1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 193 731
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Задължително е на сайта им да има по няколко думи за всеки учител. Къде е работил, учил, какви интереси има.
Ще се питаме по разни форуми някой знае ли нещо за новия ни класен!?!?

# 1 306
Интересно. Явно директорката е забравила обещанието си, дадено на един от осмите класове, на който беше наложено цяла година да са втора смяна. За да не протестираме, тя обеща тази учебна година децата ни да са само първа смяна. Но...

# 1 307
  • София
Бети, припомнете и. Тя има ли имейл, как се контактува с нея?

# 1 308
Интересно. Явно директорката е забравила обещанието си, дадено на един от осмите класове, на който беше наложено цяла година да са втора смяна. За да не протестираме, тя обеща тази учебна година децата ни да са само първа смяна. Но...
Няма как да стане това, ако не се смени сградата. Пък дори и тогава няма да стане, защото за да излязат сметките с делегираните бюджети кабинетите трябва да са натоварени целодневно. Дори френската и 2 английска, които са в самостоятелни, собствени сгради, учат на смени.
Някой може да ти обещае и луната Ill Hands V .

# 1 309
Здравейте,мами!!
Някой да има ли информация за Кристиян Русев  от подгответо-какъв преподавател е, дисциплина и т.н.

# 1 310
  • София
Какви суми да носим на РС в понеделник?

# 1 311
Какви суми да носим на РС в понеделник?
Май никакви, доколкото помня. Учебниците по английски си ги купуват децата от библиотеката или канцеларията на три пъти през годината. Униформите пак децата ги плащат по натам, като им взимат размер. За учебника по френски беше по-крупна сумата, но чак на пролетната родителска ни взеха парите, ако не се лъжа.

# 1 312
Може би за дарения или спонсорство около 30,00лв. не си спомням точно.Пък и аз все безпарична ходя и после пращам каквото трябва по детето.

# 1 313
Здравейте,

какво ви е впечатлението след родителската среща за 8 клас?

Дъщеря ми е в 8б при Мартин Дамянов.На мен всички учители ми харесаха на първо впечатление. В класа са 32- 4-ма над обявената бройка

# 1 314
  • София
Преподавателите по английски- много млади  Laughing Дано са добри като педагози, което предстои да разберем. По БЕЛ е  "стара пушка"...

Не мога да преглътна униформата - знам по баткото, че ще стои 1-2 пъти обличана през годините  Money Money Money

# 1 315
  • София
Ентусиазирана съм след родителската среща, пък ще видим Simple Smile Хареса ми, че по английски език ще имат цели 3-ма преподаватели, единият - native. По математика при нас не се представи учител и не знаем какви учебници ще искат.
Униформата е цели 2 елемента - сако и блузка Simple Smile Ще са им малки до края на учебната година.
Малко ми е неприятно, че делят 8-мите класове на първа и втора смяна, но знам, че няма как.
При нас обявиха 28 деца по списък, но във фейсбук видях детенце, което искаше да се присъедини в групата на класа и не е в списъка...

# 1 316
Мартин Дамянов се похвали,че на изпита по Английски в края на 8 клас миналата година успеха е бил най-висок откакто съществува 1 АЕГ. Звучи много добре.Аз  си мисля само как ще се справи с дисциплината в клас от 32 деца

# 1 317
  • София
Нашият Кристиян Русев каза нещо от рода: Аз съм добър, ако и те са добри, ако са лоши и аз ставам лош. Дано взаимно си допаднат! Дисциплината е на първо място, защото  преподавателите са много млади с недостатъчен педагогически опит. Иначе заекът е доволен, че са млади, и че са мъже  Laughing

# 1 318
Да,всъщност повечето преподаватели ще са мъже-3-мата по Английски,БЕЛ,Математика,ФВС

# 1 319
  • София
Здравейте на всички! Моят син е в 8-в при Яна Божинова. И аз съм доволна от преподавателите като първо впечатление. Хареса ми и организацията на родителската среща - всичко беше много стегнато, без излишна загуба на време. Струва ми се, че нещата доста са се подобрили, откакто аз съм учила там преди 25 години. За униформата съм съгласна, че не си заслужава за 1-2 обличания. Много бързо им умаляват дрехите. Засега мисля да не я поръчвам.
Много е хубаво, че имат англичанин, и то още от началото. При мен това определено беше проблем - имахме от време на време по някой американец, но бяха твърде млади и като че ли приемаха нещата малко на шега. А и не се задържаха за дълго. Докато този човек ми се видя доста взискателен. Каза, че всеки път ще им дава домашно, което ще оценява. Струва ми се, че голямо учене ще падне. Дано не са изгубили инерцията от миналата година.
Пожелавам успех на всички осмокласници!

Общи условия

Активация на акаунт