Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 327
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 230
Познавам един естет Peace Ако не си перфектно нагримирана,с прическа и дрехи като Преслава за участие...не му се мяркай.
Музиката свири туш Laughing

# 1 231
Този сигурно е голям естет, мерено според бг-съвременността. Viliko би могла да се сприятели с него.

# 1 232
  • Там, където ме обичат
Той иска и очаква всички жени да са пИрфектни.Страхотен е а външе вид-поддържан,висок,красив,и ГЛАДКО обезкосмен навсякъде.Така се харесва и наистина хваща оЧото.
Ама пусто избива комплекси по кофти начин Peace
Уф поста на Анди не бил насочен към моя-блейка съм отсЕкъде

А, аз тоя го познавам, от мнооого отдавна.
И комплекса му го знам.
Миниатюрка.  Mr. Green

# 1 233
Той иска и очаква всички жени да са пИрфектни.Страхотен е а външе вид-поддържан,висок,красив,и ГЛАДКО обезкосмен навсякъде.Така се харесва и наистина хваща оЧото.
Ама пусто избива комплекси по кофти начин Peace
Уф поста на Анди не бил насочен към моя-блейка съм отсЕкъде

А, аз тоя го познавам, от мнооого отдавна.
И комплекса му го знам.
Миниатюрка.  Mr. Green
Хо,за Идин ли говорим Joy

# 1 234
Мира, да нямаш така лекичко дворче с марихуана във вашия заден двор? Laughing

# 1 235
Ти пък.Аз преден двор нямам,а за заден мислиш Joy

# 1 236
Този сигурно е голям естет, мерено според бг-съвременността. Viliko би могла да се сприятели с него.

Cъвременното българско човечество...

# 1 237
Шантал, много си старомодна, само дъртите косматковци, които слушат Пърпъл и Юрая Хийп и отказват да се осъвременяват с Преслава, пушат още трева. Нюейджа без косми си впръсква салвия в носа и се наслаждава на забвение без миризма.

# 1 238
Шантал, много си старомодна, само дъртите косматковци, които слушат Пърпъл и Юрая Хийп и отказват да се осъвременяват с Преслава, пушат още трева. Нюейджа без косми си впръсква салвия в носа и се наслаждава на забвение без миризма.
И си премята вечер самотно голите топки.. Мдам.

# 1 239
  • Там, където ме обичат
moresmile

# 1 240
  • Варна
Ох, катурнах се и аз тук ... Joy Joy

# 1 241
А правили ли сте секс с англоговорящ или немец. Чувстваш се като във филм. Laughing

Стига да го разбирираш какво говори не разбирам за какъв филм става дума Simple Smile
Лично аз намирам за по лесно да говоря ''мръсотии'' на английски, тъй като не ми звучат така грубо както на български, пък и останалите го намират за забавно  Mr. Green

# 1 242
  • Italia
А правили ли сте секс с англоговорящ или немец. Чувстваш се като във филм. Laughing

Стига да го разбирираш какво говори не разбирам за какъв филм става дума Simple Smile
Лично аз намирам за по лесно да говоря ''мръсотии'' на английски, тъй като не ми звучат така грубо както на български, пък и останалите го намират за забавно  Mr. Green
Ако вика "Schneller, schneller..." е ясно какъв е филма  Joy

# 1 243
  • Пазете Гор
Стига с тия косми, бре.

П.П. Всъщност подозирам, че изобщо не иде реч за това.

# 1 244
Говориш мръсотии на английски когато правиш секс  с българин? Той ...как го приема Laughing
Troy?

Общи условия

Активация на акаунт