Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 079
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 380
Няма да съм спокойна и отпусната, като си се знам каква съм все ще ми се мотае из главата -ако стане гаф, после да следя истерично календара - ще ми дойде ли, няма ли да ми дойде. Един път съм го преживявала туй чудо.Повече няма да си го причиня. Naughty
Знам, че има мъже, които мрънкат срещу презервативите, но моят не е от тях. Никога не се е оплаквал, че му намалява удоволствието, а сме заедно от почти 16 години.

# 1 381
  • Бургас
Мадам, ако си мислиш, че прекъснатият полов акт е "пазене"... Мъжът отделя сперматозоиди и преди еякулацията, просто са по-малко - всеки гинеколог ще ти го каже и навсякъде би могла да го прочетеш. Жената, спокойно може да забременее от някой такъв сперматозоид, аз познавам много такива непланирани бременности, завършили я с аборт, я с ново бебе. И тук във форума съм прочела за немалко. Peace

# 1 382
Въпрос на навик е дали ще ти харесва или не с презерватив. Да не говорим, че вече има и нелатексови за алергичните. С обрязан ли е по-добре или с презерватив?

# 1 383
Мен пък ме притесняват болестите,а не евентуална бременност,когато е без презерватив.С дългогодишен партньор съм,но това не е гаранция за нищо.

# 1 384
И без изневери може да станат големи поразии при един спонтанно отслабен имунитет, но това не е причина непрекъснато да се ползва презерватив и човек да го е страх. Ако и двамата партньори са в добро общо здраве, няма страшно.

# 1 385
Мен пък ме притесняват болестите,а не евентуална бременност,когато е без презерватив.С дългогодишен партньор съм,но това не е гаранция за нищо.
Те също са повод за притеснение ето защо за мен презервативът е идеалното разрешение.

# 1 386
  • Kопенхаген
Мадам, ако си мислиш, че прекъснатият полов акт е "пазене"... Мъжът отделя сперматозоиди и преди еякулацията, просто са по-малко - всеки гинеколог ще ти го каже и навсякъде би могла да го прочетеш. Жената, спокойно може да забременее от някой такъв сперматозоид, аз познавам много такива непланирани бременности, завършили я с аборт, я с ново бебе. И тук във форума съм прочела за немалко. Peace

Да, знаем, че до вчера се чудеше що е това прекъснат полов акт.
Но не подценявай информацията която имах хората по определени въпроси само защото ти нямаш такава.
Пределно ми е ясно какво се отделя преди еякулацията- простатна течност или предеякулационна, в която е допустимо съдържанието на сперматозоиди но не абсолютно достатъчни да извършат оплождане.
Друго да ти обяснявам ли за секса?

# 1 387
  • Бургас
Няма нужда от такава ирония, Мадам, нали уж си задоволена - доста злобничко ми прозвуча.  Rolling Eyes  Laughing А това, че съм доста по-малка от теб не означава, че знам по-малко. Опитът не определя знанията. Гинеколог ли си? Медицинско лице?  Ако искаш, ми отговори на лични, за да не погрознее темата оттук нататък, но да знаеш, че така или иначе няма да ти отговоря.  Wink

# 1 388
Въпрос на навик е дали ще ти харесва или не с презерватив. Да не говорим, че вече има и нелатексови за алергичните. С обрязан ли е по-добре или с презерватив?

Обикновено като има „или“ очаквам да видя изключващи се или противоположни твърдения – а тук каква е връзката точно  newsm78

Разликата с или без презерватив за мен е огромна, за мъжа - честно казано не зная и не ме вълнува особено. Направо се чудя каква чувствителност имат каките ви - след като не отчитате разлика  Thinking

# 1 389
С или без капут за мен е все тая Peace За ММ също.
На чуждо обаче само с.Казала съм му да прави каквото иска, ако му се иска,но да вимава за болести
С прекъсат акт не познавам ни една забременяла.Ако пък не се усеща и вади насредата-вината е в него,не в предекулационната/баси и думата/му течност

# 1 390
Би ме смаял неприятно само ако не мога да му видя пениса без лупа....
Нищо друго за мен няма значение ако съм стигнала до събличане.....
+1!

# 1 391
Ако му мирише дупЕто или нещо друго Sick Няма ли да откажете аммммм Thinking

# 1 392
Да, може. Може и от вятър да забременее, ако вятъра духа откъм казармата... Joy
За оправдание може и да мине. Ако таткото стисне очите и повярва "на инат" — може.
Единствения вариант за грешка, е "прекъсването" да е "закъсняло с един такт", и някой да не си е признал... Embarassed

# 1 393

Да,ама мъжете казват,че им влияе на удоволствието...

Даа..., казват: "Все едно да ядеш шоколад с опаковката". Simple Smile

# 1 394
Yulichka e права, защо се правите на ударени, не ми е ясно.

To и абортът не е предпазване от нежелано забременяване, но ако питаш някои жени, друго ще ти кажат.

Общи условия

Активация на акаунт