Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 013
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 425
Някои нямат време или възможност за втори път независимо колко е продължил първия Peace
Но начини всички да останат доволни винаги има-стига желание да не липсва Laughing

# 1 426
  • София
Ми, то, ако все го правят като по филмите от 80-те, цяла нощ няма да им стигне за веднъж!  Wink

# 1 427
Ако на другия не му е стигнало, винаги могат да повторят, потретят и прочие!
Сто пъти предпочитам да е един път, но достатъчно дълго, за да мога да свърша (поне) веднъж, отколкото три пъти по 1 минута. Тъкмо започнало да ми става хубаво и той вземе, че се изцвъка. И кво, трябва да го чакам да го вдигне пак... голям кеф, няма що  Tired

# 1 428
  • София
ее, ти пък сега, по 1 минута! Специално отбелязах, че говоря за нормално сексуално-функциониращи мъже и жени, а не за патологични отклонения, дето докато ги пипнеш, и те свършили. Отделно, хората доста често преувеличават необходимата продължителност на сексуалния акт, с което само си навличат допълнителна неудовлетвореност.

# 1 429
Е,нали разбрахме,че контрола не е само заради пазенето Peace
Е, има голяма разлика между това да сменяш поза, движение и т.н., за да забавиш и удължиш удоволствието , и това да мислиш постоянно , че трябва да пазиш жена си да не забременее и да следиш кога да се дръпнеш.
Да не говорим, че и тя сигурно само за това го следи , да не вземе да се увлече нещо мъжо й и да пропусне момента, и нейния кеф и той отива на кино....
Не знам, за мен точно този наложен самоконтрол доста намалява удоволствието.
Предпочитам да се отдам на усещанията, преживяванията, емоциите и удоволствието, без да мисля кога, дали и къде ще свърши той.

# 1 430
Дона,за 1 минута как ще имаш време да усетиш какво става,та чак и хубаво вече Joy Виж за 5 е кофти вече.
И после като рече-"ми...аз...такова...." и вземе,че заспи Laughing те ти булка... Rolling Eyes

# 1 431
Дона,за 1 минута как ще имаш време да усетиш какво става,та чак и хубаво вече Joy Виж за 5 е кофти вече.
И после като рече-"ми...аз...такова...." и вземе,че заспи Laughing те ти булка... Rolling Eyes

...събужда се на Спасовден ... скопен. Mr. Green

# 1 432

...събужда се на Спасовден ... скопен. Mr. Green
...и зареден Mr. Green

# 1 433
  • Kопенхаген
Някои нямат време или възможност за втори път независимо колко е продължил първия Peace
Но начини всички да останат доволни винаги има-стига желание да не липсва Laughing

Така е Мирка, има езици, пръсти, играчки...

# 1 434
  • Kопенхаген
Ако на другия не му е стигнало, винаги могат да повторят, потретят и прочие!
Сто пъти предпочитам да е един път, но достатъчно дълго, за да мога да свърша (поне) веднъж, отколкото три пъти по 1 минута. Тъкмо започнало да ми става хубаво и той вземе, че се изцвъка. И кво, трябва да го чакам да го вдигне пак... голям кеф, няма що  Tired

Виж пък на мен един път не ми стика да свърша...  Grinning

# 1 435
# 1 436

А, то мъжете винаги могат да си измислят "природни и генни" причини за ....... глупостите, дето вършат:изневеряват,щот били ловци, природата им била полигамна, сега пък заспивали, щото мозъка им така им "заповядвал"...   Joy   
Много ми е интересно каква ли "генна" причина ще си измислят, че не умеят да пускат пералня?
Обаче много успешно се справят с доста по-сложна техника от пералната машина....?!   Mr. Green

А как функционира мозъкът на мъже, които правят секс сутрин и тръгват за работа?    Laughing
Или повтарят , че и потретват?     newsm78

# 1 437
  • Tам през Атлантическия океан

А, то мъжете винаги могат да си измислят "природни и генни" причини за ....... глупостите, дето вършат:изневеряват,щот били ловци, природата им била полигамна, сега пък заспивали, щото мозъка им така им "заповядвал"...   Joy   
Много ми е интересно каква ли "генна" причина ще си измислят, че не умеят да пускат пералня?
Обаче много успешно се справят с доста по-сложна техника от пералната машина....?!   Mr. Green

А как функционира мозъкът на мъже, които правят секс сутрин и тръгват за работа?    Laughing
Или повтарят , че и потретват?     newsm78

Laughing хаххах разсмя ме  Joy

А , тези които сутрин правят сеХс , спят на работа  Mr. Green

Не е лесно да си мъж хахха

# 1 438
Ми мъжете са просто утроени-след храене и секс кръвта им отива в......корема.И заради туйто-заспиват Mr. Green

# 1 439
  • в моя гьол
По показател заспиване и аз трябва да съм мъж Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт