1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 999
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 255
...
Класна е Христинка Кожухарова.
...

O, честито!
Ти бъди спокойна, а на него дупе да му е яко!

Мнения някакви за чителите п АЕ в 9 клас?
Кажи кои са де, те не са константа. Някой може и да реши да даде мнение (няма да съм аз).
Явно ме е налегнала носталгията по 1 АЕГ, щом прописах в тая тема  ooooh!

# 256
  • Там, където ме обичат
Надявах се някоя мама с десетокласник да ни светне.

# 257

Защо? Учителите се менят всяка година.

# 258
  • Там, където ме обичат

Защо? Учителите се менят всяка година.

Скъпа, не знам как се разпределят учителите.  Peace
Затова питам.

# 259
Ще се научите, драга!
Успех със събирането на информация!

# 260
  • София
...
Класна е Христинка Кожухарова.
...

O, честито!
Ти бъди спокойна, а на него дупе да му е яко!

Това добре ли е?
Много е изисквателна или нещо друго?

# 261
  • 1st floor
Ние сме Б паралелка, класна - Фани Асенова. Отзиви? Слухове?  Mr. Green  От ФБ групата разбрах, че ще сме първа смяна първия срок...сега чета тук, че и друг е споделил същото... Laughing

Днес минах от там, видях с очите си списъците!  Laughing За смени нищо не пишеше...Видях и , че е обявено едно свободно място, май за момиче, с испански език. Ще го вметна и в другата тема, може да е полезно на някой!

# 262
  • София
А за Гергана Лозанова някаква информация?

# 263
  • София-Младост
Ние сме Б паралелка, класна - Фани Асенова. Отзиви? Слухове?  Mr. Green  От ФБ групата разбрах, че ще сме първа смяна първия срок...сега чета тук, че и друг е споделил същото... Laughing

Днес минах от там, видях с очите си списъците!  Laughing За смени нищо не пишеше...Видях и , че е обявено едно свободно място, май за момиче, с испански език. Ще го вметна и в другата тема, може да е полезно на някой!
Това е нашата миналогодишна класна Simple Smile Аз лично съм с много добри впечатления, натиска си децата да учат, иначе изглежда добричка.

# 264
  • 1st floor
Супер!!! Grinning Веднага отивам да кажа на девойката!  Laughing Разкажи и нещо друго, ако се сетиш... Simple Smile

# 265
Здравейте ! Преди няколко дни четох  за организирана среща на бъдещите осмокласници на 06.09  в гимназията. Моята девойка не успя да стигне до там за съжаление. Ако някой има инфо за тази среща моля да разкаже как е протекла.Благодаря предварително ! Grinning
До нови срещи на 10.09.2013 г.    hahaha

# 266
  • 1st floor
Според моята щерка, която ходи, добре е минала срещата. Но са се заформили различни групички от деца, които са се познавали от преди това или са имали общи познати. Моята девойка познава само едно момиче, и то не много добре. От горе на всичкото е и срамежливка , та прелитала от група на група ... и доволна се прибра, де... Laughing
Между другото, сега си заформят нова среща в училщето, на 10-ти от 18,30.  Mr. Green

# 267
  • Сфия
здравейте и от мен, аз съм мама на новоприет ученик с ФЕ. От разпределението на паралелките сме в 8 Ж клас при Хр. Кожухарова. Явно с на svet_cvet децата ни ще бъдат съученици. И моят се е записал в групат във фейсбук, но е пропуснал, че ще има среща на 06.9 и не отиде. На следващата на 10.9 пак няма да може, защото ще е "арестуван" да гледа братчето си, че ние с татко му у двамата искаме да отидем на РД. Чета за някаква литература за 8-ми клас.. Аз сефте чувам такова нещо! Моят мързеланко беше супер доволен, че няма да го мъчат да чете това лято. А и за награда, че е приет там, му увеличихме за лятото часовете на компа, като се чудя какво ще правим след началото на уч. година. От сега водим спорове. Той иска да го оставя да си играе, а пък щял да си учи, ама аз съм сърбала попарата и нещо не съм много навита....
svet_cvet, ако искаш може да се представи една на друга на лични, явно в един клас ще учат децата ни Simple Smile

# 268
  • София
Здравейте! Моят син е бил на срещата на 6.09. Според него само ходели насам-натам, после стояли на едно място и разни момичета го питали как се казва  hahaha
НеПоКоРнА, с твоята девойка са в един клас  Wink Боби ми каза, че тя е проявила инициативата да го заговори, значи не е много срамежлива, не се притеснявай  Flutter
Иначе с нетърпение чакам родителската утре! А за срещата утре сега чувам.

# 269
  • Сфия
lea, вие в коя паралелка сте?

Общи условия

Активация на акаунт