Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 569
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 675
Аз питах за лика на Хитлер със свастика отдолу. Да кажем, че не сте я видели преди...

# 676
Аз питах за лика на Хитлер със свастика отдолу. Да кажем, че не сте я видели преди...

Ама какво толкова си се захванала с Хитлер - едва ли ще скочи да те ухапе от татуировката  Confused  Нито пък е гаранция, че носителят на татуировката ще те кара да му пееш Лили Марлен, докато се любите... Какво пречи човек да си е направил неподходяща татуировка в лудите-млади години, която да не кореспондира със сегашните му виждания  newsm78
Виж, ако има татуировка на Азис или Филип Киркоров, одма го отсвирвам  Crossing Arms

# 677
Е той и Алла Пугачова няма да те кара да пееш, но то не е само до характер, самото присъствие на образа дразни. Аз лично не знам за по-страстоубийствен символ от хитлеристката свастика, затова го дадох за пример. Пък и е червен флаг, че човекът нещо не е наред с главата, за да се татуира така.

# 678
Преди имах гадже-скинарче, което си имаше татуировки свастики от вътрешната страна на пръстите. А ликът на Хитлер не би ме стреснал, стига човекът да не държи да прилага газ по време на секс или други начини на задушаване. И да не е върху тялото на русалка!

# 679
Аз лично не знам за по-страстоубийствен символ от хитлеристката свастика, затова го дадох за пример. Пък и е червен флаг, че човекът нещо не е наред с главата, за да се татуира така.

За теб - страстоубийствен, за други - безразличен, за трети - фетиш, хора - разни, което се вижда и от тази тема.

А за червените флагове, пак казвам - хората се променят, в по-голямата си част татуировките се правят в периоди на несигурност и незрялост, така че за мен е доста по-голям червен флаг някой, който не спира и продължава да се татуира и на 40 г, пред такъв, който си е татуирал една свастика на 20  Peace

Сетих се за татуировка, която би ме отблъснала - тези огромни изображения на Исус, писания "Исус те обича" и т.н.... Това ми е супер кич и простотия...

# 680
Май сме по-толерантни към трайните маркери, отколкото към безобидното мъжко храстче...

# 681

Човек с такава татуитровка, ако не е потенциално опасен, то поне е опасно тъп.

Аз лично не знам за по-страстоубийствен символ от хитлеристката свастика,

Всъщност свастиката е древен слънчев символ, но след Хитлер вече я разбираме по друг начин...

BirdsFlu, не те разбирам. Вече два постинга пишеш как Хитлер и свастики не те притесняват, щото са "неразумни татуировки", обаче Азис, Киркоров и Исус все пак са нетърпими? Посмали, Манго.

# 682
  • Galaxy 13197853088
а как ви действа "яжте, пийте к..ви, огито черпи" ?

# 683
BirdsFlu, не те разбирам. Вече два постинга пишеш как Хитлер и свастики не те притесняват, щото са "неразумни татуировки", обаче Азис, Киркоров и Исус все пак са нетърпими? Посмали, Манго.

За мен, лично. Описваме тук личните си предпочитания, нали??? Да, ще допусна в леглото си мъж с татуировка  свастика, и няма да имам нищо общо с горд носител на Азис, Филип Киркоров и Исус, да не говорим за онази с " ...... Огито черпи".
Не виждам какъв е твоят проблем с МОИТЕ предпочитания, та чак и не набеждаваш в преувеличение в ромски стил  Joy

# 684
Да, ама соларната свастика се върти в обратна посока. Затова изрично писах- хитлеристка свастика. Ако е индийска, то ще личи и по разни други маркери като гердани и оранжеви дрехи.

# 685
Май сме по-толерантни към трайните маркери, отколкото към безобидното мъжко храстче...

Да кажат и противниците на храстчетата дали ще ги отблъсне образът на Хитлер, защото иначе нищо такова не излиза. Присъединявам се към мнението на BirdsFlu, че някоя идиотска татуировка е по-скоро спомен от пубертета, отколкото маркер за лудост.

# 686
Не виждам какъв е твоят проблем с МОИТЕ предпочитания, та чак и не набеждаваш в преувеличение в ромски стил  Joy

Не бе, нищо, просто си помислих, че оригиналничиш, пък ти си говориш сериозно. Simple Smile

# 687
Аз пуснах примера с хитлеристките символи, защото сметнах, че са универсално отвратителни. Затова изключенията с "въпрос на вкус" все пак ги смятам за изключение, което потвърждава правилото. Смятам, че такава татуировка има по-голям шанс да остави мъжа на сухо, освен ако не става въпрос за вътрешнопартийния секс на Атака.

# 688
Татуировките не ме притесняват. Стига да не е някакъв супер селски надпис и/или имена на гаджета , както и безумна драсканица на лицето като тея латино ганг-бандите. Crazy

# 689
  • София
татуировките доста говорят за човека, то не е въпросът само до секса, а за това какво има и в главата му. Горната, имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт