1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 266
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 600
  • София-Младост
Питане към 9-то класните мами-по химия дали са правили контролна работа вашите деца?
Благодаря!
Дъщеря ми не са правили.

# 601
Много благодаря Hug,точно Вас питах Embarassed
Хубав ден!

# 602
Дано затишието да вещае добро Hug

# 603
  • 1st floor
Дано!  Laughing

Декември не трябва ли да има РС?  newsm78 Нещо чуло ли се е? А миналата година по това време имало ли е? newsm78

# 604
  • София-Младост
НеПоКоРнА
Аз лично не си спомням, но и на мен като че ли за първи път ми се иска да има, че тази година с този ел.дневник е пълна излагация Sad Мин.година толкова редовно си получавах всичко и ми беше странно когато родителите почнеха да ровят на РС в дневника, че и да преписват оценките. Не че сега не ги знам, но просто на два пъти се получава разминаване, а и доста оценки така и не получих.
Иначе започнаха и класните, мина по немски..моята девойка го изпусна заради волейбола и сега ще го прави днес сама.  Praynig
И да похваля момичетата на АЕГ, взеха първо място на  Турнирът по волейбол ACS OPEN, който се проведе мин. седмица. Simple Smile

# 605
  • 1st floor

И да похваля момичетата на АЕГ, взеха първо място на  Турнирът по волейбол ACS OPEN, който се проведе мин. седмица. Simple Smile
Браво на девойките!!!   Grinning

В ел. дневникът ни няма нищо интересно и актуално...чат-пат пускат някоя оценка по английски...по другите предмети - ми, май само по математика имат от входното!  Crossing Arms

# 606
И да похваля момичетата на АЕГ, взеха първо място на  Турнирът по волейбол ACS OPEN, който се проведе мин. седмица.  Grinning
Браво  и от мен!
Само така-спортът и успехът да са ръка за ръка Peace
По немски класното било лесно-успех!

# 607
  • София
Дали някой случайно знае работното време на столовата?

# 608
  • Там, където ме обичат

...... тази година с този ел.дневник е пълна излагация Sad Мин.година толкова редовно си получавах всичко и ми беше странно когато родителите почнеха да ровят на РС в дневника, че и да преписват оценките. Не че сега не ги знам, но просто на два пъти се получава разминаване, а и доста оценки така и не получих.

A при нас разминаването е голямо и с нетърпение чакам тази РС.

# 609
  • 1st floor
Чуло ли се е нещо вече за дата на РС? newsm78

# 610
  • Там, където ме обичат
Чуло ли се е нещо вече за дата на РС? newsm78
Извинявам се, че съм писала малко подвеждащо.  Peace
Не съм чула за РС в 1АЕГ, но в няколко други софийски гимназии родителските срещи бяха преди седмица.
Та така, реших, че е нормално да има РС през декември.  Peace

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 16:32 от foxysilver

# 611
  • 1st floor

Та, така, реших, че е нормално да има РС през декември.  Peace
И в училището на дребния вече мина, та и аз така съм решила, че е редно и в на каката да проведат... Joy

# 612
  • София, Младост 2
Спешно ми трябва инфо дали олимпиадата по английски е утре - и кога и къде се провежда. Синът ми по принцип е болен, но вече е добре и иска да отиде на олимпиадата, ако е утре, независимо че няма да е на училище. Сеща се в последния момент, естествено Rolling Eyes

# 613
  • 1st floor
Според щерката е на 11..., но януари! newsm78
Но за да не те подведа все пак, нека да каже и друг...
ПП: Питах я и за РС - щяло да има чак в началото на втория срок!  ooooh!

# 614
Олимпиадата по английски определено е догодина и доколкото си спомням РС е в началото на втория срок.

Общи условия

Активация на акаунт