1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 266
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Младост
Родителска среща на16.01.2014, това ми каза девойката преди малко.

# 616
Браво на девойката ,отговорна и изпълнителна е Peace
Успех по БЕЛ днес Laughing Peace Hug

# 617
  • София-Младост
Браво на девойката ,отговорна и изпълнителна е Peace
Успех по БЕЛ днес Laughing Peace Hug
  bouquet
Да вярно, че днес трябваше да стискам палци следобяд...Simple Smile))))

# 618
  • 1st floor
Родителска среща на16.01.2014, това ми каза девойката преди малко.
  bouquet Мерси за информацията!

# 619
  • София
Честита Нова година, момичета и ученичета! Да сте живи и здрави, а децата да жънат много успехи!
Ето, че мина ваканцията и дойде време на класните. Днес моят син има класно по математика и му стискам палци. Снощи седеше на бюрото и четеше...задачи  Shocked Ако така се готви за класно по математика....Но  здраве да е! Ще видим резултатите  Thinking
Как са вашите деца? Случали са се толкова неща, а темичката ни изпадна....

# 620
  • София-Младост
За много години, всички да са здрави желая!
Класни не знам колко останаха, но днес стискам палци да не я изпитват по химия и по английски.  Laughing
Иначе учеше си детето и през ваканцията. Заради състезанията изпусна материал, но за сега наваксва с всичко. Прочете 1 книга на англ.(отделно поне 2-3 на български), което им беше домашно по англ, вадиха се думи, писаха се обяснения...да видим кога ще ги изпитва. Мрънка по биология, защото учат в момента човешка анатомия и рисува онзи ден скелети и черепи...и то са кости и мускули... Crazy
Ще видим как е със сигурност др. седмица на РС. До тогава успех на всички!

# 621
  • София
За много години на всички!
Много здраве и много успехи пожелавам!
В събота има олимпиада по английски. Почти целия клас ще ходи.

# 622
  • София, Младост 2
И моят синковец днес имаха класно по математика... решил е вярно 2 от 5 задачи... и на други две е писал по нещо и е направил чертежи Laughing Ако има 4, ще викаме ура Mr. Green Иначе се постара, де - дори веднъж съм го виждала да гледа клипчета от уча.се по мат hahaha

На класното по английски има най-високата оценка в класа. И в събота ще ходи на олимпиадата - дори почти не мрънка, че трябва да става и тогава Laughing

# 623
  • София
След класното вчера синът ми каза, че задачите са били само 5 /колко ли е очаквал да бъдат?/ и ги е решил. Ще видим колко ги е решил. Класното по английски при нас предстои...А за родителската среща ми каза, че е на 18.01  Crazy Но като гледам 18-ти е събота. Пак не е разбрало диването. Сигурно е на 16-ти, някой в предните постове беше писал тази дата.
Хедра, браво за шестицата по английски! Аз от вас научавам за олимпиадата  Embarassed Не че съм учудена, де...

# 624
  • 1st floor
Аз пък питах какво става с родителската, за да получа отговор: А, да! ooooh! Толкова е  завеяна милата, че щеше да се сети след това ... Thinking
Класното по математика не е минало добре - не е решила задача и половина от петте,  ще видим другите  дали са верни...Ама това си се очакваше, защото цяла ваканция не пипна. Сети се да учи последните три дена и тогава откри, че си е загубила учебника по математика и няма от къде... newsm77  Ще видим какво ще сътвори по английски... Thinking
В събота и моята щерка е на олимпиада. Първо щеше да ходи, после я домързя, ама аз я накарах и в крайна сметка ще е там...
Успех  на всички на класните и олипиадата! Peace

# 625
  • София
Моят вчера (в последния момент) реши да си пише интерпретативното съчинение по БЕЛ  Embarassed А им беше за ваканцията, но той беше забравил  ooooh! Темата : Ролята на изповедта в стихотворението Потомка на Елисавета Багряна. Боби идва и ми казва: Мамо, може ли да пиша, че ролята на изповедта е голяма? Що за глупости! Тия хлапета вече съвсем ще забравят да мислят и разсъждават!  Crazy Като го слушам по чата, всяка втора дума е OMG, яко и други разни жаргони. Ако имат интерпретативно съчинение, само мога да си представям какви бисери ще се творят!  Crazy

# 626
  • София
Ето, че мина и нашето класно по английски. Бях казала на сина ми да ми пише след класното. И той ми написа следното: Нямаше за какво да се тревожа, но имаше за какво да се ядосвам.  newsm78 Ще видим какви ги е надробил и за какво се е ядосвал. Май само аз спамя в тая тема...Чак се чувствам неудобно  Embarassed Един бисер на сина ми от скайпа. Слушам го, че си говорят с още едно приятелче и ясно се чува, че и двамата хрупат солети. Боби го пита: Ей, ти на каква марка солети си? - Другият отговаря: - На Хрус-хрус. - Ей, и аз съм на тая марка!  Laughing Все едно си говореха за цигари или нещо такова... Joy Много смешно ми стана  hahaha

# 627
  • София, Младост 2
Това със солетите наистина е много смешно Joy

А ЛИС-а и есето наистина нищо не им говорят на младежите... моят горе-долу умее да схване какво да пише, след като изчете малко критика по въпроса из нета, обаче все така не умее да навърже да е съвсем по темата Laughing За есето въобще да не говорим - беше писал едно, без да погледне въобще как се пише и като му казах, че според моите бегли наблюдения в есето трябва да има негово собствено мнение hahaha, ме гледаше тотално неразбиращо Laughing

Аз много се чудя дали да ходя на РС... и без това скоро ме чака РС в работата ми, така че най-вероятно ще съм калпазанка и ще пропусна. Освен ако баща му реши да се изявява, защото той много ми се дразни, че не искам да ходя на РС Laughing (на мен просто ми идват в повече тези в работата и никак не ща и като родител да ходя, освен когато наистина беше нужно, като в началото за ориентиране в обстановката).

# 628
  • 1st floor
И аз чакам с интерес оценката от класното по английски. Нямам никаква информация какво е направила, освен "Не знам, ще видим!" Crossing Arms
Чатове гледам да не чета, дори и ако ми попаднат случайно. Получавам сърцебол от тях! Crazy Не само от жаргона, ми и от темите! Лиготия голяма ги е ударила, по-подходяща за детската градина!
На родителска ще ходя, въпреки, че вече не съм такава ентусиастка и ме мързи. Blush

Иначе аз съм на  солети Златна Добруджа   Joy , много по-хубави са от Хрус-хрус! Mr. Green

# 629
  • 1st floor
Как мина родителската?  Laughing При нас - нищо интересно... Crossing Arms Пък Леа ме беше оборудвала с лист и химикал да си водя записки... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт