Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 670
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 020
Естел, това последното е супер анти възбуждащо....)

И на мен секс ми е ставал скучен, но то е било заради калпави партньори. )

Или много прекалили със спиртни напитки - може така да си мине, деня , нощта... Безрезултатно и за двамата. Така и роман мога да прочета  Grinning
Ов- цата! Ов- ца - та! newsm18 newsm18 newsm18

# 1 021
Росна китка, с такива много прекалили не съм била, мразя пиян мъж и после да правя секс с него.)
Просто има такива дето....абе не стават просто. ) или на теб не ти "става" от него. )

# 1 022
Е почерпени да го наречем.. Много, много , много прекалилите не го вдигат.

ПП .ПОнеже темата е "Бихте ли отказали секс..".  От по - горе написаното си личи - не отказвам - никога!

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 23:21 от Рoсна kитка

# 1 023
Е почерпени да го наречем.. Много, много , много прекалилите не го вдигат.

То зависи от мъжа и колко носи...)
Ама пак не харесвам да ми вони на алкохол..

# 1 024
  • Kопенхаген
$hantalche то научно е доказано, че форумския семеен сексуален живот е обратно пропорционален на реалния такъв.
Така че колкото повече четеш само се забиваш, а не се извисяваш  Laughing

Естел , гумените анусчета са идеален атрибут за бягане от отговорност от където и да ги погледнеш все на сфинктер мязат.

С таз надуваема оФСЪ Фнимавайте, дЕтето да не си я  помисли за играчка и да иска да заспива вечер с нея, че как ще я поделите не знам  newsm78

# 1 025
Е, да, ама едното не е анус, а е вагина. Изглеждат почти еднакво така че всичко зависи от фантазията на ползващия ги.
Овцата е много сладка за украса. Деца нЕма /засега/.

# 1 026
  • Варна
Не знам за партньорите, но секс който не ми е приятен и възбуждащ не бих правила.Или не бих повторила.Никога не бих заради някого...
За аналния секс си мисля , че не е за всеки мъж според мен, както и не е за всяка жена може би.Там хората трябва да си пасват повече от при друг тип секс за да им е хубаво и на двамата.

# 1 027
  • Galaxy 13197853088
Замислила съм това да купувам.  Laughing Joy Whistling Много ме кефи.
В тази връзка ...
https://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE

# 1 028
Според мен коментарите ви са към бившите,защото ви е страх да коментирате мъжете си.я си представете ,че мъжете ви си лафят нейде из някой форум за бившите си за лошото и хубавото в тях,а за вас нищо все едно няма нищо интересно за вас.За аналния секс и на мен ми е скучен,по скоро не усещам нищо вълнуващо от него.правим го само за разнообразие на мъжо.не се заяждам с никой,само ми става тъпо от факта,че уплюхме бившите,а те едва ли са много лоши щом все пак сте избрали да бъдете с тях

Има достатъчно теми за мъжете ни.
Тази е за тези, на които бихме отказали все пак. Щом сме с мъжете си по толкова години, явно не са сред посочените.

# 1 029
За бившите - или лошо, или нищо. Ами ако мъжете ни четат тук?

# 1 030
Тъйл човече - на нашите собствени /подче,тавам/ - може да им позво.им и косми и тн но на чуждите - абсу,д  Joy

# 1 031
Тъйл човече - на нашите собствени /подче,тавам/ - може да им позво.им и косми и тн но на чуждите - абсу,д  Joy

Тц, тези, дето ги харесват без косми, са си намерили мъже без косми.

# 1 032
Да бе, ако говорим за ССФ - тя винаги намира това, което търси - след щателно покриване на поне 35 показатела.  Stop

# 1 033
Е, ако не го намери, взима си космат и докато спи... кръц, кръц  Twisted Evil

# 1 034
Айййййййй, стига бееее  Joy Joy Joy
Виде ли обаче - ще дойдеш на мойта - компромисииии, много компромиси, иначе на думи е лесно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт