1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 076
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 330
  • Сфия
да и на нас ни каза да си ги купим сега от библиотеката. Обаче не помня да е споменавала кои учебници. Така аз останах с впечатлението, че са само един вид. От библиотеката дори не ни и попитаха какви учебници искаме.

# 331
  • 1st floor
Ние казахме по коя система сме, но те ни питаха коя паралелка сме, за да не вземем грешните учебници...

# 332
  • София
И аз казах за коя паралелка са учебниците. В библиотеката имаше 2 жени и те знаеха коя паралелка по коя система ще учи.
Но дори и да са объркани-какъв е проблема да се сменят-цената е еднаква и за двата вида учебници.

# 333
  • София-Младост
И какъв е този петдневен курс през пролетта? Някой да ме светне!  Grinning Че и за това нищо не ни спомена...
За курса - петдневен е, през пролетната ваканция; октомври се записва, към нова година се плаща. Цена - според броя на събраните ученици - между 120 и 150 евро. Ще се упражнява разговорният английски. Щерката каза, че учителите нямало да са българи...
Дъщеря ми ходи тази ваканция и остана много доволна. Плащането стана доста след НГ, 120 евро излезе, само разговорен англ. ниво, преподавателите са англичани, говори се само на езика. Накрая получават и сертификат за ниво.

# 334
  • София
Къде се провежда курса?

# 335
  • София-Младост
Къде се провежда курса?
В училище, всеки ден от 9-15,30 с обедна почивка от около час мисля беше.

# 336
  • София
Благодаря, Ала-Бала!

# 337
  • София
А не се ли получава дублиране на пролетния езиков курс с евентуално организирана екскурзия до Англия (пак от училището)?

# 338
  • София
А не се ли получава дублиране на пролетния езиков курс с евентуално организирана екскурзия до Англия (пак от училището)?
Не се получава дублиране, защото целта на курса е обучение и вземане на сертификат В1 за разговорен английски. А после на екскурзията само може да се упражни наученото.

# 339
  • София
Аз имах предвид откъм време. Дали съобразяват екскурзията да не е по време на курса?

# 340
  • София
Курсът е през пролетната ваканция - началото на април, а екскурзията до Лондон е в началото на май.  Wink

# 341
  • София
Много благодаря за отговорите!

# 342
# 343
  • София
cool_witch, огромно благодаря   bouquet Наистина си cool  Wink

# 344
  • София
Как са по български П.Павлов и по математика М.Ненова?

Общи условия

Активация на акаунт