1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 327
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 705
  • София, Младост 2
Хм, моят не е казвал да има студенти в техния клас (което не ме изненадва никак Mr. Green) - затова пък моите германисти в работата ми също ще почнат да ми идват от тази седмица за практиката, нали летния семестър трябва да преподават вече, така че явно и в АЕГ предстои децата да имат доста уроци със студентите.

Нашите също са имали вчера контролно на думи... синът ми каза нещо от сорта на 360 думи, между тях 80 глагола и т.н. ooooh! На един глагол е объркал миналите форми и за две думи не се е сетил какво значат Mr. Green

# 706
  • София
Здравейте момичета! Вчера като започнаха да валят едни смс-и с оценки... ooooh! Както бяхме само с три оценки по английски (уж), така изведнъж се оказахме с около осем  Crazy От шарени по-шарени! Така де, да има от всичко! (е, без двойки) Имахме си снощи сериозен разговор и обеща да се стяга, а да не чака края на срока. Обеща, пък да видим  Thinking Обаче е разсеян колкото си иска...Дори не знаеше кога му е пролетната ваканция  Embarassed Трябваше аз да му кажа. При вас нещо ново?

# 707
  • София-Младост
Активизирали са се всички учители и пращат ли пращат...но да не се чудим, в четвъртък 18.30 има родителска среща...затова е цялата офанзива явно. Хем и знам оценките и така като ги изсипят пак почвам да я разпитва това от къде беше...
Като цяло добре, обаче по АА нещо го закъса с този reading, там само никак не ми харесват оценките и.

# 708
С тези оценки на ел.пощата Rolling Eyes В 7,04ч. в понеделник се започна Mr. Green
Не си ли почиват тези г-жи Shocked

# 709
  • София
Тази родителска среща за всички паралелки ли е?  Rolling Eyes Аз нищо не знам (не че ме учудва...)

# 710
  • София-Младост
С тези оценки на ел.пощата Rolling Eyes В 7,04ч. в понеделник се започна Mr. Green
Не си ли почиват тези г-жи Shocked
Хехе на мен смс-и снощи до 20.00 ми писаха Simple Smile) Като не ги нанасят навреме така ще е.

lea
предполагам, но все още нямам мейл или смс официално.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 14:20 от Ала-Бала

# 711
  • Варна
Късметлии сте вие с тези СМС си,па макар и сутринта рано или вечерта късно.
В бележника на моя се мъдри една единствена оценка по БЕЛ.Екстри ел.дневник или СМС нямааа. Rolling Eyes Какви ли изненадки ме очакват?   Twisted Evil
А нашата учителка замина и на някакво обучение за 3 седмици и са със заместничка,чудно! Децата са хепи де!

# 712
  • София
Деска, голяма съм късметлийка, няма що - да науча оценките два дни преди родителската  Crazy А моят си дава бележника само за хубавите оценки - и се мъдрят едни петици и шестици. Мама горда и доволна, а детето се оказа дяволче! Вчера обеща, че на мен вече ще казва всички оценки, но да не искам и на баща си да ги съобщава  Wink Знае диването кой е по-строгият вкъщи. Направо се чудя да ходя ли на тая родителска  newsm78 Класната ще каже, че са му много шарени оценките /което е очевидно/, че трябва повече да учи /което е логично/, учителят по БЕЛ ще мине за 5 мин., както винаги и ще каже, че е доволен от класа, а учителката по математика пак ще се чуди кой ли е синът ми  Rolling Eyes Ако отида, то ще е, за да видя дали съм познала  Laughing И да се видя с НеПоКоРнА  Wink Тя нещо ми се губи напоследък  newsm78

# 713
  • София, Младост 2
Хм, на мен ми дадоха да подпиша един много шарен бележник с 20-30 неподписани оценки... ама на смс нищо не съм получавала още, явно неговите учители се скатават да си нанесат в ел. дневник оценките Laughing

Иначе умрях да се хиля от една забележка в бележника му - Ученикът не се съобразява с темпото на останалите hahaha

Аз пак няма да ходя на родителска среща - и току виж наистина ми пратят социални грижи тоя път Mr. Green

# 714
  • 1st floor
Аз не изгарям от желание да ходя, но ще съм там най-вероятно...ужасно досадни са ми тези РС...пък е едва третата...или четвъртата! Mr. Green Бележките по АЕ не ме изненадват, виждала съм ги. На СМС изглеждат даже по-добре, щото са закръглени към по-голяма цифра! Mr. Green Фани разбира се ще намери какво да се оплаче, няма начин... Laughing

# 715
  • Там, където ме обичат
Чудя се само аз ли съм недоволна от тоза "изсипване накуп" на всички оценки?
Нали това е смисълът на редовното им писане - да знаят и децата, и ние къде точно ученикът има пропуски. Ако има, де!
Ами бясна съм им на учителите за това скоростно нанасяне #Cussing out
Като не могат в електронния дневник, да ги нанасят оценките в бележниците.

# 716
  • София
Foxysilver, не си само ти недоволна. Наистина, какъв е смисълът от тия смс-и като ни изсипват оценките наведнъж...като минат-не минат 3 месеца? Днес съм си хванала косата на полуопашка и синът ми заяви (уж деликатно), че може и да не ходя с тая прическа на РС, защото така съм приличала на класната му  ooooh! Ееее, това ли доживях? Да ме сравнява с класната, която е доста по-възрастна от мен... Crossing Arms

# 717
  • Там, където ме обичат
Foxysilver, не си само ти недоволна. Наистина, какъв е смисълът от тия смс-и като ни изсипват оценките наведнъж...като минат-не минат 3 месеца?
Добре де, ако има недоволство от много родители, не е ли гогично да направят промени? 

# 718
  • 1st floor
Foxysilver, не си само ти недоволна. Наистина, какъв е смисълът от тия смс-и като ни изсипват оценките наведнъж...като минат-не минат 3 месеца? Днес съм си хванала косата на полуопашка и синът ми заяви (уж деликатно), че може и да не ходя с тая прическа на РС, защото така съм приличала на класната му  ooooh! Ееее, това ли доживях? Да ме сравнява с класната, която е доста по-възрастна от мен... Crossing Arms
Лелеее, и аз съм с такава прическа! Mr. Green Joy Не понасям коса по лицето, нито конска опашка...

Foxysilver, не си само ти недоволна. Наистина, какъв е смисълът от тия смс-и като ни изсипват оценките наведнъж...като минат-не минат 3 месеца?
Добре де, ако има недоволство от много родители, не е ли гогично да направят промени? 
Логично е, че е от мързел, а той трудно се променя... Laughing

# 719
  • 1st floor
Обяснението, че не се вписват оценки в ел.дневник, беше, че трябва да стои до 11 ч вечер, иначе системата я отхвърля!

Общи условия

Активация на акаунт