Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 034
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 410
Първо се извинявам,че мнението ми се цитира повече от веднъж,но в момента пиша от тела.си и не знам защо винаги го праща повече от веднъж.факт е,че българкана не държи на здравето си-не ходи редовно на гениколог,не си прави проф.прегледи ,защото или все има работа и нямала време,или си мисли,че на нея и няма нищо...или най-тъжното няма пари.просто знам,че ако бръкне гениколога долу и от изследванията почти всички мъкнем по някои гадина,натресена ни от мъж чукал жени имено без презерватив.тенденцията е страшна,повечето около 20 нагоре си си мислят,че ако кажат на мъжа ,с който си лягат да си сложи презерватив той ще ги разкара.по добре да ме зареже от колкото после да си съсипя здравето.толкова нашумелия анален крие много рискове,ужасно грешно е да се прави първо анален без презерватив,колкото и да го мие хил.микроби от дебелото черво вече са по него.и много неправилно е тъкмо да правите анален и да го извади и направо секс.презервативи задължително се сменя,защото всичко от гъза се разнася във влагалището.това ми го е казвал АГ-то,когато ходих на консултации.така че пазете се мили мои ,нито едно е*ане не си стува здравето ни.    

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 23:07 от Евитa

# 1 411
Само погледни темата за микробиологични изследвания, колко момичета лекуват ешерихия коли ... Wink

# 1 412
  • Kопенхаген
Евитa, предполага се, че ако ти е постоянен партньор разбирай в семейни отношения нуждата от презерватив при повечето двойки отпада.
Иначе, ако ти се налага да ги сменяш често, или ти се случи спонтанно ти сама трябва да си носиш презервативи.
Вагиналното здраве си е само твое и ти си тази, която трябва да се грижи за него.

И винаги, ама абсолютно винаги се завършва с анален, никога не се редуват двете отверстия, че дори и трите

# 1 413
  • Boston, MA
Евитa, предполага се, че ако ти е постоянен партньор разбирай в семейни отношения нуждата от презерватив при повечето двойки отпада.
...

Защо?

Евита, ползвай проверка правопис барем. На каруцарството привикнах.

# 1 414
Защо?

Как защо?! За да има повече теми "Възможно ли е да съм бременна?" и разните им тематични вариации на дългогодишни и не толкова дългогодишни партньори. Wink

# 1 415

Да,ама мъжете казват,че им влияе на удоволствието...

Даа..., казват: "Все едно да ядеш шоколад с опаковката". Simple Smile

Това може да го каже стиснат марципанаджия. Хубавите неща са с хубави опаковки. Ето бонбоните "Intimacy", може да се хапват с опаковката:
Скрит текст:
Швейцарската компания DeLafee пусна на пазара най-скъпите в света шоколадови бонбони, покрити с 24-каратово злато.
Златното покритие е много тънко, може да се яде и не е опасно за здравето, дори напротив. А другото си е "прост" швейцарски шоколад, тоест превъзходен. Предлагат се два типа опаковки със златни бонбони.
В едната, наречена "Intimacy", има само два бонбона и струва 37 долара. По-голямата кутия се казва "Celebration". В нея има 8 бройки и струва 98,4 долара.

# 1 416
  • София
Помпадур, ние още от самото начало си паснахме, а през годините съвсем, не сме като на изпит, да му мислят младите двойки, те се вторачват! Не виждам нужда нито той, нито аз да се стискаме, на когото му дойде моментът, си го изживява, то оставаше и тук да пазим поведение, сакън, да не би другият да остане ощетен! Според мен от твърде голямото съобразяване и смятане се разваля спонтанността на секса, а това много изяжда от удоволствието. Ако в секса не можем да бъде такива, каквито сме, то къде?

Това, което пише Евита са елементарни неща, и ако човек не ги е знаел съвсем в началото на сексуалния си живот, в един момент ще-неще ги научава. По време на соца не се говореше, нито се използваха презервативи, не зная защо, въпрос на манталитет и неграмотност, но после нещата започнаха да се променят. Сега като родители трябва да набиваме канчетата на порасналите си деца да използват презервативи безкомпромисно, друг начин не виждам.

# 1 417
Форти, това за стискането при жената не ми стана много ясно. Кое да си стиска?  newsm78

Не е ли по добре да се излива и улива дори, то нейното удоволствие основно с това е свързано.

А, не съм писала за стискане аз... писах за самоконтрол. Жената може да контролира оргазмите си и отделно свършването , ако иска и познава достатъчно тялото си. Просто го отбелязах като съществуващ факт. Пък всеки сам си знае какво и как му харесва, аз само разширих информацията.
Андариел, става въпрос за  тук споменатото от вас цвъкане, а не за развалянето на кефа, това са 2 различни неща. Или за така споменатата вече от Мадам, преждевр. еякулация.

# 1 418
  • София
Ааа, не съм разбрала, значи, извиете! За щастие на такъв не съм попадала.

# 1 419
  • Kопенхаген
Форти, благодаря, че беше така експедитивна да внесеш яснота по въпроса   bouquet

Andariel , всеки си има предпочитани сексуални техники, тук се споделят мнения и никой не натрапва своето, няма лошо да се вслушваме и обогатяваме знания и опит дори и не само по темата  Grinning

Бубка , всеки си има предпочитани начини на контрацепция с постоянния партньор, за мен прекъснат полов акт, за теб с презерватив, за трети други варианти.  Grinning

# 1 420
Това с бързото свършване не е винаги показно дали мъжа ще е добър любовник и след още няколко пъти.ако мъжа не е бил с жена известно време е нормално да свърши бързо , но след няколко секс момента може друго да излезе Wink

# 1 421
Техниката с отлагането на оргазма, дето я обяснявах, важи и за мъжете  Simple Smile

# 1 422
Оф, то не стига, че извън леглото все се контролираме, самонаблюдаваме, стискаме, удържаме (най-вече да не шамаросаме някой Фитипалди на пътя), ами и в секса да подлагаме всичко на контрол:"Сега ли да свърша?", "Време ли е да се дръпна?" и т.н......
Слава богу, има доста начини на предпазване, позволяващи пълно отпускане и отдаване на удоволствието, без да прилагаме и тук "мисли и контрол".

# 1 423
Е,нали разбрахме,че контрола не е само заради пазенето Peace

# 1 424
  • София
аз поначало не виждам никакъв смисъл един мъж с нормално сексуално функциониране или една жена също с нормално сексуално функциониране, да се стискат. Ми, на когото когато му дошло! Ако на другия не му е стигнало, винаги могат да повторят, потретят и прочие! Едва ли всички се сексят набързо и с оглеждане да не ги хване някой, че да нямат време за втори път. Права е Краси, то оставаше и в кревата да се стискаме и съобразяваме постоянно, и направо да вземем да се гръмнем! Хората или си пасват сексуално, или не!

Общи условия

Активация на акаунт