Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
-
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
-
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
Освен 60 лева за сако, учениците трябва да отделят средства за закупуване на учебници по други предмети, които се купуват на тяхна отговорност. В 8-ми клас предметите са малко, но учителите обикновено предоставят списък с учебници, по които ще учат няколко дни преди началото на учебната година, за да се избегнат ненужни разходи.
-
Какви са общите мнения за учителите по английски език в 8 клас и по-широко?
-
Какви са изискванията за учебниците по английски език?

Но не ми харесаха нещата, които смутолеви за госпожата по математика (Диди Минчева)... моят юнак там и без друго си е трагичен, та ако и госпожата не обяснява добре... ще си имаме ядове.
В общи линии, добре, че ще е само за тази година - надявам се нататък да случат на по-вдъхновяващи учители.

Цветя мисля, че носи, тетрадки купи голям формат от 100л не повече. За дрехите като знам как няма да иска да сложи сакото тази година...но да видим.
Точно според изискванията - разграфен на три, много дебел и е с твърди корици, което мисля, че е добре с оглед на това, че ще се ползва през цялата година.
...та сега си мисля да отида, но с майките да гледаме отстрани и да се правим на разсеяни 

Ще тормозя госпожата по и-мейл, ако ми се сбъднат предчувствията! Също разчитам и на Lea за инфо на ушенце!