Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 313
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Варна
Ох,Естел, не я знаех тази песен...Посмях се от сърце, мерси  Hug
Тука направо ...само на камък се удря. Joy
Сега и прическите..Никой няма да върне жена заради прическата и според мен. При нас жените обаче...нещата са другояче.. Crossing Arms

# 1 171
Ако е Юлиян, Виктор, Боби, Мишо, Ясен как ще се донагласи буквата не ми е ясно.
ЮВИГИ - Юлиян, Виктор, Илия, Григор, Игнат. Казах.

# 1 172
Аз пък не знам що си мислите,че мъжете щом е п***ка не отказват,каквато и да е. Чак пък толкова примитивни ли са..?

# 1 173
  • София
доста по-примитивни по природа, но откакто станаха метро, са по-капризни и от жените.

# 1 174
  • Kопенхаген

Веси, прости любопитството ми, но къде е това?  Grinning

Абе това да си сравняваш бръсната слива с бебешка такава ми идва вече вповече.

Как въобще може да се сравнява невинната детска с зрялата навъртяла сумати км?  Sick

# 1 175
Е, примитивни...
Аз например знам много точно с каква жена моя мъж не би легнал никога  и няма да се стигне въобще до това да вижда с косми ли е, не е ли. Просто има жени от които няма как да получи ерекция, освен ако не е с  вързани очи и упоен.

# 1 176
Аз пък не знам що си мислите,че мъжете щом е п***ка не отказват,каквато и да е. Чак пък толкова примитивни ли са..?

Ако са харесали жената, и тя има нормална хигиена, нямат кой знае какви др. претенции.
Ако не я харесват, ако ще и най-гладката да е, пак няма да я искат.

# 1 177
Шанти,крайна си както винаги. Може да си мислиш,че знаеш,ама все пак при подходяща ситуация Mr. Green

Имах впредвид,мъжете никога ли не отказват? В смисъл ей сега си набелязвам някого и му заявявам директно,че искам само секс и трябва да съм сигурна,че ще стане ли? Thinking Аз не съм убедена,при все,че съм доста поддържана. Все пак не всичко опира до една слива,пък била тя бръсната или не. (впрочем аз предпочитам кола-маска,бръснатото стои грубо)

# 1 178
Ще кажа само, че не съм чул до сега някой да е върнал жена заради интимната и прическа ...

М, а де, и аз не съм.
Че и за връзка си ги ползват, не еднократно, viliko  Simple Smile

Не зная точно колко жени си разглеждала отдолу, нито с колко мъже си говорила на тази тема, но обезкосмяването е напълно естествено днес и боде очите, ако не си обезкосмен,не само от мъжка гледна точка. Младите или зрели да го кажем мъже - обръщат внимание на всичко и това е съвсем нормално - маникюр, коса, косми...кое не знам така ви притеснява...Като изключим Краса, която си е жена на години и далеч не очаквам от такива като нея да са в крак с мода или тенденции някакви - направо се изумявам как може млад човек да ходи рунтав... Confused

# 1 179
Да кажем, че имам доста млади хора около мен, както и по-стари, не са така крайни за космите, колкото нас, явно  Laughing

# 1 180
  • София
Как не ги е срам, нъл тъй, Вили! То, бива мърли, ама това с космите е непростимо! Веднагически им конфускуваме мъжете, да ги оттървем от таз напаст!

# 1 181
Да кажем, че имам доста млади хора около мен, както и по-стари, не са така крайни за космите, колкото нас, явно  Laughing

Ти виждала ли си ги ?
Дали ще се бръснат малко, защото са малко окосмени или много, защото искат напълно гладко - на никого не му пука всъщност. Но да ми се говори, че трябвало жената да е с косми, да боде и да пуска плитки, щото на мъжете не им пукало - е повече от смешно...

Как не ги е срам, нъл тъй, Вили! То, бива мърли, ама това с космите е непростимо! Веднагически им конфускуваме мъжете, да ги оттървем от таз напаст!

Истината е, че като се омъжи една жена - често вече пропуска, щото нали мъжът си я обича такава. С тая нагласа доста жени се занемаряват, стават не само космати глигани, ами и затъпяват покрай вечно кибичене у парка и пред тенджерата...

# 1 182

Ти виждала ли си ги ?

Някои да. С други само съм говорила.

# 1 183

Ти виждала ли си ги ?

Някои да. С други само съм говорила.

И всичките са с провиснали букли и космати крака? Странен кръг от приятелки имаш явно....

# 1 184
  • Варна

Веси, прости любопитството ми, но къде е това?  Grinning

имах предвид темата, Мадам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт