1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 991
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 225
А хубави момичета с френски нЕма ли ?  Mr. Green

Моми-англичанки просто нЕма грозни Peace
Всичките са сладуранки и дами от класа. bowuu

# 226
  • София

И младежите ни не са за изхвърляне.  Peace

# 227

И младежите ни не са за изхвърляне.  Peace

Истински "джентълмени" са!
Кавичките сложих,защото цитирам native speaker-a от гимназията Hug

# 228
Още в края на ваканцията самите деца се организират,май по фейсбука и си правят срещи и т.н.

Да, видях във фейса на щерката, че се е включила в група „Зайците на 1 АЕГ - 2013“. Там вече се събират деца...

И аз участвам в нея Simple Smile

# 229
  • 1st floor
Във въпросната ФБ група се чу нещо за родителска среща през септември, май за 9-ти ставаше въпрос...Само слух ли е, защото на сайта нищо не откривам? newsm78

Вече се сдобихме с чанта, през рамо. Дано й е удобна, до сега само с раници е ходила. Ама нека й мине мерака  Mr. Green . Отдавна набавихме литературата за лятото, уж я започна, после я заряза. След няколкоседмични мои натяквания, как ще се изложи в новото у-ще, вчера е прочела първото произведение... Crazy

# 230
Днес е Голяма Богородица.
За всички с името Мария и производните и,както и на всички майки-Бъдете благословени!

Най-вероятно не е слух,ще пишат и на сайта.Миналата година първата родителска беше точно тогава.

# 231
  • София
Честито и от мен на всички майки и деца, които празнуват днес   bouquet Преди всичко - да са много здрави и щастливи, да сбъдват мечтите си!
НеПоКоРнА, тъкмо мислех да те питам какво става с чантата  Wink Да й е честита на дъщеря ти, да й върви на шестици с нея!  Peace
На мен ми казаха да следя на сайта след 1 септември. Тогава щяло да се появи съобщение за родителска среща.

# 232
  • София
А за състава на класовете кога ще има информация? И дали на сайта или трябва да се мине през гимназията?

# 233
  • София-Младост
А за състава на класовете кога ще има информация? И дали на сайта или трябва да се мине през гимназията?
На сайта ще излезе информация за дата и час на РС. Ня място отвън ще са изнесени списъците с класовете и съответно в коя стая на коя паралелка ще се проведе срещата. Както и  името на класният ръководител.

# 234
  • София
А дали вече има изнесени списъци на класовете? Ако някой е ходил и знае..

# 235
  • София-Младост
А дали вече има изнесени списъци на класовете? Ако някой е ходил и знае..

Надали, отпуска са и те сега...ще ги изнесат в деня на РС най-вероятно.

# 236
  • 1st floor

НеПоКоРнА, тъкмо мислех да те питам какво става с чантата  Wink
Решението за тази чанта прословута, бе по-трудно от подреждането на желаните паралелки!  Crossing Arms Добре, че я отметнахме най-накрая!!!!  Mr. Green

На мен ми казаха да следя на сайта след 1 септември.
Пък на мен ми казаха само след първи и аз реших, че става въпрос за първи юли!   Joy И всяка сутрин проверявах и си виках, глей ги пък тия кви са несериозни!!! И от толкова проверяваници, накрая забравих Embarassed...до онзи ден, като ме пита щерката! Mr. Green

# 237
  • София
Ще има родителска среща. Ето какво излезе на сайта:
Родителска среща на 8. клас
На 10 септември 2013 г. (вторник) от 18:30 ч. ще се проведе родителска среща за 8. клас. Списъци на паралелките и стаите ще бъдат изнесени на входа при охраната на училището.

Е, мами, ще се видим там!
Екшънът започва! Laughing

# 238
  • 1st floor
Благодаря за информацията!!!  bouquet  Бях решила в понеделник да ровя в новините на сайта, че трябва да се прави месечен график в работата и ще ми е неприятно да моля някой да ме сменя! За списъците само не разбрах - преди родителската или в деня на РС ще ги изнесат? newsm78 И пари за униформа или друго трябва ли да се носят или по-късно се събират?

# 239
Списъците ги изнасят преди РС.Парите ги събират на втората РС-края на септември.Тази е да се запознаете с класните и помежду си ,разбира се.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт