1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 201
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз изпратих смс според указанията и пак с смс ми изпратиха този номер и с него влизам.
НеПоКоРнА, спокойно и моичкият е с тройка  Crazy Било му станало лошо и едва тичал, но не посмял да каже на учителя, че не добре! Диване с диване! Като си мълчи, да се мъчи!

# 511
  • 1st floor
Да, ама на нея не й е било лошо. И да не може да изтича 50 метра е срамна работа!!! Crossing Arms

# 512
  • София
Да, ама на нея не й е било лошо. И да не може да изтича 50 метра е срамна работа!!! Crossing Arms
Абе тичат си хлапетата, ама не са се вместили в норматива от 7,20 сек.  Wink Чудо голямо! Боби както ми описа учителя (пълничък), едва ли и той ще изкара 6-ица на 50 м.  Laughing

# 513
  • 1st floor
Не е виновен учителя!  Laughing Виждала съм я как тича, едно лято се опита да тича сутрин с мен! Еми, не й се получи! Mr. Green Хем аз не развивам някакви скорости...Иначе е добра в плуването, и медали има, и винаги съм се чудела как го прави!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нищо, де! Може другия път да вложи повече старание! Laughing

Днес си е поръчала оксфордската граматика и речника. Имало и книжка подарък към тях. Само се надявам речника да е с твърди корици...

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 18:55 от НеПоКоРнА

# 514
# 515
  • София
Ами всеки си е добър в нещо  Wink Ето, виж каква плувкиня е! И хубаво тяло има и е хубава! Какво повече искаш от детето? Рекорди по лека атлетика? Не се тормози излишно. Да е здрава и да се справя с другите предмети /в което не се съмнявам/.  Peace
Моят вчера си беше пуснал Слейър и се ядосваше на учителя по физическо  Laughing Как можело за 1 сек. по-малко да пише тройка! Това било крайна несправедливост! /да отбележа, че норматива за 6 е 7,20 а той е финиширал с 8,20/. Чак ми стана смешно като го гледам как се ядосва за глупости  Laughing
А кога трябва да се дават парите за граматиката и речника  newsm78 Аз, както винаги ще съм последната, която ще научи, ако не питам тук  Embarassed

# 516
  • 1st floor
Само знам, че се дават сега, крайният срок не зная...И върнаха входните по БЕЛ - ново разочарование...е, малко по-добре е от физическото! Mr. Green

# 517
  • Там, където ме обичат
Момичета, кой нанася оценките в електронния дневник, дали е класният?

# 518
  • София-Младост
Ако не бъркам всеки преподавател.

# 519
Ако не бъркам всеки преподавател.
Всеки преподавател си ги нанася сам-проверено Peace

# 520
  • 1st floor
При нас няма нищо нанесено... Rolling Eyes

# 521
Не се стараят много при попълването на електронния дневник Blush

# 522
  • 1st floor
Явно...

Някой предлагаше сборника на Архимед - Книга за ученика
http://hermesbooks.com/kniga-za-uchenika-po-matematika-za-8-klas-arhimed.html