Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 445
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 975
Дайте да спрем, че ще ни изкарат прекалено претенциозни, а и мисля за глупости, пък у нас тази вечер сме 9 човека на 60 квадрата, сексът ще е мираж...

# 976
Ми всичко е наред-нямам проблеми,Увлажняване дал Бог Laughing мЪ си ме боли.Явно такава ми е физиологията
А какво ш'кажете за тея дето бият леко У лево или У десно Joy иреч кривите Joy

# 977
Бенджолина, 19см са ми само дланите мерени. ) Слагам още 1-2см, и се получава 21см. ))))

*Мира*, уффф, аз май не съм попадала на "крив", или поне нямам спомен. Ама сигурно не би ме кефило нещо. )

# 978

аз май не съм попадала на "крив", или поне нямам спомен. Ама сигурно не би ме кефило нещо. )
Що, ако е закривен нагоре ( леко като дъга) при пози лице в лице още повече натиска G точката.  Simple Smile У лево или у десно и аз не знам как е.  Laughing

# 979
pasinet, е на такъв нагоре закривен със сигурност не съм попадала. )))))
Ама то и да не е, при подходящата позиция....пак ще натиска Г-то. )))))

# 980
О, аз съм срещала един такъв ... деформиран и неудобен. Ето на такъв бих отказала. Джи, би точка, ама ръби.

# 981
Вие май излизи,че сте доста тракани...четейки от началото на темата,всяка излиза ,че е била с повече от 10мъже.попадала на криви,дебели,космати,с 3 топки...нещо нИ ми се вярва.вие така уписвате перфектния х*й,а ми е интересно в крайна сметка какъв е на мъжа ви,май всички коментирате на другите мъже,а забравихте да най-важния.

# 982
  • Варна
Не разбирам, да си бил с повече от 10 мъже толкова ли е невероятно или пък срамно? LaughingЗа мен е съвсем нормално да е така, не знам за другите.

# 983
Евита, че с един чифт топки на гъза ли да си умрем?. )
Аз лично не смятам, а и не си падам по това да коментирам мъжа ми. Най-малкото, не го смятам за правилно.

# 984
Ееее,,,не всички са с 10 или повече Peace Що пък трябва да поставяме под общ знаменател форумките Peace И не само тях-ами колежките,приятелките,съседките,магазинерките....

# 985
  • София
Не разбирам, да си бил с повече от 10 мъже толкова ли е невероятно или пък срамно? LaughingЗа мен е съвсем нормално да е така, не знам за другите.

и секса за една нощ ли броим? Ъъъ, по-скоро за няколко часа!  Wink

# 986
Вие май излизи,че сте доста тракани...четейки от началото на темата,всяка излиза ,че е била с повече от 10мъже.попадала на криви,дебели,космати,с 3 топки...нещо нИ ми се вярва.вие така уписвате перфектния х*й,а ми е интересно в крайна сметка какъв е на мъжа ви,май всички коментирате на другите мъже,а забравихте да най-важния.

Хм, аз никъде, с изключение на един-единствен пост, не видях някой някъде да споменава дори ориентировъчна цифра за бройката на любовниците си. Казваш 10, защото обичаш кръглите числа ли?
И защо ти е интересно какъв е на милото на ССФ? Приеми, че е перфектния, чието описание не знам къде си намерила, тук повече се пише какъв не трябва да е  Simple Smile

# 987
Че защо пък мъжете ни трябва да са перфектни?. ) Това за мен е някаква утопия и перфектни хора няма. )

Andariel, всичко се брои, всичко...)

# 988
  • Варна

и секса за една нощ ли броим? Ъъъ, по-скоро за няколко часа!  Wink

Не броя нищо аз, тефтерче нямам.И за една нощ,и за повече, все съм била с повече от 10 мъже... Laughing както и да ги смятам.Но аз  не съм се оженила на 20 или 22 , имала съм мъже и не ми е неудобно от това  Grinning..Освен това и сега не съм сериозно обвързана.В 21 век живеем все пак, живота е различен, контактите между хората са на друго ниво и не е нищо особено да си имал повече партньори.Според мен дори е по-добре в известна степен.Но това е според мен.

# 989
Весито, чета те и си мисля "пази се, презервативите са евтини". не ми  е работа, но пишеш готино и сигурно си готин човек затова мрънкам като стара баба. Blush

Общи условия

Активация на акаунт