Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 254
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
noooo  Shocked

# 1 276
  • Kопенхаген
Гледам темата сериозно се е настанила на върха на Венериния Хълм, но до кога ли?

# 1 277
Тогава какво се опитваш да ми обясниш? Някъде написах ли нещо различно от епилация ?

Ти говориш за епилация и обезкосмяване, от което аз разбирам дюс. Аз говоря за оформена прическа. Схващаш ли разликата?

# 1 278
  • Galaxy 13197853088
Имаше едни с апликация на пера даже ... да се чудиш ще ги гледаш ли, ще таковаш ли....

# 1 279
  • София
Гледам темата сериозно се е настанила на върха на Венериния Хълм, но до кога ли?

Завинаги! На точно този хълм са се случвали и ще се случват триумфи и срамни поражения, докато свят светува! И мъжете, и жените са като хипнотизирани от символичната и реалната му власт, дори повече, отколкото върху фалоса. Последния все мъжете гледат да го пробутат я в архитектурата, яв изкуството, я в техниката, но Венериният хълм е с безапелационно върховенство.

# 1 280

Завинаги! На точно този хълм са се случвали и ще се случват триумфи и срамни поражения, докато свят светува! И мъжете, и жените са като хипнотизирани от символичната и реалната му власт, дори повече, отколкото върху фалоса. Последния все мъжете гледат да го пробутат я в архитектурата, яв изкуството, я в техниката, но Венериният хълм е с безапелационно върховенство.

Много ми е неудобно, че ще те разочаровам, но траки, гърци и римляни съвсем сериозно са обожествявали фалоса. Фалическият култ е бил широко застъпен наред с този към Великата-богиня майка(като не Венериният хълм е в основата, а утробата).  Wink
Та с други думи от тогава си вървят ръка за ръка. Laughing

# 1 281
Леле кви татОси Rolling Eyes
Баси за да  си оцветя срамите устни трябва да съм под пълна упойка ooooh!
Такъв татус би ме отказал,сериозно

# 1 282
  • София
обожествявали са го мъжете, защото те си го притежават. Но са измислили достатъчно ритуали, показващи страха им от Венериния хълм. Нещо като официалното и неофициалното - официален е фалическият култ, защото мъжете държат властта, но неофициално стои "онзи" заветен хълм, олицетворяващ женското, дори това не е утробата, макар да се твърди официално. Все една и съща история се повтаря. Според мен мъжете се страхуват от това, че жените упражняват власт върху тях в прекия и преносния смисъл чрез хълма, защото той привлича мъжете като магнит и те не могат да устоят.

# 1 283
...Но са измислили достатъчно ритуали, показващи страха им от Венериния хълм...

А днешните мъже трябва да си измислят ритуали, показващи страха им от космите по Венериния хълм  hahaha

# 1 284
обожествявали са го мъжете, защото те си го притежават. Но са измислили достатъчно ритуали, показващи страха им от Венериния хълм. Нещо като официалното и неофициалното - официален е фалическият култ, защото мъжете държат властта, но неофициално стои "онзи" заветен хълм, олицетворяващ женското, дори това не е утробата, макар да се твърди официално. Все една и съща история се повтаря. Според мен мъжете се страхуват от това, че жените упражняват власт върху тях в прекия и преносния смисъл чрез хълма, защото той привлича мъжете като магнит и те не могат да устоят.

Андариел, сега пак ще ме нарочат, че се захващам, но това , което пишеш съвсем не е така. Няма смисъл да пълня темата с доказателствен материал , всеки може да борави с гугъл. Ти много добре си го построила като теза, но това не е така специално за древността и посочените от мен примери. Темата не е затова не искам да я превръщаме в антагонизъм или по-зле лекционен курс. Peace
п.п. сори, но не смятам да променям посоката на съвсем лежерната и с друг уклон тема. Пък нека съм дезертьорка. Wink

# 1 285
  • София
е, няма нужда да си сипем доказателства. Къде на шега, къде наистина, на мъжете в ума им е все това място, за него войни водят, що кръв и пари са пропиляни, еееей!  Grinning

...Но са измислили достатъчно ритуали, показващи страха им от Венериния хълм...

А днешните мъже трябва да си измислят ритуали, показващи страха им от космите по Венериния хълм  hahaha

Точно! В женцовци ги превърнахме, да ги е страх от някакви косми!

# 1 286
  • Бургас
Много ги опростявате мъжете. Войни се водят от интереси, свързани главно с надмощие, власт, пари и територии. Интересът винаги е преди всичко.
Ако заради една вагина се вдигаха войниии... Добре, че вече има достатъчно дашни, че и умели, а мъжете разсъждават хитро и пресметливо - капитализъм. Всеки си гледа интереса, против него за един Венерин хълм никой няма да тръгне. По същия начин както и малко мъже ще се разведат с жена си (при наличие на общ дом, деца и т.н.) заради любовница, примерно. Не са толкова прости.

# 1 287
Юличка, историята познава и такива случаи, за войни.

# 1 288
  • София
да, бе, да, мъжете хич не лудват по една ...! Не по коя да е, а по определена, нали се сещаш, влюбват се или просто искат да я притежават!  Simple Smile

# 1 289
  • Бургас
Юличка, историята познава и такива случаи, за войни.

Ако имаш предвид Троянската война и Елена и Парис - там е спорен моментът, а и говорим все пак за Съвремието ни. Може би Тадж Махал е добра илюстрация на голяма любов, но историята гласи, че и тази любов не е била съвсем самозабравяща.
А относно влюбването и притежаването - то е до време, властта на един определен Венерин хълм далеч не е вечна, а и е и спорна нищо, че е влюбен мъжът - не винаги е и загубен.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт