Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 648
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
И аз предположих, че ще е в това разковничето - ще покаже висш пилоташ мадам, а онзи ще завехне по нея, ще се тормози и терзае, ще настане смут в спокойния му живот, ще му се развали сънят и т.н. женски фантазии. Ако мъжете се побъркваха от едно здраво и яко чукане... не са толкова елементарни, за едната стегната п..ка и уста като прахосмукачка, няма да си развалят рахата и съня.  Laughing

# 886
Нещата не стоят точно така.
Имах една приятелка, все с мног опретенции, особен човек. Сваля я един пич, кани я на кафета, на диско и тн - тя все и мен взимаше, а аз нали съм от трудните - та не се дърпах. Обикаляхме близо месец напред назад - аз, тя и той. Логично, на пича му писнало и веднъж й казал трябва да говоря с теб. Взима я с колата и казва - абе аз докога ще съм придружител най-общо, кажи ми ще правим ли нещо или не и я натиска в колата. Обаче тя, за да не изпусне авантатата и воденето по кръчми - не искаше да го реже. Та взела, че му казала -  ама не така, аз искам първия ни път да е наистина запомнящ се, всичко да е идеално, не в колата. Той се съгласил. Още кръчми, пак я сгащва една вечер - ще правим ли нещо? Тогава та изтърсила - да, обаче днес не съм готова, не съм се бръснала. Спира човека пред аптека и казва - отивай да земеш бръсначка. Връща се тя и казва - ми тук няма. Той - как няма, аптека е? Тя - аз се бръсна само с Жилет дамските, но тук ги няма точно тях. Е, човека се ядосал и я оставил по нощите с думите - ходи си намери подходящата, аз се прибирам.  Joy

Не е много по темата, ама  Sunglasses

# 887
  • Galaxy 13197853088
 Joy Joy Joy

# 888
 Joy лелелее
Това малко като аз, казвам на еднин руснак да отиде до магазина да купи бърбън, а той ми се връща с някакъв крем за бръснене Барбарон или някакъв такъв от българските, за дядовци  ooooh!

# 889
Не е много по темата, ама  Sunglasses
Баш си е по темата, ето човек като се втелява толкова за едните косми, кво изпуска  Simple Smile

# 890
Тя отказвала за да не изгуби авантата/макар,че що е решила,че ще я изгуби newsm78/ а той щот му писнало да го мотаят Peace

# 891
О, не, тя НЕ отказвала директно, за да не загуби авантата  Laughing

# 892
Значи и душата В Рая и ....докрая Peace

# 893
Значи и душата В Рая и ....докрая Peace

Аз много пъти съм се замисляла какъв е смисъла на тая реплика, при положение, че като ти е докрая - то и душата ти е в Рая  newsm78

# 894
  • Galaxy 13197853088
Зависи къде е до края.

# 895
Ако и с лупа не мож го намери...то за какъв Рай говорим където и колкото и да ти е Joy

# 896
Аз пък си мисля, че жените тайно наистина не харесват секса и си мислят как да се измъкнат.

# 897
Зависи къде е до края.

Лично мен навсякъде си ми харесва, стига да е докрая  Joy

Ако и с лупа не мож го намери...то за какъв Рай говорим където и колкото и да ти е Joy
Joy

Една друга пък приятелка имала гадже преди да кажем 7-8години, га била млада и неопитна. Та наскоро пак се видели, легнали си и тя разочарована. Викам кво бе - ми вика то толкоз му малък, че нищо не усетих  Joy Питам я - добре де, ти не помниш ли, нали едно време сте били заедно...Тя - еми тогава явно не съм разбирала от размери и техники  Joy Та много си имаше тръпка към него до момента, в който...видя, че му е малък  Confused

Аз пък си мисля, че жените тайно наистина не харесват секса и си мислят как да се измъкнат.
Вероятно не съм жена значи.

# 898

Е, тва беше изказване на Дева  Mr. Green

# 899
Мм, не. Мисля че по-скоро не харесват секса с някои мъже, а не секса по принцип. Wink

Общи условия

Активация на акаунт