Посегателство е по-скоро да се родиш в лайна, защото мама си е пила разхлабителния чай , но не се е изчистила съвсем - да речем де. Laughing
Дупета кой бръсне бе, вие пА ме убихте... това по-скоро , ако е факт си е жива подигравка...  

# 659
  • Galaxy 13197853088
Аналния секс е забранена тема от много години тук.

Общи условия

Активация на акаунт