Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 484
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 110
На посоченото място не съм забелязал да има косми.

Тоест ти вярваш, че жените имат косми само отпред, но не и надолу?

# 1 111
  • Бургас
Самият клитор няма косми, viliko, аз така разбрах. Wink

# 1 112
Аз пък не познавам мъж над 30г., който да откаже секс заради нефризирано котенце или наболи крака/подмишници.

# 1 113
Около мен повечето мъже и секс не искат да правят с нефризирана, пък както остава за кунилингус. Поне от това, което съм чувала като мнения.  Rolling Eyes

Хахаха, едно си приказват, друга е истината. И аз през годините съм чувала многобройни мъжки претенции относно външността, обаче след години какво виждам - този, дето харесваше само кльощави русокоски, се е сдобил трайно с едра Гертруда с момчешка прическа, която може и да го набие ако поиска.

# 1 114
  • Galaxy 13197853088
Снимков материал няма да показвам.
Издирете старите броеве на Плейбой и гледайте.
Съмнявам се някоя от тези дами да страдала от липса на кунинезнамсикакво ...

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 11:00 от Labrador

# 1 115
Така е Янечек. Мъжете са много пртнециозни на думи, но на голо друга песен пеят Wink. И аз знам претенциозни, които спят до китове Rolling Eyes

# 1 116
А мъжете под 30 newsm78
Смятам си Фана лИбовник на 25-наборче дет се вика.ТрЕбЕ съм гладка инак няма сеХ Whistling
Шанти-те СПЯТ другото си е........друга бира в чужда кръчма

# 1 117
Дааа бе, отказвали... Мъжете правят и много по-невъобразими неща от кунилингус сред косми, и то по собствено желание, да ви кажа.

# 1 118
Дааа бе, отказвали... Мъжете правят и много по-невъобразими неща от кунилингус сред косми, и то по собствено желание, да ви кажа.
кви кви Sunglasses

# 1 119
  • Бургас
То и тук прочетохме високопарни изказвания как за три косъма на чатала ще върнат пича с пълни топки. Та по тази логика и за жените важи - отказвали лиииии...
На мен лично не ми пречат космите, стига да са чисти.

# 1 120
Дона има ли начин да те осъдя за задавяне ??Laughing Хем си знам да преглътна, преди да отворя поста ти  и пак се олях с кафето ooooh!

# 1 121
Аз наистина на много космат не бих правила свирка, та си мисля, че и той мен не би лизал, ако имам дълги букли долу. За клитора - не знам как точно става - ама значи той няма косми и за да го достигнеш - първо разплиташ предната букла, отваряш - и хоп. Странно....

# 1 122
Това,жените,обаче сме много вулгарни същества Sick Като чета колко сте описателни(еле пък ДонаLaughing
А да си кажа и аз за космите-то и половинката обича да е гладко,ама ей нА от няколко дни съм пуснала ливадката с идеята да ходя на кола маска. Ами не,не го възспря и това даже. Whistling

# 1 123
Аз не познавам мъж дето да иска да прави...на косматка Peace
Малко мъже познаваш.

# 1 124
  • Варна
Аз наистина на много космат не бих правила свирка, та си мисля, че и той мен не би лизал, ако имам дълги букли долу. За клитора - не знам как точно става - ама значи той няма косми и за да го достигнеш - първо разплиташ предната букла, отваряш - и хоп. Странно....

Вилико, отпред оставяш, на хълмчето, добре фризирано, отдолу няма косми, никакви. "Мускетарска брадичка" може да му викаш. Или "женско катинарче".
Ех, набор нагоре от 75, не мож' се сбърка. Пък Дона чак до Милър и Нин стигна - до Юра, косматата епоха.

Общи условия

Активация на акаунт