1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 210
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 495
  • Сфия
да, аз не виждам нищо особено във въпроса, че да се засегне честно казано. А за намешването на деца-учители няма да коментирам нищо, защото очевидно каквото се пише тук не остава само между нас родителите. Явно стига и до децата, щом се случи някакви мои цитати да бъдат извадени от тук и прекопирани в някаква друга група, преекспонирани грешно разбира се, след това станали предмет на обсъждане в клас... Не го разбирам това поведение на някои родители, наистина....

# 496
  • София
Na_Vesi_Pateto, направо се втрещих от казаното от теб  Shocked Не се и съмнявам, че всичко е така, както казваш. На твое място наистина бих преместила сина си в друга паралелка /освен ако много не държите на руския език/. Това за мен не е никакъв преподавател! Ако си има някакви лични проблеми, не може да комуникира и да си сдържа нервите, това не трябва да рефлектира върху децата! Защо те да страдат от сприхавия характер на учителката си? Другият варант е да се направи един списък на родителите, които са недоволни от поведението й и да се отиде при директорката. Да се направи една тристранна среща /родители - директорка- г-жа Николова/. Поне тогава сигурно въпросната г-жа ще може да си сдържи нервите и на спокойствие да каже изискванията си и правилата, които иска да въведе в часовете си. Като чета и теб, и Хедра, ситуацията ми се струва направо абсурдна за училище в днешно време! Аз се ядосвам, при положение, че синът ми е в друга паралелка, а не знам как се чувствате вие....

# 497
  • София, Младост 2
Оф, айде стига сме обсъждали нашата госпожа - когато човек не може да каже нищо добро, да каже поне нещо весело Mr. Green

След поредния разговор със сина ми (който много впечатлен отбеляза - абе явно само аз, "сина на Na_Vesi_Pateto"  и "дъщерята на твоята колежка" си говорим по-подробно с родителите си за това какво се случва в училище... другите не разказват ли у дома newsm78) го питах да ми каже три хубави неща, които има в новото му училище Laughing Списъкът ще ви позабавлява, мисля - не съм цензурирала, нито съм променяла реда:

1. Стаята и меките столове в кабинета Mr. Green
2. Задникът на една съученичка
3. Господинът по БЕЛ и господинът по физическо Mr. Green

НеПоКоРна, ти нали се вълнуваше от интерактивната дъска Mr. Green За мое голямо изумление явно дъската е монтирана, без да са провели обучение за ползването й - защото нашият клас нали учи във въпросната стая с дъската и госпожата се жалваше, че точно пък в тази стая не били монтирали мултимедия и не можела да показва на децата презентации и т.н. Shocked Явно не беше наясно, че дъската се ползва като екран, просто се свързва с кабел към нейния лаптоп, както мултимедията. Така че съм инструктирала детето да даде тази информация - пък и програмата мога да й заема, ако се наложи (стига дъската да е същата марка обаче). Впрочем, това е едно от положителните неща (нали ги броя и отчитам Mr. Green) - че госпожата има желание да ползва технологиите Grinning

# 498
  • София-Младост
Дъщеря ми помоли да пусна, че са и останали учебници от 8-ми клас
- Български език, изд.Анубис
-сборника по математика, който г-жа Ненова е искала мин. година, по-късно мога да напиш аиздателство.

# 499
  • София
И на мен ми е останала една Литература на Анубис за 8 клас. Направо не е отваряна, чудно как ли е учила  newsm78

# 500
  • 1st floor
Почти месец мина, а девойката все още няма нито една оценка. Почва вече да ми става странно. Confused

# 501
  • София
Ами и на мен ми е странно, но е факт. Не са проверени още тестовете от входните нива. А от последния тест по английски също още не се знае резултата. То и предметите са малко...Досега все преговаряха по БЕЛ. Едва вчера са взели първото произведение от учебника по литература. Карат го много лежерно  Crazy
Сега видях електронния бележник. Пише, че досега няма въведени оценки за ученика, но в същото време средната оценка за випуска по математика е 5,50. Което значи, че са готови резултатите от входните нива. А също има и някаква средна оценка по английски на випуска - 4,65  newsm78 Дали това е от последното контролно?

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 11:10 от lea

# 502
  • 1st floor
Ами, вчера не са имали английски и математика, сигурно вече днес ще имаме включване! Mr. Green

ПП: Видях средните оценки, но те не са за паралелката, а за випуска. Което означава, че може още да си останем без оценки! Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 11:27 от НеПоКоРнА

# 503
  • София
Ами и на мен ми е странно, но е факт. Не са проверени още тестовете от входните нива. А от последния тест по английски също още не се знае резултата. То и предметите са малко...Досега все преговаряха по БЕЛ. Едва вчера са взели първото произведение от учебника по литература. Карат го много лежерно  Crazy
Сега видях електронния бележник. Пише, че досега няма въведени оценки за ученика, но в същото време средната оценка за випуска по математика е 5,50. Което значи, че са готови резултатите от входните нива. А също има и някаква средна оценка по английски на випуска - 4,65  newsm78 Дали това е от последното контролно?

Lea, как се влиза електронния дневник?

# 504
  • София
Трябва да имаш регистрация ето тук:http://webportal.e-school.bg/

# 505
  • София
Опитвам да направя регистрация, но ми дава грешка на ЕГН-то.
Лея, ти с регистрационен номер ли се регистрира или с ЕГН?

# 506
  • 1st floor
Аз влизам с ID номера, не с ЕГН.

# 507
  • София
Аз влизам с ID номера, не с ЕГН.

Класната ли ви даде номера?

# 508
  • 1st floor
Не, имам номера от директорския имейл за РС.

И...да ни е честита първата оценка в новото у-ще - тройка по физическо.  bowuu Не знам да се смея ли или да плача... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 15:38 от НеПоКоРнА

# 509
  • София
Нямам такъв имейл. Благодаря ви за отговорите. Simple Smile
Ще накарам младежа да си търси номера.

Общи условия

Активация на акаунт