Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
-
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
-
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
Освен 60 лева за сако, учениците трябва да отделят средства за закупуване на учебници по други предмети, които се купуват на тяхна отговорност. В 8-ми клас предметите са малко, но учителите обикновено предоставят списък с учебници, по които ще учат няколко дни преди началото на учебната година, за да се избегнат ненужни разходи.
-
Какви са общите мнения за учителите по английски език в 8 клас и по-широко?
-
Какви са изискванията за учебниците по английски език?
Като помня през какъв ад минахме 7-ми клас в опит да го накараме да учи и така и не седна, та се плаша, бе хора. А наистина няма как да стане с 1 час учене. Той просто не иска да възприеме, че трябва да се учи по доста повече.... Даже и 1 час не знам дали учи... А иначе не си мислете, че съм го оставила да каже той последната дума в спора, но все пак не знам как ще го накарам. Той е ваксиниран с/у работа и учене.
Моята майка едно време също пищеше ужасно, че другите учели до полунощ и т.н., и т.н., пък ние с брат ми сме били мързеливи и без никакво полагане на усилия сме си изкарвали оценките - аз така и никога не успях да разбера защо трябва да полагам повече усилия, след като тия са ми достатъчни
Може би възпитава някаква отговорност, че от собствените ти действия зависи съдбата на класа, но като цяло не съм уверен в ефективността на подобен метод. От тук разбрах и за втората подобна двойка за ненаписано домашно - целият клас. Определено нещо в комуникацията не е наред, та колективно да забравят. Моя, след като демонстрирах информираност
....Ама нека й, щом не намери време да седне да преговори...
Първо мислех, че е искала само леко да ги сплаши, ама то явно продължава това безумие!!!